PS3 kupnja

poruka: 22
|
čitano: 11.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PS3 kupnja

razmisljam o kupovini PS3 i vidim ima dosta modela a posto nisam bas u toku razvoja PS3 trazim vase misljenje. Treba mi neki model koji se dobro ponasa ( da nebude stalnih kvarova) te opet da nije preskup. pa ako mi mozete predloziti neku verziju jer vidim ima dosta modela od 40,80,120 GB koje su prednosti a koje mane? i da nasao sam jedan polovni na njuskalu privlaci me jako pa bih htio da mi malo vise o njemu recete, da li uzeti ili ipak ne? :) http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/prodajem-playstation-3-slim-120-gb-oglas-1643159

Semper *Phobos Crew* Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 kupnja

Slim je zadnja verzija PS3, koja se manje zagrijava i opcenito je korak naprijed, ja bi uzimao samo Slim...

120GB i vise nego dosta, vidim novi je od 2400-2600, dode li tu garancija i na koliko?

Posto kvarovi i nisu bas tako cesti, ali ni tako strana pojava

The ONE and ONLY!
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RE: PS3 kupnja

hvala lijepo na brzom i kvalitetnom odgovoru :) dobio si jos jedan hvala :)

naime ovaj gospodin ga prodaje za 1800kn star mu je pola godine ima garanciju ali neznam koliko traje garancija.. pise sa pripadajucom opremom? sta pod tim ide?

i da dobro mi je sto smo iz istog grada pa mogu i provjerit sve

Semper *Phobos Crew* Fidelis
14 godina
neaktivan
PS3 kupnja

Ako je to ono deafultno, odnosno sto dolazi u kutiji, to je jedan onaj kabal sa cincevima, garancija, manuali, 1 Dualshock controler ( mozda je kupio u tom vremenu i jos jedan? ) i dobijes GTA 4 od njega...

HDMI ces morati kupiti sam ako imas HDTV i on ne daje u paketu, ali su oni jako jeftini i skoro pa nikakav trosak.... Zovni pa ga upitaj..

Btw ja imam PS3 Slim 250GB i nista mu nije bilo, radi kao prvog dana..... Zasad Bogataš

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 kupnja

Ja sam se isto tako mislio oko kupnje ps3-a. Al uzeo sam 120GB i sasvim sam zadovoljan. Radi besprijekorno, igram sada Uncharted 2 a ti tu dobiješ i gta iv što je super igra. 1800kn ti je i više nego prihvatljiva cijena, al nisi trebao na forum stavit link jer ga praktički reklamiraš. Zato bez puno mišljenja, moj savjet je UZMII

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 kupnja

I preporucio bih ti da ga dobro pregledas, prvo pogledaj ima li nekih fizickih ostecenja ili naznaka da nesto ne bi moglo biti u redu i slicno, koliko se prasine nakupilo i slicno, odnosno jeli ga 'odrzavao'

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
skajzak kaže...

razmisljam o kupovini PS3 i vidim ima dosta modela a posto nisam bas u toku razvoja PS3 trazim vase misljenje. Treba mi neki model koji se dobro ponasa ( da nebude stalnih kvarova) te opet da nije preskup. pa ako mi mozete predloziti neku verziju jer vidim ima dosta modela od 40,80,120 GB koje su prednosti a koje mane? i da nasao sam jedan polovni na njuskalu privlaci me jako pa bih htio da mi malo vise o njemu recete, da li uzeti ili ipak ne? :) http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/prodajem-playstation-3-slim-120-gb-oglas-1643159

jesi ga zvao?jel ima garanciju?jel kupuje?

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
neaktivan
PS3 kupnja

Za 2,3 mjeseca bi trebala izići nova verzija PlayStationa, pa ja preporučam da se strpiš do tada jer kad nova verzija izađe, ova "stara" će koštati znantno manje.

Osobno ne bih uzimao SLIM, a što se tiče gb-a, 40ak bi bilo sasvim dovoljno.

To su neke moje misli...

Imam PS3 (otkad je izašao) i ako trebaš još nešto pitati, slobodno ptitaj.. možeš i na PP.

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
puma1400 kaže...

Za 2,3 mjeseca bi trebala izići nova verzija PlayStationa, pa ja preporučam da se strpiš do tada jer kad nova verzija izađe, ova "stara" će koštati znantno manje.

To su neke moje misli...

Imam PS3 (otkad je izašao) i ako trebaš još nešto pitati, slobodno ptitaj.. možeš i na PP.

ha? kakva nova verzija? o cem pricas 

doci ce verzije sa vise prostora i to nije nista novo...

Slim je najbolji odabir zbog svega

istina 40gb je dovoljno,ali sa tim modelom imas veci rizik od kvarenja neg sa slimom,lako moguce da dobije popravljanu konzolu

(ako uzme 40gb) bucnija je i grije se jace 

sam neka uzima slim i to je to, 

a cijene se nece spustit niti kad dođu te "nove" verzije

14 godina
neaktivan
PS3 kupnja

vidim da u zadnje vrijeme izlazi dosta odličnih naslova pa sam počeo razmišljat o kupnji

sada me zanima ako ps3 kupim u njemačkoj (jeftinije), hoće li izbornici biti na njemačkom tj. može li se promjeniti jezik?

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mozes mjenjat jezike

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
puma1400 kaže...

To su neke moje misli...

istina 40gb je dovoljno,ali sa tim modelom imas veci rizik od kvarenja neg sa slimom,lako moguce da dobije popravljanu konzolu

a PS4 nije nova verzija ?

kad je izašao ps3, ps2 se prodavao ultra jeftino..

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
16 godina
PS3 kupnja

A od kuda tebi da se za 2-3 mjeseca izaci PS4?

Playstation4 nece doci bar jos 2-3 godine sigurno.

if you are not paranoid you don't have enough information
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

Slažem se s tim. Prema prognozama ne bi trebao izaći prije 2014g. a što se tiče diska kod slim modela se može promijeniti bez gubitka garancije

14 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
puma1400 kaže...

To su neke moje misli...

Ma ako uzmes 40 GB to ti je kao da imas motor od f 16.

I samo da znate da su se u Americi prodavale igre za ps2 vise nego za ps3 u prvih godinu dana i dalje

14 godina
neaktivan
PS3 kupnja

Jezike mozes mijenjat i na skoro svim igrama nezavisno gdje ih kupis, u mene su sve igre koje imam iz Njemacke.... Veci disk mi treba jer bas mnogo kupujem preko PSNa, a neda mi se vaditi Hard Disk i tu se zahebavat i da mi ode garancija? I Slim se manje grije i manje je bucan zbog manje proizvodnog procesa, a i sam je manji

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Jezike mozes mijenjat i na skoro svim igrama nezavisno gdje ih kupis, u mene su sve igre koje imam iz Njemacke.... Veci disk mi treba jer bas mnogo kupujem preko PSNa, a neda mi se vaditi Hard Disk i tu se zahebavat i da mi ode garancija? I Slim se manje grije i manje je bucan zbog manje proizvodnog procesa, a i sam je manji

nemozes izgubit garanciju nikako jer preko poklopca nejde ona naljepnica neg je samo preko jednog serafa

Pa ako je sony rekao da se to slobodno nadogradi zasto bi gubio garanciju 

Ja sam svoj Hdd stalno vadio (al dobro ja sam sa tim formatiranjima i drugim glupostima uspio Brickati konzolu (kak veli kolega sa CROPs3 foruma "cestitam mislim da si ti prvi u hrtvatskoj" no lako sam to popravio) trebo mi za backup na kompu i tak

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 12:31 (hrvatskafarkasevec).
14 godina
neaktivan

Lol kako si je uspio brickati :P

OK

The ONE and ONLY!
15 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Lol kako si je uspio brickati :P

OK

ma prekinuo sam napola manual update :) ,ali sve se rijesilo sa Low level format 

15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Slim je zadnja verzija PS3, koja se manje zagrijava i opcenito je korak naprijed, ja bi uzimao samo Slim...

120GB i vise nego dosta, vidim novi je od 2400-2600, dode li tu garancija i na koliko?

Posto kvarovi i nisu bas tako cesti, ali ni tako strana pojava

U pravu si.Slim ima najviše GB i zato se ispati njega uzeti.

Bolje je uzeti slim zato što zauzima manje prostora,lakši je i ima puno više GB

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

sačekaj, ako kupim npr. GOW3 u njemačkoj, hoću li moći promjeniti jezik? znam da švabe obavezno sve igre prevode ali ja nebi htio da mi kratos priča na njemačkom (: ?

0_o
14 godina
neaktivan
PS3 kupnja

Evo iz prve ruke, imam GoW3 kupljen u Hamburgu i ima sve jezike, opcenito ti za sve igre (ili skoro sve?) vrijedi da ce biti na jeziku na kojem je i sistem, odnosno PS3

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice