Pozdrav svima, imam u planu kupiti ps3, vjerojatno neki polovni preko njuskala i trebao bi malu pomoc od nekoga. Znaci ciljam na verziju od 250gb, no vidim da ih ima dosta od 160, a koliko sam citao, jedina je razlika u hardu? Neka me netko ispravi ako sam u krivu. I sada, dvoumim se da li da ga modificiram ako nije, il ne. Malo sam citao po netu o modifikaciji, ali nisam previse skuzio. Cini mi se da mora biti neka odredena verzija software-a na njemu npr 3.55 inace se ne moze modificirati? Navodno da se cak i moze preko interneta igrati, no to mi se cini riskantno. Pa bi zamolio nekoga da li bi mi mogao to poblize objasniti, na sto da pazim prilikom kupnje u slucaju da nije modificiran, i da li se to isplati. Ukoliko da, koliko bi kostalo, i donekle taj postupak, sto bi se sve moralo napraviti, citao sam od jailbrake-u, downgrade, al kazem, nisam skuzio previse, znam da sam ps2 odnio nekom majstoru i on ga je cipirao, i to je bilo to :D , ovo nisam stigo sve shvatiti u jednom danu. Hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitao sam i tamo, ali nitko ne odgovara...