PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Styx i Rocket league besplatan na release  i opet niste zadovoljni?

PSN - JurezZq

3 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
jurke kaže...

Ne. Čeka se neki AAA naslov, kao npr. Tomb Raider, Killzone, AC i slično.

XB1 je dobio AC Black flag ovaj mjesec. Trava je uvijek zelenija...

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
jurke kaže...

Ne. Čeka se neki AAA naslov, kao npr. Tomb Raider, Killzone, AC i slično.

XB1 je dobio AC Black flag ovaj mjesec. Trava je uvijek zelenija...

Blackflag velika stvar, star 2 godine, tko ga do sada nije odigrao znači da ga ni ne zanima.

PSN - JurezZq
12 godina
jurke kaže...

Blackflag velika stvar, star 2 godine, tko ga do sada nije odigrao znači da ga ni ne zanima.

Odigrao sam i Black Flag i Tomb Raider, Killzone prodao dalje (nije mi se svidio), nije u tome stvar.

Igre za PS3 su sve redovno stare barem 2 godine, ako ne i više, ali su uglavnom AAA naslovi. Dođe mi da uzmem rabljeni PS3, pa da odigram one koje sam propustio.

Što se mene tiče, ne moraju ni davati besplatne igre, dok god ima lijepih popusta na Store-u. Samo da ubrzaju taj hebeni digitalni download, a ne da mi se igre skidaju 200 kb/s.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 12:30 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
jurke kaže...

Odigrao sam i Black Flag i Tomb Raider, Killzone prodao dalje (nije mi se svidio), nije u tome stvar.

Igre za PS3 su sve redovno stare barem 2 godine, ako ne i više, ali su uglavnom AAA naslovi. Dođe mi da uzmem rabljeni PS3, pa da odigram one koje sam propustio.

Što se mene tiče, ne moraju ni davati besplatne igre, dok god ima lijepih popusta na Store-u. Samo da ubrzaju taj hebeni digitalni download, a ne da mi se igre skidaju 200 kb/s.

Rade na tome problemu, ja ga zaobiđem tako da stavim konzolu u rest mode, na taj način se skida brže (čudno, no provjereno).

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Za 12 mjeseci 365 kn, svaki mjesec besplatne igre (ok većina su crap, al naiđe tu i tamo nešto da valja ) + dodatni popusti na ps store. 

Meni je ps plus čisto ok, da bi mogo biti bolji - bi, al zasad sam zadovoljan.

Jedino, kako kolega kaže, iznimno iritira ovaj spori download :)

Al kad popodne sjednem u batmobile sve zaboravim .

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 12:42 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Bajdvej, jel' netko kupio možda dodatni Dualshock 4 po cijeni manjoj od cca 500 HRK koja je više manje ista i kod nas i u stranim web dućanima?

Gledam da uzmem još jedan, ali su svuda skupi k'o vrag.

Edit: zgrabio sam plavi sa Game.co.uk za 40 funti.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 12:59 (DeniZg).
17 godina
Đapa club kaže...
Grafički igra je prelijepa, fizika također, ali gameplay i to bezglavo napucavanje me nije impresioniralo.

Meni ovo izgleda savršeno, i grafički i igrivost. Mogao bi past preorder, prvi u životu... 

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

ovaj Rocket League izgleda prezabavno, jedva čekam da isprobam 

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Jedino me zanima Styx od ponuđenih sa PS+.

Po ko zna koji put loš izbor, al šta je tu je, nekome je dobar, nekome ne :)

PSN - Muskarcina77
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Jel mogu sad kupit dodatno jamstvo iako mi je do isteka onog od jedne godine ostalo 3mj?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislim da ne mozes! Jel mi netko moze objasnit ovupizdariju sa Driveclubom?! Znaci 100 godina skidam igru da bi sve bilo zakljucano i da bi otkljucao, moram platiti upgrade 25 eura? 

HAKOSUKA
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Crofarmer kaže...

Jel mogu sad kupit dodatno jamstvo iako mi je do isteka onog od jedne godine ostalo 3mj?

Meni su u SD rekli da dok traje normalno može se kupiti dodatno, nije obavezno kupiti odmah, može se unutar tih 12 mjeseci.

12 godina
pavac kaže...
Crofarmer kaže...

Meni su u SD rekli da dok traje normalno može se kupiti dodatno, nije obavezno kupiti odmah, može se unutar tih 12 mjeseci.

Ja sam procito negde da samo u prvih mjesec dana mozes aktivirat dodatno jamswtvo.

13 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

Mislim da ne mozes! Jel mi netko moze objasnit ovupizdariju sa Driveclubom?! Znaci 100 godina skidam igru da bi sve bilo zakljucano i da bi otkljucao, moram platiti upgrade 25 eura? 

Vrijedi tih 25 oera.Igram ga više nego Project Cars, igra je zbilja zabavna, ima duh starog NFS-a, onu ljepotu staza otvorenih i erotičnu privlačnost prestižnih sportskih automobila.Čak razmišljam da uzmem i season pass.

17 godina
Pitao sam centralu od sd-a, pitao sam dvaput u ducanu kad sam kupovao, rekli su bilokad u 12 mjeseci
12 godina

Nakon što sam neku večer izmjerio 75 db na svojoj PS4-ki dok sam igrao BF Hardline, odlučio sam promijeniti termalnu pastu.

Stavio Arctic Silver MX4 i prvi dojmovi su izvrsni. Ako nekog zanima, stavim nova mjerenja i slike kasnije.

PSN - DeniZg80
12 godina

Novo mjerenje mi pokazuje buku na 60 db u istom dijelu BF Hardline-a, gdje sam prije imao 75 db. Razlika je to između alarm budilice i normalnog razgovora na 1.5m udaljenosti.

Na papiru ne djeluje impresivno, ali se osjeti. Recimo da je prije ventilator radio na 4/4, sad radi na 2/4 ili 3/4 u najzahtjevnijim dijelovima igre.

Što se tiče rastavljanja PS4 i stavljanja paste, slijedio sam upute sa Youtube, koje se lako nađu.

Jedina razlika je što nisam vadio Blu Ray drive i hladnjak, jer nije bilo potrebe. Prije vađenja matične ploče, samo sam izvadio napajanje i odspojio par kablova sa matične (Wifi kabl, PCB ribbon od Blue Raya i još jedan kablić).

Hladnjak i napajanje sam ispuhao sa komprimiranim zrakom (čak ni nije ni bilo prašine), ali originalna termalna pasta je bila prilično tvrda.

Jedini kakav takav problem su mi predstavljali šarafi, koji su zvjezdasti imbusi veličine taman između 7 i 8, pa je neke trebalo malo razglodati sa križnim odvijačem.

Ako vam je garancija istekla kao meni, a PS4 vam je glasan i grije se, mislim da je promjenu paste dobro napraviti u ove vruće ljetne dane.

Slike su OVDJE.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 22:58 (DeniZg).
12 godina
PlayStation 4

S cim si izmjerio db? Moj je tolko gladan da ga cujem preko ovog originalnog sony headseta. Na project carsu nakon pola sata igranja se nebormalno cuje. I ja se pripremam da to napravim vec par mjeseci pa nikak da krenem. Kolko ima pola sata posla?

0 0 hvala 0
12 godina

Mjerio sam aplikacijom na mobu. Vjerojatno nije super precizno, ali poslužilo je svrsi.

Trebalo mi je sat vremena jer sam bio jako oprezan. Da radim ponovno, vjerojatno bi mi trebalo 15-20 minuta.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 9:14 (DeniZg).
12 godina
PlayStation 4

Aj nebudi skrt kak se zove aplikacija bas me zanima kolko je moj glasan

edit nasao sam na mobu u app storu aplikacije bas cu kasnije isprobat

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 9:36 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
12 godina

Samo jedan mali update oko termalne paste.
Ponovno sam rastavio PS4 da vidim kako se razmazala pasta koju sam stavio jučer.

Pasta od jučer1 Pasta od jučer1

Pasta od jučer 2 Pasta od jučer 2
 Možda sam malo pretjerao sa količinom termalne paste.
Sada sam ponovio proceduru sa mrvicu manje paste i ponovno napravio mjerenje glasnoće.

Pasta danas Pasta danas
 Glasnoća je ostala ista kao i sa pastom od jučer. 10 db manje pri najjačem opterećenju u odnosu na staru PS4 pastu (mjereno na kampanji BF Hardline: Epizode 8).
Nije revolucionarno, ali je sad PS4 cca 20% manje glasan pri najjačem opterećenju.

Ne znam kako je drugima PS4 glasan, ali ako nije svima, moguće je da neki primjerci ili starije serije imaju čipove koji se više griju i tu nema lijeka koji bi riješio buku 100%.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 15:42 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moj je prilično tih, ne bih još ništa mijenjao, a i nemam ga dugo, tek 4 mjeseca.

PSN - JurezZq

0 0 hvala 0
17 godina
jurke kaže...

Moj je prilično tih, ne bih još ništa mijenjao, a i nemam ga dugo, tek 4 mjeseca.

I nemoj, pogotovo dok je pod jamstvom. 

PSN - Muskarcina77
15 godina
PlayStation 4

pozdrav! imam problem sa Project carsom, kod mene na playu igri rade svi modovi, a kad ju posudim frendu on instalira skine updatove pokrene igru i svi modovi su pod lokotom! dal netko zna u čemu je problem i dal što krivo radimo prilikom instalacije? igra je na disku!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Dlcovi bi trebali biti vezani za acc. 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Branimir82 kaže...
Bacelj kaže...

Vrijedi tih 25 oera.Igram ga više nego Project Cars, igra je zbilja zabavna, ima duh starog NFS-a, onu ljepotu staza otvorenih i erotičnu privlačnost prestižnih sportskih automobila.Čak razmišljam da uzmem i season pass.

ma gle, ja imam fizicku kopiju igre koju sam planirao pokloniti nekome i nastaviti igrati ovu PSN verziju. ali kibla!

HAKOSUKA
12 godina

Jel netko kupio/igrao Helldivers-e?

Igra mi izgleda totalno fora, a kako je sad preko ljeta malo suša sa dobrim naslovima, razmišljam da ju uzmem.

Edit: Ili možda Magicka 2?

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 13:14 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nema suse, backlog je prevelik

Helldivers planiram uzeti na prvom vecem popustu iz jednostavnog razloga sto nisam jos odigrao niti Dead Nation

Baci oko na Dead Nation, bio je free na Plusu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice