PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
biankoneri kaže...

dali mi tko može objasniti naime dok sam igrao igru dobio sam zahtjev od prijatelja da gleda kako ja igram,dopustio sam ali on nezna šta napraviti da može mene gledati,isto tako dok je on igrao ja sam njemu poslao zahtjev i dopustio je pa i ja neznam šta napraviti da gledam kako igra?

Obično faila jer svi imamo premali upload. Ako nemaš optiku možeš zaboraviti na to.

Zbog čega? Ne može se podešavati kvaliteta? Jer na Twitch ide bez beda s mojim uploadom od 5 Mbita.

17 godina
blowfish_cro kaže...
Bitanga kaže...
biankoneri kaže...

dali mi tko može objasniti naime dok sam igrao igru dobio sam zahtjev od prijatelja da gleda kako ja igram,dopustio sam ali on nezna šta napraviti da može mene gledati,isto tako dok je on igrao ja sam njemu poslao zahtjev i dopustio je pa i ja neznam šta napraviti da gledam kako igra?

Obično faila jer svi imamo premali upload. Ako nemaš optiku možeš zaboraviti na to.

Zbog čega? Ne može se podešavati kvaliteta? Jer na Twitch ide bez beda s mojim uploadom od 5 Mbita.

Sa 5mbita bi ti trebalo biti ok. Vjerojatno je do nečeg drugog onda.

Ne znam, ja sam generalno razočaran sa tim svim servisima koji se nude jer rade svake prestupne. Običan party voice chat nisam mogao složiti s frendom da radi, nešto što je posve normalno na PCu.

12 godina
blowfish_cro kaže...
Bitanga kaže...
biankoneri kaže...

Možda prijatelj nema 5mbit download?

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
blowfish_cro kaže...
Bitanga kaže...
biankoneri kaže...

Možda prijatelj nema 5mbit download?

Pa ja kažem da meni radi ok, nisam ja pitao zašto ne radi.

Inače, nisam proučavao postavke, ali trebalo bi biti moguće da smanjiš kvalitetu streama, staviš bitrate nekih 1600-1800 i to bi svaki prosječni korisnik trebao vidjeti bez trzanja i u donekle normalnoj kvaliteti. Mislim da velika većina ekipe ima barem 4 Mbita. To je neki minimum minimuma i mislim da ni jedan operater više ne nudi ispod toga. Čisto sumnjam da je problem u downloadu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 15:37 (blowfish_cro).
17 godina
blowfish_cro kaže...

Inače, nisam proučavao postavke, ali trebalo bi biti moguće da smanjiš kvalitetu streama, staviš bitrate nekih 1600-1800 i to bi svaki prosječni korisnik trebao vidjeti bez trzanja i u donekle normalnoj kvaliteti. Mislim da velika većina ekipe ima barem 4 Mbita. To je neki minimum minimuma i mislim da ni jedan operater više ne nudi ispod toga. Čisto sumnjam da je problem u downloadu.

Problem je što ovo nije klasični streaming. Nego on može i igrati ako mu daš. Pa je tu vjerojatno malo bolja kvaliteta by design.

15 godina
PlayStation 4
Jeli netko od vas probao PlayStation Now? Zanima me kako radi na nekoj prosječnoj vezi, tipa 10mbit down, 1mbit up.
Imam US account i tamo postoji opcija za probati PlayStation Now besplatno na određeno vrijeme, ali traži me broj kartice i ne prihvaća naše kartice, samo američke. Jeli postoji nekakvo rješenje?

Navodno će usluga uskoro doći i u Europu, slali su invite za betu određenim ljudima.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
Jeli netko od vas probao PlayStation Now? Zanima me kako radi na nekoj prosječnoj vezi, tipa 10mbit down, 1mbit up.
Imam US account i tamo postoji opcija za probati PlayStation Now besplatno na određeno vrijeme, ali traži me broj kartice i ne prihvaća naše kartice, samo američke. Jeli postoji nekakvo rješenje?

Navodno će usluga uskoro doći i u Europu, slali su invite za betu određenim ljudima.

Ja ti imam playstation now, koristio sam je na 10 mbps i na 50 mbps, skoro nema razlike, samo na 10 je nekad znalo na par sekundi se slika srozat ko na 260p pa se vrati na 1080p....al nista strašno a sto se tice samog igranja nema da kontrole kasne ili nesto kao da imas i ps3 super je odradeno,  i meni je prihvatilo na americkom našu karticu visa pbz, s tim da imam dns americki postavljen u postavkama

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 16:37 (dado16).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Probao sam i ja taj probni period od 7 dana. Igrao TLOU multiplayer, uncharted...radi sasvim ok. Doduse, na optici 200/100 :)

Goran

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
blowfish_cro kaže...

Problem je što ovo nije klasični streaming. Nego on može i igrati ako mu daš. Pa je tu vjerojatno malo bolja kvaliteta by design.

A to. U tom slučaju vjerojatno i ne bi bila dovoljna takva veza, ja sam skužio da želi običan broadcast napraviti. 

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Microsoft is enabling cross-network multiplayer for Xbox Live, meaning you could face off against PS4 players on Xbox One in online games like Rocket League... if Sony decides to go along with it. The change will also open up the possibility of online multiplayer with non-Microsoft networks like Steam on PC.

Cross-network play has happened before in fits and starts: Shadowrun let players on PC and Xbox 360 face off way back in 2007, and games like the late Fable Legends planned to allow for Windows 10/Xbox One multiplayer. Starting with Rocket League, which was confirmed as one of the first games to support it, this could signal a new era in cross-platform cohesion for developers outside of Microsoft.

It's great news if you have friends across multiple platforms, or if you just want a wider matchmaking pool. But again, it will only work if Sony and other companies decide to enable cross-network play on their end. Now that Microsoft's made the first move, hopefully the others decide to follow

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Neka followaju majku im...

0 0 hvala 0
12 godina
IvanDado kaže...

Neka followaju majku im...

Nema šta Sony pratiti kad to već ima (FF14, Rocket League).

MS izmišlja toplu vodu kao i Apple. Sad su oni kao lider u nečemu što su se sjetili jučer, a drugi imaju odavno.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen

Ja ne znam iskreno. Cuo sam samo za taj Rocket League, nisam se previse zainteresirao za to. U svakom slucaju vjerujem to sto kazes. Microsoftu nisu sve koze na broju u zadnje vrijeme. Doslovno kao da su odbacili Xbox brand, a sada se izgleda s ovim kurce.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav svima. Moze samo savjet ukratko dal se isplati kupiti ps4 star godinu dana za recimo 1700-1800kn i to u zalagaonici? Kolke su sanse da taj ps4 potraje posto sumnjam da ima vazecu garanciju... ili mozda riskirati sa oglasom na njuskalu vidio sam jedan za istu cijenu, isto star PS4 ali garancija do studenog + 4 igre. Jedino je problem sto u zalagaonicu mogu osobno a preko oglasa ide postom. Znam da ovaj iz oglasa svakako bolje ispada za istu cijenu, al opcenito me zanima dal se tolko stare konzole isplati kupovati i za tu cijenu.

Puos
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 17:34 (chobica).

0 0 hvala 0
14 godina
chobica kaže...

Pozdrav svima. Moze samo savjet ukratko dal se isplati kupiti ps4 star godinu dana za recimo 1700-1800kn i to u zalagaonici? Kolke su sanse da taj ps4 potraje posto sumnjam da ima vazecu garanciju... ili mozda riskirati sa oglasom na njuskalu vidio sam jedan za istu cijenu, isto star PS4 ali garancija do studenog + 4 igre. Jedino je problem sto u zalagaonicu mogu osobno a preko oglasa ide postom. Znam da ovaj iz oglasa svakako bolje ispada za istu cijenu, al opcenito me zanima dal se tolko stare konzole isplati kupovati i za tu cijenu.

Dodas 200kn i uzmes ovu novu konzolu iz Tele 2 akcije sto se prodaje po njuskalu ko vruci krumpiri...

15 godina
PlayStation 4

Dobro pripazite ako kupujete igre (u mom slučaju konkretno PS4 igre) na njuškalu.

U zadnja tri dana malo pratim oglase i zaista ima prevaranata (poslao sam bar dvije prijave na njuškalo).

Navedeni oglasi su povoljniji nego drugdje i uglavnom prodavač navodi u oglasu, kako pri slanju zahtjeva neku simboličnu uplatu ili bilo kakvu uplatu na račun kao ''znak pažnje''.

Zna bit i oglasa bez tih traženja ''znakova pažnje'', ali su uglavnom svi bez kontakt brojeva (tako ćete ih najlakše prepoznat).

Znači, radi se o dopisivanju preko maila i nikako drugačije, jer navedeni odbijaju dat kontakt broj.

Nakon što zaprijetim prijavom/pošaljem prijavu, oglasi uglavnom budu maknuti.

Ali zadnji slučaj je sam maknuo oglas, nakon što sam mu napisao svašta.

Znači, ne nasjedajte na nikakve molbe za uplatom, ne uplačujte ama baš ništa prije nego provjerite dobro ili vidite igru.

Koliko god bilo povoljno, nemojte da vas povuće.

Neki su uz igre znali imat i mobilne uređaje (uglavnom iphone), također povoljnije nego na drugim oglasima.

Nadam se da sam nekome dobro otvorio oči i sačuvao koju kunu u novčaniku s ovim postom, jer ovo je zaista strašno koliko ih ima.

LP i ugodan gaming

Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na Facebooku je jos vise prevaranta nego na njuskalu.Svaki dan nekog sjebu i prevarant mi jos ostane u grupi tj. napravi novi fejk fejs i vrati se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Trgujte isključivo primopredajom i nema problema.

1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Playstation VR stize u listopadu. Cijena 400 eura

Potpis!
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Ostali se mogu pokopat

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

400€, korisnička baza od 40 milja PS4-ki, možda i 50 milja do 10 mjeseca 2016.

Uf, bit će to ludilo.

Najviše me pali Cinema mode.

Evo komplet post sa reddita:

PRICE: $399 USD / €399 EURO / £349 GBP / ¥44,980 JPY!

Specs:

• Screen Size: 5.7"

• Resolution: 1920x1080 (960x1080 per eye)

• Refresh Rate: 120Hz, 90Hz

• Latency: Less than 18ms

• Sensors: 360 Degree Tracking/9LEDS

• Field of View: Approximately 100 degress

• Controller: Dualshock 4 & PS Move

Additional Stuff:

• Camera is required for VR to function but is not bundled with the system, Move controllers are optional and also not bundled with the system.

• Besides VR games, there's something called cinematic mode, which will let you play flatscreen games or watch movies. Users see the entire 16:9 PS4 menu and can play all of their PS4 Games. Cinematic mode supports 3 zoom levels. Includes an updated media player app so users can see video and photos captured from 360 cameras.

• All PlayStation VR owners will also be able to download something called The Playroom VR, which looks like a collection of social games.

• As we've previously heard, it's designed to be used for the PlayStation Move motion controllers and the normal DualShock — like the headsets, they're both tracked with light.

• We'll supposedly have 50 games this year, many of which are demoed here.

• Exclusive: a Star Wars Battlefront VR experience. "We'll have more news about this in the months ahead."

Box Contents (Thanks to r/u/Kingfang) :

• Headset
  • Processing Box
  • Power
  • Earphones
  • Dual HDMI Connector (Box to Headset)
  • HDMI Cable (PS4 to Box)
  • Micro USB Cable
PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jeftinije je nego ostali, ali zato nece biti ni priblizno dobar kao recimo Oculus Rift. To je i ne moguce, ali dobro, mene hvala Bogu taj VR ne zanima.

0 0 hvala 0
10 godina
IvanDado kaže...

Jeftinije je nego ostali, ali zato nece biti ni priblizno dobar kao recimo Oculus Rift. To je i ne moguce, ali dobro, mene hvala Bogu taj VR ne zanima.

To treba jos vidjet. Jedino kaj vidim da ima tek malo nizu rezoluciji, ali zato veci refresh rate
I ima 3D zvuk dok Rift nema nist kaj se zvuka tice.

Ak nist drugo za ovo ti ne treba graficka od 3000kn :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 23:17 (Santana).
11 godina
odjavljen

Ma ja kad bi uzimao VR uzeo bi ovaj, pa cak i da bude dosta losiji od ostalih, jer ne mislim davat 800 dolara za takvo nesto. Evo jedan dobar video o ovom: 

10 godina
PlayStation 4

Ja ne planiram uzimat, al nekak mi on ima najvise smisla jer je jedini iza kojeg stoji ozbiljan i sposoban igrac.
Ima svoju platformu i svoje studije pa moze to gurat i prodavat ispod cijene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ako do sad niste, bacite pogled na Twitter account Kaz Hiraia, Sonyevog generalnog direktora.

Čovjek tjera žešću zahebanciju.

PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...

Ako do sad niste, bacite pogled na Twitter account Kaz Hiraia, Sonyevog generalnog direktora.

Čovjek tjera žešću zahebanciju.

Je pogledam ga tu i tam i stvarno ima provala samo kaj to nije on no nema veze :D

17 godina
neaktivan
Treba cijenu malo korigirati jer moraš imati PS kameru, a to nemaju svi. Zato ne treba računati na toliko milijunsku bazu korisnika u startu.
Al da je u prednosti, jest.

1 0 hvala 0
12 godina
Danny_HR kaže...
Treba cijenu malo korigirati jer moraš imati PS kameru, a to nemaju svi. Zato ne treba računati na toliko milijunsku bazu korisnika u startu.
Al da je u prednosti, jest.

Kamera je 60$/60€ i nisu ju htjeli uključiti da ne zeznu ekipu koja ju je kupila ranije. I sigurno nije potrebna za cinema mode. 

Na očekivanih 50 milijuna PS4 u listopadu 2016., prodat će oni sigurno 3 milje PSVR-a do kraja godine. 

A što se tiče igara, imaju 230 developera koji rade na PSVR naslovima, a Battlefront VR je "launch title". Star Wars virtual reality...to će ići ko vruće kifle.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

da bi to teralo (960x1080 per eye) grafika mora bit na razini minecrafta ili ps2

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice