razmisljam o kupovini PS3 i vidim ima dosta modela a posto nisam bas u toku razvoja PS3 trazim vase misljenje. Treba mi neki model koji se dobro ponasa ( da nebude stalnih kvarova) te opet da nije preskup. pa ako mi mozete predloziti neku verziju jer vidim ima dosta modela od 40,80,120 GB koje su prednosti a koje mane? i da nasao sam jedan polovni na njuskalu privlaci me jako pa bih htio da mi malo vise o njemu recete, da li uzeti ili ipak ne? :) http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/prodajem-playstation-3-slim-120-gb-oglas-1643159
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slim je zadnja verzija PS3, koja se manje zagrijava i opcenito je korak naprijed, ja bi uzimao samo Slim...
120GB i vise nego dosta, vidim novi je od 2400-2600, dode li tu garancija i na koliko?
Posto kvarovi i nisu bas tako cesti, ali ni tako strana pojava
hvala lijepo na brzom i kvalitetnom odgovoru :) dobio si jos jedan hvala :)
naime ovaj gospodin ga prodaje za 1800kn star mu je pola godine ima garanciju ali neznam koliko traje garancija.. pise sa pripadajucom opremom? sta pod tim ide?
i da dobro mi je sto smo iz istog grada pa mogu i provjerit sve
Ako je to ono deafultno, odnosno sto dolazi u kutiji, to je jedan onaj kabal sa cincevima, garancija, manuali, 1 Dualshock controler ( mozda je kupio u tom vremenu i jos jedan? ) i dobijes GTA 4 od njega...
HDMI ces morati kupiti sam ako imas HDTV i on ne daje u paketu, ali su oni jako jeftini i skoro pa nikakav trosak.... Zovni pa ga upitaj..
Btw ja imam PS3 Slim 250GB i nista mu nije bilo, radi kao prvog dana..... Zasad
Ja sam se isto tako mislio oko kupnje ps3-a. Al uzeo sam 120GB i sasvim sam zadovoljan. Radi besprijekorno, igram sada Uncharted 2 a ti tu dobiješ i gta iv što je super igra. 1800kn ti je i više nego prihvatljiva cijena, al nisi trebao na forum stavit link jer ga praktički reklamiraš. Zato bez puno mišljenja, moj savjet je UZMII
I preporucio bih ti da ga dobro pregledas, prvo pogledaj ima li nekih fizickih ostecenja ili naznaka da nesto ne bi moglo biti u redu i slicno, koliko se prasine nakupilo i slicno, odnosno jeli ga 'odrzavao'
razmisljam o kupovini PS3 i vidim ima dosta modela a posto nisam bas u toku razvoja PS3 trazim vase misljenje. Treba mi neki model koji se dobro ponasa ( da nebude stalnih kvarova) te opet da nije preskup. pa ako mi mozete predloziti neku verziju jer vidim ima dosta modela od 40,80,120 GB koje su prednosti a koje mane? i da nasao sam jedan polovni na njuskalu privlaci me jako pa bih htio da mi malo vise o njemu recete, da li uzeti ili ipak ne? :) http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/prodajem-playstation-3-slim-120-gb-oglas-1643159
jesi ga zvao?jel ima garanciju?jel kupuje?
Za 2,3 mjeseca bi trebala izići nova verzija PlayStationa, pa ja preporučam da se strpiš do tada jer kad nova verzija izađe, ova "stara" će koštati znantno manje.
Osobno ne bih uzimao SLIM, a što se tiče gb-a, 40ak bi bilo sasvim dovoljno.
To su neke moje misli...
Imam PS3 (otkad je izašao) i ako trebaš još nešto pitati, slobodno ptitaj.. možeš i na PP.
Za 2,3 mjeseca bi trebala izići nova verzija PlayStationa, pa ja preporučam da se strpiš do tada jer kad nova verzija izađe, ova "stara" će koštati znantno manje.
To su neke moje misli...
Imam PS3 (otkad je izašao) i ako trebaš još nešto pitati, slobodno ptitaj.. možeš i na PP.
ha? kakva nova verzija? o cem pricas
doci ce verzije sa vise prostora i to nije nista novo...
Slim je najbolji odabir zbog svega
istina 40gb je dovoljno,ali sa tim modelom imas veci rizik od kvarenja neg sa slimom,lako moguce da dobije popravljanu konzolu
(ako uzme 40gb) bucnija je i grije se jace
sam neka uzima slim i to je to,
a cijene se nece spustit niti kad dođu te "nove" verzije
vidim da u zadnje vrijeme izlazi dosta odličnih naslova pa sam počeo razmišljat o kupnji
sada me zanima ako ps3 kupim u njemačkoj (jeftinije), hoće li izbornici biti na njemačkom tj. može li se promjeniti jezik?
mozes mjenjat jezike
To su neke moje misli...
istina 40gb je dovoljno,ali sa tim modelom imas veci rizik od kvarenja neg sa slimom,lako moguce da dobije popravljanu konzolu
a PS4 nije nova verzija ?
kad je izašao ps3, ps2 se prodavao ultra jeftino..
A od kuda tebi da se za 2-3 mjeseca izaci PS4?
Playstation4 nece doci bar jos 2-3 godine sigurno.
Slažem se s tim. Prema prognozama ne bi trebao izaći prije 2014g. a što se tiče diska kod slim modela se može promijeniti bez gubitka garancije
To su neke moje misli...
Ma ako uzmes 40 GB to ti je kao da imas motor od f 16.
I samo da znate da su se u Americi prodavale igre za ps2 vise nego za ps3 u prvih godinu dana i dalje
Jezike mozes mijenjat i na skoro svim igrama nezavisno gdje ih kupis, u mene su sve igre koje imam iz Njemacke.... Veci disk mi treba jer bas mnogo kupujem preko PSNa, a neda mi se vaditi Hard Disk i tu se zahebavat i da mi ode garancija? I Slim se manje grije i manje je bucan zbog manje proizvodnog procesa, a i sam je manji
Jezike mozes mijenjat i na skoro svim igrama nezavisno gdje ih kupis, u mene su sve igre koje imam iz Njemacke.... Veci disk mi treba jer bas mnogo kupujem preko PSNa, a neda mi se vaditi Hard Disk i tu se zahebavat i da mi ode garancija? I Slim se manje grije i manje je bucan zbog manje proizvodnog procesa, a i sam je manji
nemozes izgubit garanciju nikako jer preko poklopca nejde ona naljepnica neg je samo preko jednog serafa
Pa ako je sony rekao da se to slobodno nadogradi zasto bi gubio garanciju
Ja sam svoj Hdd stalno vadio (al dobro ja sam sa tim formatiranjima i drugim glupostima uspio Brickati konzolu (kak veli kolega sa CROPs3 foruma "cestitam mislim da si ti prvi u hrtvatskoj" no lako sam to popravio) trebo mi za backup na kompu i tak
Lol kako si je uspio brickati :P
OK
Lol kako si je uspio brickati :P
OK
ma prekinuo sam napola manual update :) ,ali sve se rijesilo sa Low level format
Slim je zadnja verzija PS3, koja se manje zagrijava i opcenito je korak naprijed, ja bi uzimao samo Slim...
120GB i vise nego dosta, vidim novi je od 2400-2600, dode li tu garancija i na koliko?
Posto kvarovi i nisu bas tako cesti, ali ni tako strana pojava
U pravu si.Slim ima najviše GB i zato se ispati njega uzeti.
Bolje je uzeti slim zato što zauzima manje prostora,lakši je i ima puno više GB
sačekaj, ako kupim npr. GOW3 u njemačkoj, hoću li moći promjeniti jezik? znam da švabe obavezno sve igre prevode ali ja nebi htio da mi kratos priča na njemačkom (: ?
Evo iz prve ruke, imam GoW3 kupljen u Hamburgu i ima sve jezike, opcenito ti za sve igre (ili skoro sve?) vrijedi da ce biti na jeziku na kojem je i sistem, odnosno PS3