Nitendo 3DS

poruka: 7
|
čitano: 2.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nitendo 3DS

Šta mislite o novoj Nitendovoj konzoli 3DS

Arijan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Nitendo 3DS

Igrao sam u Austrijskom MediaMarktu ovo ljetu (6. mjesec),

i mogu reći da mi se sviđa kao i svaka Nintendo konzola.

Dali se isplati kupiti? Pa, nekome tko ima vremena - DA.

Meni, na žalost ne.

Nekad sam imao vremena i provodio dane sa Gameboyem i ekopim (Link multiplayer do 4 igraća na GBA),

a danas je sve Wifi, pa je to i pogodnije.

Da imam više vremena, i da je više zaljubljenika u Nintendove proizvode, svakako bi si kupio jedan.

Nekad davno sam vidio jedan flowchart, i glasio je ovako:

Do You have friends?

A) YES

B) Only Online Friends

C) NO

A) Buy a Nintendo Wii

B) Buy a XBoX360

C) Buy a PS3

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan
Nitendo 3DS

buhaha i ja sam probao jedan isto u austrijskom mediamarktu xd

iznenadio me taj 3d stvarno sam mislio da se nece primjetiti,ali fkt je inovativno :)

cak razmisljam da prodam psp dodam kesa i kupim 3ds....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nitendo 3DS
Jučer sam dobrih 45 minuta proveo igrajući 3DS u jednom shopu. Sviđa mi se, stvarno se vidi taj 3D efekt, iako mene oči počnu boljeti i zamanta mi se ako onaj 3D slider previše pomaknem gore. Ali zato je i tu.
Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nitendo 3DS

Probao...

Misljenje:

1. Nintendo me do sada nije niti jednom razocarao, od originalnog gameboy-a pa sve do Wii-a i DS-a, jedino mi se nekako Wii 2 cini kao fail zbog onog cudnog kontrolera, al vidjet cemo

2. Na 3DS-u se zaista primjeti 3D efekt, u pocetku sam bio malo sumnjicav jer sam prije 3DS-a probao one 3D televizore na kojima mi bas i nije bio neki dozivljaj gledati 3D

3. Po mojem misljenju, ne isplati se jos kupovati 3DS jer nema dovoljno igara, a i cijena mu bas nije malena. Najavili su da ce sniziti cijenu, pa mislim da je bolje pricekati

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nitendo 3DS
Kupio prije dva-tri tjedna, odlična stvar, zasada samo pozitivni dojmovi .
Inaće otvorio sam neke teme vezane uz 3DS gaming pa se slobodno uključite u rasporavu.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nitendo 3DS

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice