PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.312.118
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Da li netko zna da li se PS3 joystici smiju puniti preko punjača za mobitel?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

lp imam pitanje ja sam nedavno dobio ps3...sad kada se hocu spojiti na playstation store da se registriram na njihovim stranicama izdaci mi error 80710104 a na internet browser se spojim odem na google sve drugo sljaka bez problema...molim pomoc hvala unaprijed 

0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako netko hoče imam za prodat

ps3 slim 320 gb
model CECH2504B DATE CODE 0D
model na kojem je moguča modifikacija (igranje igrica skinutih sa interneta)
kablovi i 1 jojstick
1100 kn

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Za kolko se realni moze nac ps3 slim. Ovi na njuskalu nisu normlai sa cijenama

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

za 1100 kuna 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jedno podpitanje,imam druga koji je kupio PS3 i uz njega dobio kabal "HDMI to HDMI" al on nema urada sa HDMI prikljuckom vec ima jedan televizor sa mjestom za RCA prikljucak (ona tri prikljucak zuti,crveni i bjeli) i jedan monitor sa mjestom za VGA prikljucak (onim plavim),i on sad zeli da ima kabal da moze spojiti sa TV-om ali da moze kasnije ako hoce iskljuciti pa prebaciti na monitor pa ga sad zanima dali bi mogao kupiti kabal "RCA i VGA to HDMI" odnosno dali ce to raditi.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Cao svima, imam problem sa igricom nba 2k 2016. Imam čipovanu ps3 konzolu i dešava mi se da na poluvremenu utakmice igrači odu u svlačionicu a igračice izađu na teren i ne mogu da nastavim da igram igricu, koju god tipku da stisnem ne reaguje... da li mi neko moze pomoći? Unapred zahvalan

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

GT5 8001002B error. Disk nije ostecen ni prljav, a error se pojavi na tocno 13%. Laser je ociscen. Druge igre rade bez problema. PS je resetiran i formatiran, nema corrupted fajlova, ali opet isto. 

Iron Maiden

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Eei, imam jedno pitanje dali se na ps3 od 12 GB može nekako nadograditi memorija i kako??

0 0 hvala 0
14 godina
altair29 kaže...
Eei, imam jedno pitanje dali se na ps3 od 12 GB može nekako nadograditi memorija i kako??

Ugradiš hard od 500 GB i imaš 500 GB, ugradiš od 320 GB i imaš 320 GB ......

10 godina
neaktivan
Pozdrav kupio sam polovnu konzolu vidim da nedostaju torx sarafi i da je konzola otvarna i u njoj nema prasine. Zanima me jel postoji nacin da vidim jel imala ikad ylod

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Poz, znaci nisam palio konzolu vec ima koji mj. prije toga sam nosio ps3 kod frenda i radilo je sve na hdmi,prije koji dan sam ju htio upaliti i samo mi je black screen,probao sam i hdmi i av kabel, radio sam i onaj reset di drzim power button. Jel ima mozda tko kakvo rjesenje ili da ga odfuram na popravak? Hvala

[ Battle.net: Wrba#2337 ] [ Steam: tw3ez ]

0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Problem je sljedeci:

Dobio sam konzolu ps3 slim, no kad ju upalim samo svjetli zeleno svijetlo, no na tv-u nema niti slike niti zvuka.

probao sa hdmi i av kabelom ista stvar

kada ju upalim ventilator se ne vrti i tek nakon 30 sekundi se počne vrtit i samo na 2 sekund blinkne ona zuta lampica od hdd-a i nista se ne desava.

u cemu bi bio problem i kako ga rijesit ako je moguce, ako netko zna

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav, nabavio sam prvu verziju sony-a 3, ako tko zna o cemu pricam ver 1. 2007, kromirana sa 4 USB utora naprijed backward compatible ps2 i ps1 i koja sadrzi malo vise hardwarea nego obicne fat konzole, i fizicki je teza.
"Kresnuo sam je" i sve super radi, jos nisam ps2 igru pokusao jer sam ih podjelio pokusati cu naci neku, ali ps3 igra se bez problema upalila, sad neznam jesam napravio gresku kad sam noviji firmware instalirao, ali i dalje imam za napraviti virtualnih 8MB karticu za ps1,2 igre i ostalo.

Sad moje pitanje:
 Kako je konzola stara 9 godina (skoro 10), brinem se radi termalne paste, jer je drzana u ormaru, vjerojatno se stvrdnula i bojim se da bi moglo doci do pregrijavanja etc. također ako se prasine napunilo a vjerujem da je isto bi bio problem.
Kako u Zadru nema servisa koji to radi, da li mi netko moze preoporuciti PS3 servis koji se bavi ciscenjem konzole i promjenom termalne paste, cak bi im dao coollaboratory ultra termalnu pastu ako je potrebno da smanji temp. na minimalno.
I koliko kosta takav popravak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ja bi ti preporucio da sam napravis ciscenje i promjenu termalne paste, mozda ti se cini da je tesko ali nije imas na yt milion tutoriala samo napisi naces100%, proporucio bih ti da napravis rupe kod ventilatora za bolje hladenje, posto je fat najcesce dobije ylod, ja sam narpavio za svoj slim, temp u igrama ne prelazi 55c

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozz kupio sam ps3 konzolu i sad kad krenem idem igrat npr.gta v online iman lika od ovog proslog covika u kojega sam uzeo ps3 a to nebi zelio,idem igrat fifu 15 online opet njegovo ime i njegove stvari sta je igra..kako da ja to sve pocmen igrat ponovno?? Ako vratim ps3 na tvornicke kako cu onda moc igrat ove igre sta su na njemu(na konzoli)??

0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Zanima me koji je postupak registracije na PS3, odnosno da NPR mogu igrati FIFU 16ONLINE?
Ako mi netko može reći nešto više, bio bi mu zahvalan, jako 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kad si na kompu, tu se registriras i s tim accountom se prijavis na plejki pod "sign in psn" :)

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/reg/account/create-account!input.action
Iron Maiden
10 godina
neaktivan
Igro sam ovih dana uncharted 1 i doso je kao update 1.01 tak nes ja updateam kad ono pose start new game i options nema nigdje load game. Odem u save data utility i vidim tamo postoji moj save. Kako da ga loadam?

0 1 hvala 0
10 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

e društvo, jedno pitanje za ps3 i playstation store, imao sam ps3 i imam psn account, spletom okolnosti sam prodao ps3 prije nego što sam prešao red dead redemption (koji baš sad želim prijeći), kupio sam RDR na playstation storeu, i onda sam obrisao account sa konzole kad sam ju prodavao. moje je pitanje mogu li ja sada posuditi ps3 od prijatelja i ulogirati se u svoj account i downloadati RDR (besplatno naravno jer sam ga već platio)?

nagađam da mogu, jer sam sada otišao na kompu na playstation store i ulogirao se i vidio da mi je RDR tamo na popisu igara, valjda je to onda ok?

edit: nije ipak bitno, prijatelj ima ps3 od samo 12 gb, a igra je velika 8 bg, dakle treba duplo toliko mjesta na ps3 da se može instalirati

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2016 18:02 (Cansee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Minjaj što prije,možeš i sam(ako sam ja od 12 g. uspio možeš i ti)!

The world is not enough...Imam samo 11g.
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ljudi sta mislite o ovome jako mi dobro izgleda i stranica mi se cini dosta pouzdana http://www.worldjailbreak.com/ps3-jailbreak-4-80-official/ ?

0 0 hvala 0
14 godina
AFK kaže...

Ljudi sta mislite o ovome jako mi dobro izgleda i stranica mi se cini dosta pouzdana http://www.worldjailbreak.com/ps3-jailbreak-4-80-official/ ?

A probaj pa javi.

Ja znam da druge mogucnosti od E3 flashera NEMA

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Moze neki tutorial youtube ili nesto da ovaj od 12 gb slim iz tele2 nadogradim, stavio sam u njega od 250 GB hdd, cekao sam bio ladicu sa ebaya.

Samo ga hocu nadograditi radi prodaje. A nebi htio da mi sad neki problemi budu.

Jer vidio sam postupak instalacije na nekom videu, ali lik nije uopce firmware imao nikakav prijasnji, neznam kako se formatira tih 12 i onda da instaliram sve na 250 GB?

Svaka pomoc dobrodosla,
Hvala :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dal je moguce s nekim programom prekopirati originalnu ps3 igru na prazni blu ray/dvd?

ima ovaj ako radi http://www.game-cloner.com
Iron Maiden

0 0 hvala 0
14 godina
imaiden322 kaže...
dal je moguce s nekim programom prekopirati originalnu ps3 igru na prazni blu ray/dvd?

ima ovaj ako radi http://www.game-cloner.com

I koja bi trebala bit svrha toga kopiranja?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 14:07 (silasara2).
11 godina
neaktivan
back up kopija, kupim original, prekopiram, prodam original ili posudim igru prekopiram ju..
Iron Maiden
14 godina
imaiden322 kaže...
back up kopija, kupim original, prekopiram, prodam original ili posudim igru prekopiram ju..

I ti mislis da ces moc igrat kopirane igre na ps3 koji nije modificiran?

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 13:27 (silasara2).
11 godina
neaktivan
ne znam, zato pitam, sanse su male ali trebalo bi probati :D
Iron Maiden
15 godina

šanse nisu male,šanse su nikakve koliko ja znam

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice