Nintendo Switch 2

poruka: 282
|
čitano: 101.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Nintendo Switch 2
Rhodin kaže...
BioZZG kaže...
Rhodin kaže...
sporttest kaže...
Istina
Al imas dva vrhunska naslova u prvih 2 mjeseca
+ optimizirane igre od sw1
Nije wow, al vrhunski start u odnosu na xsx/ps

Kasno Marko na Kosovo stiže, ali dajte, molim vas...

PS5 je izašao, na releaseu je dao "besplatno" sve top naslove sa PS4 PS plus korisnicima koji imaju PS5.

Konzola je bila 499€ , mene osobno je izašla 3800kn (tu negdje, malo više) jer sam odmah prednaručio, sa dodatnim PS plus za godinu dana (bio je odmah i popust) koji je izašao ... nemam pojma, 45€ ili tako nešto, zaborvio sam, 60€ je bio godinu dana, popust je bio značajan.

Sa tim PSPlus sam dobio sve ponajbolje naslove sa PS4, kužim da nekima to nije bilo skroz interesantno jer su odigrali na PS4, ali nama "novima" je bilo genijalno.

Da ne kažem da je PS5 došao sa Astro Playroom koji je igra za sebe, poprilično velika da bi se zvala "tech demo" , potpuna igra, potpuno besplatna svima, sa 4 svijeta, puta 3 nivoa, plus "extra" sadržaj, sati zabave svakako.

Uz sve ostalo odmah je došao Demons Souls remake, 2 Spider Mana, Sack Boy i "pregršt" 3rd party igara.

Usporediti to sa NS2 releaseom koji "može" pokretati NS1 igre, ali ništa besplatno ne daje od njih, nadogradnje se ili plaćaju, ili su dio pretplate, a ima 2 igre koje su dio paketa, skupe itd. sa PS5 releaseom... i reći da PS5 nije imao ništa... Ja nisam siguran koliko ste pristrani.

Vrijeme se promijenilo, ali NS2 je najskuplja konzola na releaseu, puno skuplja od prethodnika, igre su puno skuplje, a netko tko nema NS1 i igre sa njega dobije golu i bosu konzolu, u paketu sa Mario Kart, uz doplatu naranvo, dobije "zabavnu igru" po cijeni po kojoj sam ja dobio Astros Playroom, godinu dana PS5 i sve najbolje PS4 naslove, plus 24-5-6 odličnih naslova poput Horizon i slično.

Mislim da se NS2 release može sakriti iza PS5 releasea, koliko god to nepopularno bilo ovdje reći.

PS5 je imao najgori launch ikada, suša da nemre bit veća prvih godinu dana. KOlko god pokušavaš to opovrgnuti, neće ti baš proći.

Kao netko tko ima PC, PS5 i NS2 smatram da mogu biti objektivan po pitanju ovakvih stvari.

NS2 u prvih 4 (čitaj četiri) mjeseca ima MK World, DK Bananza, Pokemon Za, Mario galaxy bundle, dolazi Kirby Air riders, dolazi Metroid prime 4 do kraja godine...ne da ima najgori, nego ima najbolji launch u početnih 6 mjeseci. PS5 to nije imao 3 godine.

Imam backlog od nintendovih novih first party igara sljedećih godinu dana...a da ne pričam o 3rd party naslovima koji su u handheld modu preporod.

To kaj se tebi ne sviđaju neke igre ne umanjava činjenicu na je NS2 pun pogodak.

Da ne pričam o Hadesu 2 koji je GOTY moj i da igram ga na NS2 u 120fpsa jer imam sleep mode u handheldu.

PS. te igre koje je sony "djelio", sam igrao 4 godine prije izlaska PS5.

Ono što je činjenica je to da ako netko ima gaming PC, PS5 je nepotreban. Tak i tak će ekx doć unutar godine dana na PC po novom.

I jedno jackpot pitanje...imaš li switch 2 ili si ovaj verbalni proljev nabubao bezveze ? 

Znači PS igre si igrao ranije, ali Mario Galaxy je NS2 igra, a još uvijek ih igram na Wii...

Dio se slažem, većinu apsolutno ne.

Predtrogi ste prema drugim launchima na ovome.

To što je u međuvremenu dobar dio PS ekskluziva došlo do PX-a, u vrijeme launcha to apsolutno nije bilo tako i nije se moglo ni naslutiti da če doći ikada na PC, a i dosta kasnije je dolazilo.

Na NS2 , opet ponavljam, novi vlasnik ima svega nekoliko naslova, PS5 nisam godinu i pol, skoro dvije stigao nadoknaditi.

Hades igraš na čemu hod, nisam ni spominjao odvojeno takve igre, rekao sam "pregršt 3rs party" za PS5 , a ekskluziva bilo na releaseu i prvu godinu more, tek kasnije su TloU, Horizon, Death Stranding, Days Gone  i slično prelazili na PC, igre poput Bloodborne, Demons Souls itd.

Ja ne vidim ničeg posebnog, na stranu što Mario igre samo na Nintendu igraš "normalno" , ali to ne znači da ne možeš skoro sve na emulatoru, sli to ne želim ulaziti, niti mi je to namjera.

Ne pljujem po releadeu NS2 , samo kažem da bi bespotrebno pljujete po PS5 releaseu, po meni niti NS2 ima dovoljno, a obećano je da će biti dovoljno, to je PS bila zamjerka, s time da je onda još i korona bila, sad je nema.

Da ne serkim, pogotovo na temi gdje ste svi napeti na NS2 , pa je to najbolja kupnja u životu, apsolutno se ne slažem.

Vlasnik sam PS5, nekoliko PCa, Wii, NS 1 v2 , a NS2 sam koristio i da, bolji je, nadogradnje Zelde su fora, ali ne presudne, Mario Kart je odlična igra, koliko sam probao, ne znam dovoljno da mogu suditi, ali nemam zamjerke, i odlično radi.

Nisam posebno tužan da nisam ulovio NS2 , za PS5 bih onda bio u komi, to je subjektivno i nisam imao PS4, a imam NS pa možda zato, sli meni je ovo makar isti release, ali iskreno gori jer mi je cijena konzole bespotrebno skupa, naspram PS5 koja je bila neočekivano jeftina.

A neusporesivo sam više dobio od  PS5 mego bih dobio sada od NS2.

opet ponavljam, osobno, nisam imao PS4, a Imam NS1

Ma nitko tu nije napet kak ti veliš...ja mogu za sebe osobno reć da je meni NS2 vrhunska investicija za moje potrebe uz PC. PS5 mi skuplja prašinu već 2 godine.

Gamer sam od doba SNES-a i Sege mege drive, od gameboya, ps2, ps3 x360, pa sve do NS2 i trenutno se konzole pretvaraju u mini pc-eve i nema neke razlike, zato i dolaze na PC sve brže.

Sukladno tome mi je dugoročno bolje uložit u bolji PC nego davat po 70-80 eura za igre koje su inferiorne naspram PC-a.

Nintendo first party igre nemaš gdje igrat osim na NS, ajde emulatori i to NS1 igre, ali NS2 nece biti emulatora jer se glavni dev atmosphere-a povukao....

Da budem iskren, nisam se ovako dugo naigrao od doba PS2-a, jednostavno je NS2 idealna konzola za neke stvari. pogotovo kada imaš 2 klinca.

Nekome je NS2 skup, nekome nije, ali prošlo je doba jeftinog gaminga. PS6 ne očekujem ispod 600-700 eura nikako.

Bitno da si ti zadovoljan sa svojom kupovinom 

15 godina
Armor kaže...

A ova izjava da PS5 ima samo GT7 🤭

A de nabroji makar još jednu igru osim GT7 a da je nema i na PC-u (ili da neće doći).

Switch ih sa druge strane ima pregršt, tako da po pitanju igara zbog kojih se konzola kupuje, ps5 nema ništa, iako je odlična konzola sama po sebi.

15 godina
A i to je glup argument. Masu ljudi radi na kompu i kad završi smjenu ne želi više ništa imati s kompom nego upaliti konzolu i zavaliti se i igrati. Samo zato što neke igre dođu i na PC nakon godinu-dvije dana ne znači da "PS5 nema ništa".
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...
A i to je glup argument. Masu ljudi radi na kompu i kad završi smjenu ne želi više ništa imati s kompom nego upaliti konzolu i zavaliti se i igrati. Samo zato što neke igre dođu i na PC nakon godinu-dvije dana ne znači da "PS5 nema ništa".

Zapravo, u pravu ste obojica. Trebao sam napomenuti da govorim kako izgleda sa aspekta nekoga ko vec ima i gaming PC (na koji je spojen i TV, s kontrolerima, kauč, fotelja ovo ono btw..). 

9 godina
antimadridista kaže...

ljudi koji ne zele nista imati sa kompom nakon cijelog radnog dana, a upale konzolu trebaju strucnu pomoc.
Ili izac vani na zrak

Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:47 (sporttest).
17 godina
sporttest kaže...

ljudi koji ne zele nista imati sa kompom nakon cijelog radnog dana, upale konzolu trebaju strucnu pomoc.
Ili izac vani na zrak

Vanjski zrak je precijenjen :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Nintendo Switch 2

I kakvi su dojmovi nakon ovih par mjeseci što se same kvalitete izrade tiče? Možda bih uzeo ako uleti sad za blagdane neka akcija, ali nije mi problem ni pričekati neku reviziju ako treba. Znam da je prethodnik imao pizdarija sa joyconima, toga sad nema? Ili nečeg drugog?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa, nije ni prethodnik dobio reviziju.  (bar što se joycona tiče)

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:38 (kratos091).
15 godina
Hexfire kaže...

I kakvi su dojmovi nakon ovih par mjeseci što se same kvalitete izrade tiče? Možda bih uzeo ako uleti sad za blagdane neka akcija, ali nije mi problem ni pričekati neku reviziju ako treba. Znam da je prethodnik imao pizdarija sa joyconima, toga sad nema? Ili nečeg drugog?

Zasad nikakvih problema. Jedino sam primjetio da ovaj screen protector koji je automatski stavljen na ekran se dosta lako žulja i imam par crtica na njemu. Sa joyconima nemam problema ali sam valjda jedan od rijetkih koji ni na OG Switchu nikad nije imao drift na joyconima. Valjda imam sreće. Ali ne vidim zasad da ljudi pišu o driftu. Ono što mi je top je da je Switch debljinom i težinom dosta tanji i lakši od uređaja tipa Steam Deck, a ima veći ekran. Dosta putujem i otkad imam Switch 2 još nisam nosio Steam Deck sa sobom nego uvijek uzmem Switch. Ovi PC handheldi jesu prijenosni uređaji ali su mi i dalje glomazni i teški u usporedbi sa Switch 2. I manje su glasni fanovi, odnosno nečujni su.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:51 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

Zasad nikakvih problema. Jedino sam primjetio da ovaj screen protector koji je automatski stavljen na ekranse dosta lako žulja i imam par crtica na njemu. Sa joyconima nemam problema ali sam valjda jedan od rijetkih koji ni na OG Switchu nikad nije imao drift na joyconima. Valjda imam sreće. Ali ne vidim zasad da ljudi pišu o driftu. Ono što mi je top je da je Switch debljinom i težinom dosta tanji i lakši od uređaja tipa Steam Deck, a ima veći ekran. Dosta putujem i otkad imam Switch 2 još nisam nosio Steam Deck sa sobom nego uvijek uzmem Switch. Ovi PC handheldi jesu prijenosni uređaji ali su mi i dalje glomazni i teški u usporedbi sa Switch 2. I manje su glasni fanovi, odnosno nečujni su.

Da, to sam i ja skužio.

Što se tiče OG switcha, na servis sam slao 5 joycona radi drifta, a i Pro controller je isto driftao. A Xbox i PS5 controlleri nijedan.

A što se tiče NS2 joycona, drifta nema još, ali se klincu već gumica na thumbsticku počela guliti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Čak se NS2 dobro drži na početku, nisam sve gledal:

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Nintendo Switch 2

Imam dojam da su ekskluzive loša stvar samo kad se radi o playstation konzoli, koliko kuknjave je bilo da ih treba ukinuti, a sad kao plejka skuplja prašinu jer dolaze i na PC, a switch se praisea zbog svojih. Mada ne kužim famu oko Donkeya i Maria.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice