Ljudi prodajem PSP, bijeli,modificiran,softwer 5.0, u dobrom stanju, USB kabel, punjač, 15 onak među najboljim igrama kao što su: teken-dark resurection, GOW-Chain of olympus, Wipeout-Pulse..., 90 tema za pozadinu, karticu 2GB, nisam imao nikakih problema sa njim tj kvarova, Cijena: 1200kn. pa ako hočete kupiti eo vam ponuda. Usput živim u Slavonskom Brodu pa ako ima ljudi iz okolice (radi lakše kupnje) koje zanim kupnja ove male moćne stvarčice. Unaprijed Hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hm ja zivim tu blizu - ali to je malo previse zar ne - dobro zbog igrica ali...
hm ako planiraš kupit možda možemo se i dogovorit za cijenu. ha?
rado bi dao nižu cijenu tj 900kn ali ja kupio za 900 i još dao 200 za memorijsku karticu i nije imao usb kabel i tak. al mislim da je realna cijena od 1000 do 1200
Ljudi prodajem PSP, bijeli,modificiran,softwer 5.0, u dobrom stanju, USB kabel, punjač, 15 onak među najboljim igrama kao što su: teken-dark resurection, GOW-Chain of olympus, Wipeout-Pulse..., 90 tema za pozadinu, karticu 2GB, nisam imao nikakih problema sa njim tj kvarova, Cijena: 1200kn. pa ako hočete kupiti eo vam ponuda. Usput živim u Slavonskom Brodu pa ako ima ljudi iz okolice (radi lakše kupnje) koje zanim kupnja ove male moćne stvarčice. Unaprijed Hvala :)
teb ko bratu za 1000kn ;)
znam pravila i sve to al stavio sam i na njuškala i na oglsanik ponudu i niko se nije javio pa sam mislio da ovako mogu naći laše osobu s kojom se mogu dogovorit
Ja ne kupujem koristene stvari tako da...
a et ako nekog zanima neka mi se javi na mail: djuro91@hotmail.com
jebo te, pa idi na PLAVI OGLASNIK
nije ovo oglasivacki forum
i kaj ti bi ja..drugo da prodaješ onu igru kršiš vorhed
ok ok dečki nemojte me samo prebit. ode na plavi oglas ili negdje.isseee
Ja ne kupujem koristene stvari tako da...