Prijava na Xbox live [pomoć]

poruka: 15
|
čitano: 14.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav kolege,

kupio sam prije par dana Xbox 360 i odlučio sam igrati preko interneta...budući da na prospektu piše da se mogu

prijavit na xbox live samo ako sam u tamo navedenim zemljama,

da li je uopće moguće da se prijavim na xbox live i kako!?!?

Hvala unaprijed i ispričavam se unaprijed ako je ovo repost.... bez FLAME-a molim vas....koristio sam search

0 0 hvala 0
15 godina
Očito nisi dobro koristio search: http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/xbox-360-pitanja-odgovori/49811.aspx .... Kad ides unest podatke stanovanja u xbox, samo stavi da ti je država engleska i mozes ako hoces stavit i neku adresu iz engleske (npr adresu big bena)...
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Prijava na Xbox live [pomoć]

da našao sam to, ali nigdje nisam vidio to što si ti sad upravo rekao :)..!

hvala! obožavam kad netko nekome tko prati ovaj forum naglasi da nije dobro koristio search, a prvi puta je taj netko ovdje i tražio nešto ciljano sat vremena.

15 godina
Uglavnom, u toj temi ima puno ljudi koji će ti pomoc oko svega, samo se javi sa problemom ;).... I jos jedna stvar, koju god državu i adresu stavis bit će sve isto osim u valutama (€,$,£) u kojim će cijene na xblu biti ispisane.... Welcome to xbox life :)
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hvala! Imam jos jedno pitanje.. Sve sam slozio i skinuo sam nekoliko deno igrica koje podrzavaju xbox live. Kad zelim igrati online dolazi mi notifikacija na kojoj pise: "please log in to a game account that can use the multiplayer functions" [nesto u tom smislu] Zatim sam isao na test xbox live network i sve je pokazalo da je u redu samo kao da mi ruter blokira da se spojim. Imam opticku vezu, a provider mi je t-com. Da li mozda netko zna sto trebam napraviti?
15 godina

znači ovako, ulogirao si se prvi put u xbl, trebao bi ima 1 mjesec besplatnog golda (provjeri dal imas u acc)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne imam silver edition...jel moguće da sam dobio gold kod na papiru negdje unutra u kutiji?

15 godina
MaximusČK kaže...

ne imam silver edition...jel moguće da sam dobio gold kod na papiru negdje unutra u kutiji?

sa silver nemozes igrat online (to je veliki minus kod xbox-a).... ja nisam dobio nikakav papir, ne sjecam se tocno kako sam dobio gold, al mislim da se odmah aktivirao.... gdje si kupio konzolu?

13 godina
neaktivan

u asbisu

15 godina

aj postaj direktan link na konzolu

0 0 hvala 0
14 godina
Uz konzolu si trebao dobit 1mj golda
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
13 godina
neaktivan

[http://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=101202074006391222&THEME=asbis-new&LANG=hr&SUPPLIER=709]

to je direct link na proizvod...da li možda moram nekak otključati to? nabaviti negdje kod? :S

BTW: hvala svima na pomoći

14 godina
Nigdje ti nisi trebao nabavit kod.Pogledaj na kutiji i u papirima ima li kakvih uputsava za xbox live gold,ili kod.Moro si ga dobit pogotovo uz Kinect verziju
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
15 godina
Uglavnom morao si dobit gold... Probaj malo ceprkat po acc ili kao sto je kolega forumas napisao, pregledaj papire.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma ništa..  kupio sam gold na godinu dana necu se zahebavat :D....

hvala svima na pomoci moze lock <3 :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice