Playstation 2 dafuq

poruka: 4
|
čitano: 775
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
playstation 2

Pozz! Planiram si uzeti ps2 kad se vratim s mora. Tu nastaje problem na njuskalu su ps2 od 400-1000 kuna dafuq od kad je to tako poskupio prije godinu dve sam prodavao i kupovao ps2 cipiran po 150 kuna sa svom opremom dva yosticka i memory card. I kad su me poznanici pitali za koliko da prodaju ps uvijek sam govorio 150-200 kuna da ne vrijedi vise. Kaj je sad s tim cijenama? Jel zna netko ko prodaje ps2 za 150 kuna jer ovo cijene na njuskalu nemaju smisla.

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
15 godina
Playstation 2 dafuq

Novi PS2 vrijedi 400-500kn, ni kune više. Da nisu možda prodavali PS2 s igricama i čipom, računaj da ti je ugradnja čipa stotinjak kuna?

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Playstation 2 dafuq

Prije godinu ps sam kupio i prodao za 150 kuna bz ogrebotine sa dva yosticka kablovima memory cardom cipiran.

Prije dvije godine frend je prodavao za 200 kuna sa pun kufer igrica gdje je bilo i originala sa dva yosticka dvije memory kartice 16 i 8 mb pa ko tu koga

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Playstation 2 dafuq
Kulo Vi Britania kaže...

Prije godinu ps sam kupio i prodao za 150 kuna bz ogrebotine sa dva yosticka kablovima memory cardom cipiran.

Prije dvije godine frend je prodavao za 200 kuna sa pun kufer igrica gdje je bilo i originala sa dva yosticka dvije memory kartice 16 i 8 mb pa ko tu koga

A čuj, da si stavio cijenu od 400 kn, možda bi i ti prodao po toj cijeni, tko zna (naravno, ne nekom od poznanika, nego nekome stranjskome).
Kao prodavač, normalno da svatko želi izvuć najviše što može, dok kupac želi platit najmanje što može. To je uvijek tako.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice