Playstation 4.5

poruka: 2
|
čitano: 1.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
Playstation 4.5

Otvaram ovu temu jer me zanimaju mišljenja drugih, jer je gotovo sigurno da dolazi novi PS, koji bi po svim navodima treba bit jaci od originalne cetvorke.

 

E sad pitanje je? Dal stvarno je to potrebno, i sve nuspojave oko toga koje se mogu desit a po meni ima ih puno. 40 milja PS4 ce bit odjednom outdated i kao da su im lupili šamar, igre koje ce se radit u dvije verzije, potencijalno povecanje troska za same developere ako ce morat radit dve verzije igre jer sigurno nece zanemarit 40 milja konzola original PS4, dve verzije igre ispada kao idirektna uvreda i prisiljavanje korisnika na nadogradnju, a zasto bi nadogradio ako tko zna mozda opet za 2 god izadje nova inacica PS-a koja je malo bolja od prethodne dve i jos puno puno stvari koje se mogu desit, kao i potencijalna podjela trzista i sony stvaravsi sam sebi konkurenciju. Jos ako i xbox izbaci "poboljsanu" verziju to ce bit dodatna podjela trzista jer tko zna sta moze se microsoft sjetit ubacit u poboljsanu verziju, pa cak bude i dosta jaca od PS 4.5( al vrlo tesko da ce se desit). SVe u svemu moje osobno misljenje da je ovo sasvim nepotrebno al vidit cemo sta ce nakraju bit od tog. Radje da su napraivli tako rec slim verziju.

 

Sta vi kazete na to?

 

 

Origin ID: ReaLazio
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Playstation 4.5

S obzirom da sam baš planirao nabaviti plejku ove godine meni ovo definitivno ne smeta. Sad ću sigurno uzeti tu jaču verziju. Pretpostavka je da ipak dolazi iako nema službenog stava Sonya. Nerealno je očekivati da generacija i dalje traje 7 godina, ali kužim one kojima će ovo ostaviti gorak okus u ustima. Bit će zanimljivo vidjeti kako će to sve funkcionirati u praksi. Osobno bih radije da dobijemo praktički iste verzije igre samo da ova na jačoj plejki radi u 60 FPS. Bio bi baš loš potez da se rade igre grafički malo naprednije, ali i dalje lockane na 30 FPS-a.

 

I također, koliko god neki zabijali glavu u pijesak, PS4 je zasad popriličan fail od konzole kad se govori o ekskluzivama. Doslovno nema više od 5 igara (možda sam i puno rekao) koje su dostupne samo na PS4, a da su stvarno nešto posebno. A još malo fali da konzola proslavi 3 godine postojanja. Plus, ovo što veliš. Tko garantira da 2018. ne dođe PS5, a uopće se ne popravi stanje sa ekskluzivama.   

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice