PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
Cryogenic kaže...

da bi to teralo (960x1080 per eye) grafika mora bit na razini minecrafta ili ps2

zato ima poseban procesor

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Cinjenica je da ce to biti skuplje nego sto se to cini ovako na prvu. Treba ti taj ps vr koji je 400 eura, treba ti kamera od 60 eura i pise da je "izborno" move kontroler koji je takoder oko 60 eura ja mislim. Uvjeravam vas da ce to "izborno" ustvari biti potrebno zato sto ce vecina boljih igara to zahtjevat.

0 0 hvala 0
12 godina
Santana kaže...
Cryogenic kaže...

da bi to teralo (960x1080 per eye) grafika mora bit na razini minecrafta ili ps2

zato ima poseban procesor

Nema "poseban" procesor. Crna kutijica koja dolazi sa PSVR samo obrađuje zvuk i pretvara 3D sliku u 2D radi prikaza na telki.

PS4 mora igru tjerati u 60 FPS, a onda PSVR radi "interpolaciju" iliti pretvorbu u 90 ili 120 FPS-a.

Ovaj komentar o PS2 grafici je bezvezno trolanje iz 2 razloga.

Prvi je što će grafika biti minimalno lošija illi ista

, samo će vjerojatno rezolucija biti nešto lošija (540p). S obzirom da PSVR ima RGB OLED ekran, to neće biti strašan problem. Tko ima OLED PS Vitu zna da je njena 540p slika nevjerojatno dobra i izgleda bolje (oštrije) nego na običnoj 1080p telki kad npr. igrate remote play igre streamane sa PS4.

Drugi razlog je što VR naočale moraju isporučivati visoki framerate i minimalan lag inače bude riganja. HTC Vive i Rift nemaju interpolaciju, pa me zanima kakva grafika (ili grafička) bi trebala biti da se npr.neka jača igra tjera u 90 ili 120 FPS-a na PC-u.

EDIT: 2 dobra članka vezano uz PSVR. (LINK + LINK). Vezano uz kvalitetu grafike, dobar je primjer Driveclub, gdje piše da je za 60 FPSa žrtvovan broj automobila na stazi (12 na 8), manje detalja u okolini i slabiji detalji vremenskih prilika. Nikakva PS2 grafika i sl.

EDIT 2: Kako izgleda Cinema mode. Kao da sjedite u zamračenoj prostoriji (dakle kino), a ispred vas je veliki ekran. Dojam veličine ekrana je kao da gledate ekran 5 metara širine sa 2.5 metra udaljenosti. Postoje 3 jačine zumiranja.

EDIT 3: Cinematic mode postavke

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 15:45 (DeniZg).
15 godina
PlayStation 4
Počeo Easter sale na storeu pa malo bacite oko. Stvarno dosta igara je na popustu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Baš sam ja mislio to isto napisati da je počeo Easter sale stvarno ima dobrih stvari

nego da li se može BF4 premium edition igrati bez ps plus jer vidim u description nema ono "Full game requires PlayStation®Plus membership to access online"

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Baš sam ja mislio to isto napisati da je počeo Easter sale stvarno ima dobrih stvari

nego da li se može BF4 premium edition igrati bez ps plus jer vidim u description nema ono "Full game requires PlayStation®Plus membership to access online"

Mislim da su u Premiumu samo online mape, tak da vjerojatno ne. 

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

i obični isto https://store.playstation.com/#!/en-hr/games/battlefield-4/cid=EP0006-CUSA00049_00-BATTLEFIELD40000

ako netko ima bf4 na ps4 bez ps plus neka proba pa javi ako ima volje... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
Počeo Easter sale na storeu pa malo bacite oko. Stvarno dosta igara je na popustu.

Meh, sve isto što je non stop na akcijama.

11 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

i obični isto https://store.playstation.com/#!/en-hr/games/battlefield-4/cid=EP0006-CUSA00049_00-BATTLEFIELD40000

ako netko ima bf4 na ps4 bez ps plus neka proba pa javi ako ima volje... 

Pa ne treba ništa se ništa isprobavati. Single player ti radi bez pretplate, multiplayer ne. U Premiumu nema single player sadržaja, tak da džabe kupuješ ako ne planiraš uzeti pretplatu.

Što se tiče salea, vuče me Bloodborne za 200 kn, ali obećao sam sam sebi da više neću uzimati digitalne igre za konzolu :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 18:24 (blowfish_cro).
12 godina
Bitanga kaže...
antimadridista kaže...

Meh, sve isto što je non stop na akcijama.

Pa kad su sve igre koje postoje bile već na nekakvoj akciji. 

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

<spam> Prodajem Vitu ako tko traži, više info u PM </spam>

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Ma ima i drugih igara koje su rijetko na akcijama, al ove su non stop na svakoj većoj akciji.

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Ma ima i drugih igara koje su rijetko na akcijama, al ove su non stop na svakoj većoj akciji.

Mislim da to ovisi i o izdavaču.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Mislim da to ovisi i o izdavaču.

To je istina, samo neki daju akcije. Prvenstveno EA, Ubisoft i Warner sa milijun Lego igara.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 20:03 (Bitanga).
12 godina
Ja ću Wolfenstein uzeti. Zanima me samo koji dio je bolji i moram li ići kronološki ili?
Uzeo bi vjerojatno samo jedan sada.

The New Order ili The Old Blood?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Prvo the new order, a ovo drugo je nekakva ekspanzija koliko znam, prequel new orderu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
lepi91 kaže...
Ja ću Wolfenstein uzeti. Zanima me samo koji dio je bolji i moram li ići kronološki ili?
Uzeo bi vjerojatno samo jedan sada.

The New Order ili The Old Blood?

Prvo ide new order a the old blood je kao prequel. New order je puno bolji.

PSN ID : Eraserhead_981
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja bi uzeo Until Dawn za 199 kn .Da li se isplati ,igrao netko kakav je?

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

a kad ce uskrsnji sale za us store? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxis kaže...

Ako volis takav zanr(interaktivna igra tipa heavy rain/beyond) definitivna preporuka.

12 godina
Spike1983 kaže...

a kad ce uskrsnji sale za us store? 

http://blog.us.playstation.com/2016/03/01/ps-store-kicks-off-game-and-movie-franchise-sales-with-resident-evil/

3/1/2016  Resident Evil Sale

3/8/2016 Assassin’s Creed Sale

3/15/2016 Naughty Dog Sale

3/22/2016 Call of Duty Sale

3/29/2016 Metal Gear Sale

4/5/2016 Tom Clancy’s Sale

4/12/2016 LEGO Sale

4/19/2016 Grand Theft Auto Sale

PSN - DeniZg80
12 godina
kign kaže...
maxis kaže...

Ako volis takav zanr(interaktivna igra tipa heavy rain/beyond) definitivna preporuka.

Telltale kolekcija je isto super.

Ja nažalost ili zaspim od tih igara ili popizdim pa moram nakon 10 minuta ugasit i ići pucat u Battlefield ili sl.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
kign kaže...
maxis kaže...

Telltale kolekcija je isto super.

Ja nažalost ili zaspim od tih igara ili popizdim pa moram nakon 10 minuta ugasit i ići pucat u Battlefield ili sl.

Meni je bila dobra The Wolf Among Us i Walking Dead Season 1... al poslije skontaš da je sve na istu foru. Premalo interakcije koja je uvijek ista spika... da želim gledat seriju, legao bih i buljio u TV :-)

Dobar mi je bio "Life is strange", al isto dosadi brzo pa odigraš samo da se riješiš toga. Iako je priča savršena mogla je biti i ispričana u filmu, a replayability nula bodova. :-)

10 godina
neaktivan
Pozdrav imam problem neznam kako da ga rjesim.. Uplaceno sa paysafe a 15 eura na wallet i uglavnom nemogu nikako produziti ps plus preplatu jer mi trazi kreditnu karticu a nemam je..
Molim vas pomozite

0 0 hvala 0
10 godina
Da li netko igra The Division? Trazim nekoga za co op kroz story mode.

0 0 hvala 0
12 godina
12 godina

Fallout 4 season pass besplatan! Zgrabite dok možete, sigurno je neki glitch (meni je uspjelo).

PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...

Fallout 4 season pass besplatan! Zgrabite dok možete, sigurno je neki glitch (meni je uspjelo).

To je na nasem ? Upalil sam na PS4 US account i tam je 50$

12 godina
Santana kaže...
DeniZg kaže...

Da, na bilo kojem EU dućanu.

Ja sam "kupio" i sad mi pokazuje da imam i statičnu temu i Season pass. Samo što Season pass mi šteka download na PC-u, ali piše da ga imam i da mogu skinuti. Vidjet ćemo.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Santana kaže...
DeniZg kaže...

Da, na bilo kojem EU dućanu.

Ja sam "kupio" i sad mi pokazuje da imam i statičnu temu i Season pass. Samo što Season pass mi šteka download na PC-u, ali piše da ga imam i da mogu skinuti. Vidjet ćemo.

Popravili su 

PSN ID : Eraserhead_981
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice