PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.472.610
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Oce mozda bit plus neka igrica bilo bi lipo

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Saint96 kaže...

Oce mozda bit plus neka igrica bilo bi lipo

Ne virujen al kako sam cua ko preorda ima popust na prve igre i joysticke ja msm. Tako da se mislin kupit jednu igru i jos jedan joystick. (Igra je fifa :P)

EDIT: Al bilo bi lipo kad bi nam stavili koju igru uz njega. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 10:08 (buterino).
17 godina
PlayStation 4

santa domenica je opet stavila vauchere u prodaju...frajer mi reko iz svete nedelje da

6.12 dolaze u prodaju al samo za one prednarucene .. Slobodna prodaja ce malo iza krenut ali sa vrlo malom kolicinom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kad ce vise neke sluzbene, potvrđene informacije o dolasku konzole u RH? Rekli su za prošli tjedan da ce obaviti datum ali nisu još ništa do sad...

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kako ide sa tim besplatnim igrama ako se uzme psn pretplata. Ostaju li igre na ps4 ili se one mogu igrati samo dok traje pretplata? Ako sam dobro zapamtio bit ce 9 igri odmah za skinuti ili? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
marcus1950 kaže...

Kako ide sa tim besplatnim igrama ako se uzme psn pretplata. Ostaju li igre na ps4 ili se one mogu igrati samo dok traje pretplata? Ako sam dobro zapamtio bit ce 9 igri odmah za skinuti ili? 

samo dok traje predplata ,al ne brini bit ces jako zadovoljan uslugom i sigurno ces nastavit sa tom uslugom (jedino naravno ,ako bez novaca ostanes) jer vrijedi svake kune 

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Super{#} Znaci uzmem pretplatu na godinu dana i te igre su na raspolaganju cijelu godinu. Uzet cu taj voucer kako se vec to pise pa cu odmah pitati i za to. 3100 dode ps4 plus 350 pretplata. Peglat ce se kartice{#} Jedino moram vidjeti da li i fifa 14 izlazi kadi sama konzola. Hvala na brzom odgovoru{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Super{#} Znaci uzmem pretplatu na godinu dana i te igre su na raspolaganju cijelu godinu. Uzet cu taj voucer kako se vec to pise pa cu odmah pitati i za to. 3100 dode ps4 plus 350 pretplata. Peglat ce se kartice{#} Jedino moram vidjeti da li i fifa 14 izlazi kadi sama konzola. Hvala na brzom odgovoru{#}

Koliko sam ja gleda fifa 14 ce bit launch naslov. Posto nju i ja isto zelim prvo uzet. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 13:35 (buterino).
17 godina
neaktivan
buterino kaže...
Koliko sam ja gleda fifa 14 ce bit launch naslov. Posto nju i ja isto zelim prvo uzet. :)

Ako toliko želiš fifu uzmi Xbox one {#}

FIFA 14 je besplatna svima u Europi koji su napravili preorder x1. Dostupna za download čim upališ konzolu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
13 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...
buterino kaže...

FIFA 14 je besplatna svima u Europi koji su napravili preorder x1. Dostupna za download čim upališ konzolu

jefitnije mu je kupit ps4 i fifu nego xbox one sa besplatnom fifom

17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Paolo2612 kaže...
buterino kaže...

jefitnije mu je kupit ps4 i fifu nego xbox one sa besplatnom fifom

Ali možda neće naći za kupiti fifu za ps4{#}

Nevezano za cijene onaj tko je namjeravao kupiti fifu za x1 dobiva "popust" od 60$. A možda je nekome taj popust iz suprotnog tabora dovoljan da opet razmisli ili promijeni odluku jer razlika u cijeni se smanjila

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

pitanje uopce kad ces moc kupit x1 u hrvatskoj 
jos niti za ps4 nije jasno 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zanima me koliko ima istine u tome da će sljedeća narudžba PS4 konzole biti moguća tek u 3. mjesecu 2015. godine? Tu sam informaciju pročitao ovdje pa ne znam koliko ima istine u tome. Ako je tako onda sutra po voucher da ne bi bilo nismo znali.{#}

0 2 hvala 0
15 godina

Valjda misliš 2014.-e?

HTC 8X :)
13 godina
neaktivan

Piše 2015. možda je greška, nemam pojma. Piše na 20. stranici.

13 godina
odjavljen
Vortex kaže...

Zanima me koliko ima istine u tome da će sljedeća narudžba PS4 konzole biti moguća tek u 3. mjesecu 2015. godine? Tu sam informaciju pročitao ovdje pa ne znam koliko ima istine u tome. Ako je tako onda sutra po voucher da ne bi bilo nismo znali.{#}

nije niti malo istinita

16 godina
PlayStation 4

znaci cijela 2014. bi bila bez playstationa? jel uopce mozes zamislit kakav bi to bio gubitak za sony? mislim pitanje uopce nije pametno.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Vrlo detaljan PS4 3D Model.

Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

Jedva čekam da vidim koja će od te dvije konzole imati ONO da se odlučim koju uzeti,iako zasada ps4 je u gadnoj prednosti.Čak su napravili i anketu na PAX-u i sveukupno gledajući,ps4 će uzeti 75% ispitanika.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

kak mi se čini, malo im je fail usb utori. nisu svi stickovi tanki

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zuper kaže...

kak mi se čini, malo im je fail usb utori. nisu svi stickovi tanki

Malo je šugavo način na koji su ih htjeli prikriti ali uzmeš produžetak i mirna bosna.

Mene osobno zanima,kak će se ponašati multiplatformske igre,jer ekskluzive će sigurno na obje izgledati i biti čim bolje i naprednije,ali,multiplatformske me zanimaju,tu će se vidjeti prava sirova snaga jer neće biti optimizirane do bola kao ekskluzive,a i zanima me taj bombastični eSRAM na xbonu koji bi trebao donijeti teoretsku memorijsku  propusnost od 192Gb/s.

Ali to je i jedan od načina kojim Microsoft pumpa javnost,pošto su posrali svoju konzolu do kraja već na početku,da ju donekle dignu jer znaju da puše naveliko

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 20:38 (Zizo).
16 godina
odjavljen

ja nikako nebih odbacio ni cloud computing... jako veliki potencijal xbone ima s time ako nešto ne faila

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
skank666 kaže...

ja nikako nebih odbacio ni cloud computing... jako veliki potencijal xbone ima s time ako nešto ne faila

Ima potencijala ali predstaviti konzolu tako negativno i arogantno,takve imbecile konzola nije zaslužila da ju predstavljaju.

13 godina
odjavljen
skank666 kaže...

a cuj to ti je sve marketing 
ja kaj se tice tog clouda ne vjerujem nista

kolko toga su rekli da ce bit za orginalni kinect pa je kifla ispala 

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo još jedan PS4 preorder {#} 

Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Branimir82 kaže...

Evo još jedan PS4 preorder {#} 

welcome to the club {#}

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

sony razmatr aopciju PS4+PSVita boundle...bolje to pričekat :D

2 0 hvala 0
16 godina
HDesignz kaže...

sony razmatr aopciju PS4+PSVita boundle...bolje to pričekat :D

čini se ipak ništa od toga 

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

ovo vezano na datum izlaska tj. prodaje PS4 konzole u hrv. stvarno me čudi. u navedenim zemljama EU nema nigdje hrv. neki spominju 29.11. neki spominju 6.12. dok od glavnog zastupnika nema nikakvih konkretnih odgovora. ugl. se sve svodi na rekla-kazala. pošto živimo u hrv. u zemlji čuda, gdje ne znaš što će biti sutra, pitam se, koliko smo zapravo sigurni mi koji imamo vaučere (generalno na datum izlaska i raspoloživost konzoli)? ne bi bila baš neka fora da dobijemo konzolu iduće godine, a kakti imamo prednarudžbu.

btw,
možda je za neke stara vijest, no, navodno će na PS4 biti moguće koristit virtual reality headset za igranje u 3D-u. sony-eve očale imati će dva 720p zaslona za svako oko pomoću kojih omogućuju visokoklvalitetan HD prikaz u 3D-u. cijena prava sitnica, 1600 USD.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 16:21 (iberlauf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iberlauf kaže...

ovo vezano na datum izlaska tj. prodaje PS4 konzole u hrv. stvarno me čudi. u navedenim zemljama EU nema nigdje hrv. neki spominju 29.11. neki spominju 6.12. dok od glavnog zastupnika nema nikakvih konkretnih odgovora. ugl. se sve svodi na rekla-kazala. pošto živimo u hrv. u zemlji čuda, gdje ne znaš što će biti sutra, pitam se, koliko smo zapravo sigurni mi koji imamo vaučere (generalno na datum izlaska i raspoloživost konzoli)? ne bi bila baš neka fora da dobijemo konzolu iduće godine, a kakti imamo prednarudžbu.

btw,
možda je za neke stara vijest, no, navodno će na PS4 biti moguće koristit virtual reality headset za igranje u 3D-u. sony-eve očale imati će dva 720p zaslona za svako oko pomoću kojih omogućuju visokoklvalitetan HD prikaz u 3D-u. cijena prava sitnica, 1600 USD.

Radi se na PS4 headsetu, cijena neće biti tako visoka naravno :-) www.computerandvideogames.com/420136/sony-to-reveal-ps4-virtual-reality-headset-at-tgs/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice