Nintendo Switch 2

poruka: 46
|
čitano: 17.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Nintendo Switch 2

Pa šta nije bila potvrđena priča u leakanim dokumentima da će Switch 2 koristiti Nvidijin TEGRA 2 čip?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nintendo Switch 2
Hexfire kaže...
Switch je uspio velikim dijelom jer nije imao nikakvu konkurenciju u handheld niši. A Switch 2 će je imati hrpu. Još ako dođe i Deck 2 u međuvremenu... Bit će zanimljivo

Ja obožavam svoj Steam Deck ali realno to nije konkurencija Nintendu. Jedino zajedničko što ti uređaji imaju je ta laka prenosivost. Ali jedni i drugi namijenjeni su kompletno drugoj publici. Koliko god da je Steam Deck predobar u tome što radi, to je i dalje uređaj za malu publiku (u usporedbi sa Switchem). Ogroman broj casual gamera mislim da uopće niti ne zna da postoji Steam Deck nit što je to točno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
20 mjeseci
neaktivan
BioZZG kaže...

Pa šta nije bila potvrđena priča u leakanim dokumentima da će Switch 2 koristiti Nvidijin TEGRA 2 čip?

Ne zna se još za koji se čip Nintendo odlučio za svoju sljedeću konzolu.

12 godina
BioZZG kaže...

Ne.

12 godina
antimadridista kaže...
Hexfire kaže...
Switch je uspio velikim dijelom jer nije imao nikakvu konkurenciju u handheld niši. A Switch 2 će je imati hrpu. Još ako dođe i Deck 2 u međuvremenu... Bit će zanimljivo

Ja obožavam svoj Steam Deck ali realno to nije konkurencija Nintendu. Jedino zajedničko što ti uređaji imaju je ta laka prenosivost. Ali jedni i drugi namijenjeni su kompletno drugoj publici. Koliko god da je Steam Deck predobar u tome što radi, to je i dalje uređaj za malu publiku (u usporedbi sa Switchem). Ogroman broj casual gamera mislim da uopće niti ne zna da postoji Steam Deck nit što je to točno.

Steam Deck je jos jedan genijalan komad hardvera od Valve,oni imaju jako dobre ideje sto se tice gaminga i zao mi je da nisu jos aktivniji u tome.

12 godina
Nintendo Switch 2

Morat ce ga uskoro i pokazat.....

https://wccftech.com/nintendo-switch-successor-dev-kit/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
MEGATAMA kaže...

Fake "leaker"

20 mjeseci
neaktivan
Nintendo Switch 2

Sljedeća Nintendova konzola navodno izlazi u prvoj polovici 2024.

https://wccftech.com/nintendo-switch-successor-launch-q1-2024/

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2023 21:22 (Spellcaster).

0 0 hvala 0
12 godina
Nintendo Switch 2

Kriva tema... Delete

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2023 11:59 (Montezano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nintendo Switch 2

For the Nintendo Switch 2, NVIDIA is said to utilize a customized variant of NVIDIA Jetson Orin SoC for automotive applications. The reference Orin SoC carries a codename T234, while this alleged adaptation has a T239 codename; the version is most likely optimized for power efficiency. The reference Orin design is a considerable uplift compared to the Tegra X1, as it boasts 12 Cortex-A78AE cores and LPDDR5 memory, along with Ampere GPU microarchitecture. Built on Samsung's 8 nm node, the efficiency would likely yield better battery life and position the second-generation Switch well among the now extended handheld gaming console market. However, including Ampere architecture would also bring technologies like DLSS, which would benefit the low-power SoC.

Izvor: techpowerup!

Ako je to istina pitam se koliko će dobar CPU trebat za emulaciju hmmm.

0 0 hvala 0
19 mjeseci
protjeran
Nintendo Switch 2

Meh je bio ovaj Direct.

Je, Paper Mario TTYD mi je jedan od najdražih RPGa, i Another Code je kul igra. Možda uzmem. Unicorn Overlord and Saga: Emerald Beyond su day 1 purchase.

Ostalo baš i ne.

0 0 hvala 0
12 godina
Nintendo Switch 2

Napokon nešto službeno 🥂

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Nintendo Switch 2

Baš me zanima kako će koristit funkciju Miša,za FPSove...strategije...nešto treće nešto novo..

Koma je što moramo čekati do 4 mjeseca da bi uopće vidjeli igre,baš su užasno rastegnuli NS generaciju,8 godina je predugo,pogotovo za tako slabu konzolu.

Kako god kupujem day one kao što sam i ostale konzole 🥂

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Nintendo Switch 2

Vidim da su večinom ljudi razočarani trajelrom a meni je baš cool, uzima se day one + neka igra i čekam Direct 4.2 da saznamo malo više o HW-u i UI (nadam se da ce bolje izgeldat)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
I meni izgleda privlačno.
Možda bude moj prvi Nintendo.
Sve u zavisi dal budu svoj handheld najavili Sony i Microsoft.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nintendo Switch 2

Nadam se da je ovo za analog stickove istina jer su meni na NS prodriftala 2 kompleta a nisam ih ni puno koristio jer sam uzeo i 2x Pro gamepada i sa njima igrao.

Puno zanimljivih glasina,nadam se da je većina istina.

https://wccftech.com/nintendo-switch-2-joy-con-hall-effect-diablo-iv/

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice