PS3 downgrade

poruka: 4
|
čitano: 4.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PS3 downgrade

Bok ljudi :)

Ovak...kupio sam (slim) PS3 prije jedno pol godine.Imam 2 igre al želim igrat nove,al jednostavno su preskupe :@

PS-u nikad nisam napravio update. na njemu mi je oduvjek bila verzija 3.56. Eh sad,zanima me kako ''spustiti'' verziju softvera na 3.55 tako da ga mogu hakirat i halat piratske igre.

aj pls ak mi neko moze detaljno opisat svaki korak kaj tocno trebam napravit,jel vise neam ideja. Prošo sam cjeli google i youtube 1298533985 puta. xD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 downgrade

Potreban je E3 Flasher, uređaj za downgrade sa firmware 3.56+

Za korištenje njega je potrebno rastaviti PS3 (nije komplicirano)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PS3 downgrade

Zanima me nešto više od PS3 downgrade-u. Znam da ako želim jailbrekati konzolu mora biti na OFW 3.55 ili niže. Pošto je malo konzola na tom OFW potrebno ih je downgredati.

NOR i NAND čipovi. Šta je to i koja je razilka? 
Mislim si nabaviti E3 Flasher ako mogu s njime downgradat sve moguce tipove PS3 Fat i onih nekoliko verzija PS3 Slim. Nešto sam čitao da nije moguće s E3 Flasherom sve konzole. Dosta sam dobar u SMD lemljenju pa ako mogu nekako drugačije downgredat PS3; na YT sam vidio da dečki leme žice po nekim čipovima. Na eBayu nikako ne mogu naći neki takav kit da imam sve kaj mi treba za to

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PS3 downgrade
Pejo Shp kaže...

Bok ljudi :)

Ovak...kupio sam (slim) PS3 prije jedno pol godine.Imam 2 igre al želim igrat nove,al jednostavno su preskupe :@

PS-u nikad nisam napravio update. na njemu mi je oduvjek bila verzija 3.56. Eh sad,zanima me kako ''spustiti'' verziju softvera na 3.55 tako da ga mogu hakirat i halat piratske igre.

aj pls ak mi neko moze detaljno opisat svaki korak kaj tocno trebam napravit,jel vise neam ideja. Prošo sam cjeli google i youtube 1298533985 puta. xD

Sve zavisi koji je model i koji date code

sve ti piše iza na naljepnici (ono tipa CECH..... i Date code tipa 1A,0C....)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice