Nekoliko pitanja u vezi Wii konzole

poruka: 3
|
čitano: 2.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Pozdrav ljudi,
kao prvo želim vam sretne blagdane i sretnu Novu Godinu 2011. Molio bih vas da mi odgovorite na nekoliko pitanja. Naime namjeravam kupiti tokom godine do 5. mjeseca (ako dobim posao možda i ranije) kupiti Wii konzolu. E sada mi vi odgovorite na pitanja par koja ću postaviti. Prvo pogledajte ovu ponudu iz Sophos Laba: Wii konzola

E, sada me zanima, dali se isplati dati točno 900 kuna viže za Wii fusion čip? Znam da se putem toga čipa igre igraju isključivo (piratske) putem SD kartice. Ali me zanima je li to ULTIMATIVNO rješenje? Tj. najbolji čip? I ako bi ga i ugradio, dali bi mogao koristiti njegov klasični DVD čitač da igram poneku originalnu igru (večinu bih skinuo i stavio na karticu, to nije problem kartica 8GB i čitač = 300 kn). To je prvo i najbitnije pitanje, dakle vrijedi li investicija u to. Čak sam našao i originalan link od tog čipa pa vam ga dajem: Wii fusion
Pogledajte, pa recite je li to Deus Ex machina ili samo mamipare?

Drugo pitanje je u vezi kontrolera. Laiku znan kao Wiimote. Ja sam vidjeo da je kontroler za Wii zapravo ona pločica ko daljinski upravljač za televizor. Što je onda nunchuck? I dali je dovoljan taj "daljinski upravljač" da bi se igralo u dvoje? Molio bih da mi objasnite te stvari, pošto u ovom forumu za Wii nema F.A.Q. stranice. Hvala unaprijed na vašem znanju i pomoči, želim vam ugodne blagdane, srdačno,
Andrija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imas PM

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
RE: Nekoliko pitanja u vezi Wii konzole

Ja sam nedavno kupio u Sophos Labu Wii.

Chip ti se vise ne isplati jer softmod je jednako djelotvoran i prilicno jednostavan za samostalnu instalaciju. Jedino na sto trebas pripaziti je da ne instaliras novu verziju firmwarea 4.3E jer tada softmodanje postaje teza procedura. Izvediva i dalje, ali kompliciranija.

Takodjer cuvaj se panjeva koji te zele oderati za modanje Wiija, a takvih je u zadnje vrijeme poprilican broj.

Vise o softmodanju mozes pronaci OVDJE i ubrzo ces shvatiti da da je to prilicno jednostavna procedura, da je upute lako pratiti i da to mozes sam odraditi za 15tak  minuta

Kompletne stranice (na hrvatskom) gdje doslovno mozes doznati bilo koju informaciju o Wii imas na http://www.arenawii.com/

Sto se tice kontrolera, novi Wiijevi, ukljucujuci i tvoj buduci, dolaze kao tri komponente, Wiimote, motion plus i nunchuk.

Wiimote ti je jasno sto je. Motion plus je dodatak na na Wiimote koji dodaje trecu os u prostoru, pa samim time i igre postaju zanimljivije (recimo sada mozes felsati lopticu u ping pongu....), a Nunchuk je zicani dodatak za Wiimote i sluzi kao dodatni kontroler za neke igre.

Kako sve to izgleda najbolje je pogledati review Wii Sports Resort igre ( koju takodjer dobijas sa novim Wiijem u paketu), gdje ces vidjeti i sto je wiimote i Motion plus i sto je nunchuk i kako to sve izgleda kada se  koristi.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 12:01 (syncmaster245b).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice