Otvaram ovu temu jer me zanimaju mišljenja drugih, jer je gotovo sigurno da dolazi novi PS, koji bi po svim navodima treba bit jaci od originalne cetvorke.
E sad pitanje je? Dal stvarno je to potrebno, i sve nuspojave oko toga koje se mogu desit a po meni ima ih puno. 40 milja PS4 ce bit odjednom outdated i kao da su im lupili šamar, igre koje ce se radit u dvije verzije, potencijalno povecanje troska za same developere ako ce morat radit dve verzije igre jer sigurno nece zanemarit 40 milja konzola original PS4, dve verzije igre ispada kao idirektna uvreda i prisiljavanje korisnika na nadogradnju, a zasto bi nadogradio ako tko zna mozda opet za 2 god izadje nova inacica PS-a koja je malo bolja od prethodne dve i jos puno puno stvari koje se mogu desit, kao i potencijalna podjela trzista i sony stvaravsi sam sebi konkurenciju. Jos ako i xbox izbaci "poboljsanu" verziju to ce bit dodatna podjela trzista jer tko zna sta moze se microsoft sjetit ubacit u poboljsanu verziju, pa cak bude i dosta jaca od PS 4.5( al vrlo tesko da ce se desit). SVe u svemu moje osobno misljenje da je ovo sasvim nepotrebno al vidit cemo sta ce nakraju bit od tog. Radje da su napraivli tako rec slim verziju.
Sta vi kazete na to?