Konzol wars

poruka: 3
|
čitano: 1.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Konzol wars

ja sam gamer nieam velik ali sam gamer pa sam smislio da ću svaki tjedan staviti dvije konzole i da kažete koja je bolja i zašto danas su dva stara protivnika, pogledajte neke neći ja postaviti ako netko ima dobre dokaze zešto je njegova tvrdnja toćna ja ću reći da on postavi konzole

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 22:29 (joso1234).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konzol wars

u vezi toga ovo mi se čini dobra tema samo mislim super nintendo vs SEGA megadriver nema pobjednika

moja mišljenja: megadriver ima prmitivan zvuk, grafika ko kod super nintenda, ima neke iste igre ko super nintendo ima sonic igre(sonic je nastao na toj konzoli) dobar mi je mega cd on se dodaje pokraj megadriver pa se na njemu mogu igrati igre jedinu što nema dobrih igara osim sonic cd, ima i nastavak 32x koji se stavlja na megadriver ali nema ni puno a ni dobrih igara

super nintendo je dobra konzola dobre su mu igre mario word, mario kart, legend of zelda: a link of the past, ima super game boy to se stavi na super nintendo i mogu se igrati game boy i game boy corole igre, on i specijazilanu sony-evu zvučnu karticu imao je najbolji zvuk svom doba, grafika mu je dobra isto, i to je to.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Konzol wars

sljedeća borba je o ove dvije poznate konzole

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice