Prodajem PSP zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 5.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prodajem PSP

Ljudi prodajem PSP, bijeli,modificiran,softwer 5.0, u dobrom stanju, USB kabel, punjač, 15 onak među najboljim igrama kao što su: teken-dark resurection, GOW-Chain of olympus, Wipeout-Pulse..., 90 tema za pozadinu, karticu 2GB, nisam imao nikakih problema sa njim tj kvarova, Cijena: 1200kn. pa ako hočete kupiti eo vam ponuda. Usput živim u Slavonskom Brodu pa ako ima ljudi iz okolice (radi lakše kupnje) koje zanim kupnja ove male moćne stvarčice. Unaprijed Hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2008 21:48 (djuks).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prodajem PSP

hm ja zivim tu blizu - ali to je malo previse zar ne - dobro zbog igrica ali...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Prodajem PSP

hm ako planiraš kupit možda možemo se i dogovorit za cijenu. ha?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prodajem PSP

rado bi dao nižu cijenu tj 900kn ali ja kupio za 900 i još dao 200 za memorijsku karticu i nije imao usb kabel i tak. al mislim da je realna cijena od 1000 do 1200

0 0 hvala 0
16 godina
djuks kaže...

Ljudi prodajem PSP, bijeli,modificiran,softwer 5.0, u dobrom stanju, USB kabel, punjač, 15 onak među najboljim igrama kao što su: teken-dark resurection, GOW-Chain of olympus, Wipeout-Pulse..., 90 tema za pozadinu, karticu 2GB, nisam imao nikakih problema sa njim tj kvarova, Cijena: 1200kn. pa ako hočete kupiti eo vam ponuda. Usput živim u Slavonskom Brodu pa ako ima ljudi iz okolice (radi lakše kupnje) koje zanim kupnja ove male moćne stvarčice. Unaprijed Hvala :)

Zar nije zabranjena prodaja na ovom forumu ?
Intel q6600, 4gb 1066Mhz Corsair, Seagate 500GB, HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, THERMALTAKE Soprano, Silverstone 500W, Logitech Wave + MX 518, Z-3
16 godina
neaktivan

teb ko bratu za 1000kn ;)

16 godina
neaktivan
Prodajem PSP

znam pravila i sve to al stavio sam i na njuškala i na oglsanik ponudu i niko se nije javio pa sam mislio da ovako mogu naći laše osobu s kojom se mogu dogovorit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ne kupujem koristene stvari tako da...Namigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Prodajem PSP

a et ako nekog zanima neka mi se javi na mail: djuro91@hotmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prodajem PSP

jebo te, pa idi na PLAVI OGLASNIK

nije ovo oglasivacki forum

的下跌不會好
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

i kaj ti bi ja..drugo da prodaješ onu igru kršiš vorhed

16 godina
neaktivan
okok lakše

ok ok dečki nemojte me samo prebit. ode na plavi oglas ili negdje.isseee

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmD kaže...

Ja ne kupujem koristene stvari tako da...Namigiva

blago tebi imas paraPlač
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice