Dostave PS5 naručene u Tele 2, HT, Sancta Domenica. Neke su isporučene, neke tek budu.
Super tema.
Jel ima tko neke informacije?
Ja sam čuo da bi mogli biti dostavljeni ove godine. Ako ne bude ove godine, moglo bi biti sljedeće. Nema na čemu.
Garant ce polovicom mjeseca stici nova tura, mislim da ce nas Sony iznenadit za blagdane xd
Iz A1 kažu u prvoj polovici prosinca.
Zna li se kad ce konzola ? 😄
Di su svi od jucermsta je pisalo da im je konzola u dostavi, jel ste ju dobili pa igrate ili?
Ma to je sve muljaza,photoshop..
...
Di su svi od jucermsta je pisalo da im je konzola u dostavi, jel ste ju dobili pa igrate ili?
Evo status je da se čeka Overseas da preuzme
Isto i kod mene stoji, ko zna mozda dodje sutra xd
Evo status je da se čeka Overseas da preuzme
Kad si prednaručio i gdje?
Zadnju turu sto je Tele2 predao Overseasu je bila cetvrtkom. Ako ne predaju sutra onda su konzole u petak kod nas.
Doci ce vam plejke i budite strpljivi.
Isto i kod mene
Upravo mi se promjenio status da ce biti danas dostavljeno.
meni pise danas dostava
Meni dosla dostava upravo sad. Bez ikakve najave putem sms-a ili maila
Meni na overseasu pise da ce doci danas izmedu 8 i 12 pa cekam jos uru vrimena prije nego ih zovem 😁
Meni samo stigao mail od tele2 sa računom i zahvalom na kupovini. Status i dalje kaže da je najavljena dostava i pošiljka još nije predana na dostavu.
Lars gdje zivis mislim kvart/grad
Ima tko kakvu informaciju o dostavi za narudžbe iz 11. mjeseca kod HT-a? Ima li smisla nadati se da će doći ove godine?
Ima tko kakvu informaciju o dostavi za narudžbe iz 11. mjeseca? Ima li smisla nadati se da će doći ove godine?
Sve ovisi gdje si uzeo. SD govori da ce im doci 15.12, tele2 krajem godine. AMAZON.DE je isto rekao 15.12 pa su sad promijenili na ranije. Valjda ce onda sony i u hrvatsku ranije poslat.