PS3 NOOB - pitanja zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.365
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PS3 NOOB - pitanja

Pozzz, planiram kupiti PS3 slim... Noob sam što se tiče "modernih" konzola, pa bih volila kad bi mi netko odgovorio na moja pitanjca :)

1.) Kupnja PS3 slim 12 GB - da li je to dovoljno da bi se igrale original igre, znači ne planiram  ništa skidat na njega? Imala sam PS1 davno davno pa me zanima jel to ista stvar? Ubaciš igru i on vrti, nije potrebna nikakva instalacija prethodna koja bi zauzimala memoriju?

2.) Jailbreak - da li to može zeznuti konzolu? Naime, želim imati omogućen pristup internetu, a pretpostavljam da ću igrati original igre stoga ne znam da li je to potrebno, pogotovo zato što ima tako malo memorije, neznam, ne kužim se u to, help :)

3.) Općenito, za noob-a (kao što sam ja), koje su dobre informacije da znam pri kupnji PS3-a?

4.) Da li je moguće gledati filmove s titlovima na njemu ono klasično ko na dvdu, ubaciš usb u port i otvoriš .avi i učita titlove ili postoji neka komplikacija?

*Stvarno nisam upućena u konzolu, uvijek sve na kompu igram, i kupila bih ju radi Interaktivnih filmova/avantura i sl. tipa The Last Of Us, Heavy Rain, Beyond Two Souls, Red Dead Redemtion itd. Neznam da li se isplati radt jailbreak, mada bih ja htjela na internet, a pročitala sam negdje da to dvoje nejde skupa jer te bannaju, neznam šta je pametnije, trebam pomoć znalaca :* Thx unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 NOOB - pitanja

Stvarno sam ono, po pitanju toga, ko kad baki uvališ tablet pa da surfa xD

0 0 hvala 0
15 godina
PS3 NOOB - pitanja

Ovdje postavi pitanje nema potrijebe za otvaranje nove teme..{#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 21:45 (oo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice