PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.972
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

Dostupna je za skidanje od jutra, još malo pa se kreće igrati, ako vam ju je teško naći na ps4, skinite ju odavde https://store.playstation.com/#!/en-hr/games/driveclub-playstationplus-edition/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSE

0 0 hvala 1
12 godina
PlayStation 4

Ja skidam. MP ce odmah radit ili jer ubiti to me i jedino zanima. Na PC igram samo MP.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4

ako će biti kao što su najavili, online će puštati malo po malo

14 godina
neaktivan

A je li igra dostupna i na Hrvatskom psn ili samo USA? I na kojem ste vi regani... Ja sam na HR

12 godina
PlayStation 4

Ja stavio prije skidat na HR accountu. Odi na all games na storu i mora ti biti tamo.

stavio sam skidat tek tolko jer je besplatna imam project cars ta igra mi je vrh nakon battlefield 4 najbolja igra koja je izasla na ps4 po meni. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 23:55 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
17 godina
I na hr, idi na link koji sam gore ostavio, loginaj se i stavi skidati od tamo
14 godina
PlayStation 4

Pa u ovom driveclubu možeš samo onu jednu utrku vozit nemozes opce kampanju igrat

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

ako netko igra planeside 2 neka me adda pa da zajedno igramo

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

Jel su uopće proradili serveri? Noćas nisu još radili.

10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
hanteed kaže...

ja sam igrao dns i jucer i radili su serveri

17 godina
hanteed kaže...
Bitanga kaže...
hanteed kaže...

Ja kad god probam kaže "server unavailable"

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

serveri jos nisu gotovi ali igra mi je cudna nikako da udem u zavoj da neudram u ogradu pokusam da driftam ali nema sanse 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
hanteed kaže...
Bitanga kaže...
hanteed kaže...

Ja kad god probam kaže "server unavailable"

ja sam jucer igrao oko 2 sata i radilo je,add me hanteed24 ako dns bue radilo da igramo

17 godina
hanteed kaže...

ja sam jucer igrao oko 2 sata i radilo je,add me hanteed24 ako dns bue radilo da igramo

Ma ja sam htio samo probati jer sam ju igrao malo i na PCu, pa reko da vidim kako radi na playki.

sinoć sam upao u igru i nakon 10minuta ju obrisao ;-) nemam ja zivaca za to.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vec duze vremena planiram uzeti ps4 i imam novac ali mi nisu jasne ove ponude po njuskalu...
dok ima oglasa sa novom plejkom i 2 gamepada za oko 2700 ja trazim polovnu sa 2 gamepada i npr fifom 15 ili nba 2k15 ili GTA za iste novce a vecina oglasa je sa samo 2 igre i jednim joystickom oko ili preko 3000 kn.
cak gledajuci prije 2-3 mj bilo je konzola sa 2k15,fifom i dva gamepada za 2500 ali tada nisam imao novac ali opcenito bilo je konzola u cijeni 2200 kn sa cod aw,bf4 a sada kao da su se cijene povecale..

0 0 hvala 0
17 godina
SuperFulcrum kaže...

Vec duze vremena planiram uzeti ps4 i imam novac ali mi nisu jasne ove ponude po njuskalu...
dok ima oglasa sa novom plejkom i 2 gamepada za oko 2700 ja trazim polovnu sa 2 gamepada i npr fifom 15 ili nba 2k15 ili GTA za iste novce a vecina oglasa je sa samo 2 igre i jednim joystickom oko ili preko 3000 kn.
cak gledajuci prije 2-3 mj bilo je konzola sa 2k15,fifom i dva gamepada za 2500 ali tada nisam imao novac ali opcenito bilo je konzola u cijeni 2200 kn sa cod aw,bf4 a sada kao da su se cijene povecale..

Teško je generalizirati s oglasima na njuškalu, svaki je slučaj za sebe. Tko prodaje, jel ima garanciju, kolko je staro i sl.

10 godina
neaktivan
SuperFulcrum kaže...

Ma uzmi novog i miran si.

PSN - JurezZq
17 godina

Baš gledam Hong kongu za 5 godina psn plus daju 12+1 mjesečnu pretplatu za 268 HKD=233 kn akcije vrijedi do 13.07.2015.

playstation plus 

Baš mi izgleda super ponuda neznam hočeli tako nešto ponuditi za europu ili sjevernoj americi. Pošto nemam aktivan psn+ sve 

više naginjem da uzmem iz Hong kongu pošto mi kartica prolazi.

BF3:fluffy_inside
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 20:35 (Wolf88).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jeste li ikako uspjeli skinuti Driveclub? meni nikako ne uspijeva... :S

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jel ti javlja kavu grešku?

BF3:fluffy_inside
15 godina
PlayStation 4

Tko igra novog Batmana, ajmo dojmovi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Produženi gameplay Uncharteda sa E3-a.

OMFG. Ovo izgleda savršeno. Pa ti N. Dogovci nisu normalni. Grafika, fizika, gameplay, animacije. Pa svaki objekt u ovome demu je izgleda podložen fizici. Nije mi jasno kako mogu izvesti sve to na konzoli od 400$.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 21:42 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

PS+ igre za srpanj 2015.

https://www.youtube.com/watch?t=88&v=xiMn1lpJ4yk

Check out the bumper line up of games coming to PS Plus for July 2015: Rocket League and Styx: Master of Shadows are coming to PS4, while PS3 players get Mousecraft and Rain. PS Vita owners can enjoy Geometry Wars 3: Dimensions Evolved and Entwined.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 22:11 (DeniZg).
16 godina
PlayStation 4

od kad imam ps a to je od prosle godine 11 mjesec ja neznam jesu izasle dvije igre koje sam igrao sa ps plusa.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

od kad imam ps a to je od prosle godine 11 mjesec ja neznam jesu izasle dvije igre koje sam igrao sa ps plusa.

Nažalost, slažem se s tobom.

Ja sam igrao Transistor, Trine i CounterSpy po pola sata.

Ali, barem popusti znaju biti dobri.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Kill Frenzy kaže...

Nažalost, slažem se s tobom.

Ja sam igrao Transistor, Trine i CounterSpy po pola sata.

Ali, barem popusti znaju biti dobri.

Transistor je tak tak, al CounterSpy me iznenadio. Fino sam ga odigrao 2-3 puta.

Sad su me zeznuli za Styx, taman sam ga kupio prije 2-3 tjedna na akciji. Točno sam znao da će tako biti :-P

Očito je igra smeće kad ju dijele za džabe, još nijedna tako "ozbiljna" nije bila free :-P

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam odigrao onu avanturu kaj je smještena u vrijeme 1. sv. rata Valliant hearts i Infamous: first light. To je jedino kaj mi je blio ok. Po isteku nisam produžio PS+. Multiplayer ne igram, tako da mi nema smisla.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 22:49 (ROADRUNNER).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
ROADRUNNER kaže...

Ja sam odigrao onu avanturu kaj je smještena u vrijeme 1. sv. rata 

Valiant Hearts. Probao sam malo, al' nigdje nema vožnje, pucanja ni sisa, pa sam ugasio.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
ROADRUNNER kaže...

Ja sam odigrao onu avanturu kaj je smještena u vrijeme 1. sv. rata 

Valiant Hearts. Probao sam malo, al' nigdje nema vožnje, pucanja ni sisa, pa sam ugasio.

Ima voznje .

Ja sam ga zavrsio prekjucer. Najemotivnija igra koju sam igrao. Zagonetke taman. Nisu preteske. Super su cinjenice koje mozes citati o 1. svj. ratu, te tako obnoviti znanje.

Price likova se dobro ispreplicu kroz cijelu igru. Glazbena podloga odlicna.

Rocket League glasi kao prilicno zabavan naslov i vecina ih je odusevljena, tko je probao betu.

Styx sam ionako mislio nabaviti, kad-tad.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 9:12 (Chaky).
14 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Produženi gameplay Uncharteda sa E3-a.

OMFG. Ovo izgleda savršeno. Pa ti N. Dogovci nisu normalni. Grafika, fizika, gameplay, animacije. Pa svaki objekt u ovome demu je izgleda podložen fizici. Nije mi jasno kako mogu izvesti sve to na konzoli od 400$.

Grafički igra je prelijepa, fizika također, ali gameplay i to bezglavo napucavanje me nije impresioniralo.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice