Dekodiranje PS3????

poruka: 3
|
čitano: 6.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Dekodiranje PS3????

Null

LP-Linkin Park
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 15:05 (KillGeek).

0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Dekodiranje PS3????
KillGeek kaže...
Znam da PS2 se može dekodirati ,a što je onda sa PS3 . Ćuo sam (odavno ) da se PS3 nemože dekodirati (igrati spržene igrice na njemu).
Da li je to istina??? Znam da su igrice za PS3 500-tinjak kn, što je vrlo skupo za prokletu igricu koju odigram za evuntualno 7 dana i onda skuplja prasinu ili je prodam.
Nisam naveo da nemam PS3 (imam PS2), no nebih ga kupio ako se nemože dekodati.
Može li mi netko reći dali, gdje i kako dekodirati PS3???

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-jailbreak-sve-sto-trebate-znati/180547.aspx

Sve objasnjeno

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 17:54 (Mezethys).
16 godina
neaktivan
Re: Dekodiranje PS3????
KillGeek kaže...
Znam da PS2 se može dekodirati ,a što je onda sa PS3 . Ćuo sam (odavno ) da se PS3 nemože dekodirati (igrati spržene igrice na njemu).
Da li je to istina??? Znam da su igrice za PS3 500-tinjak kn, što je vrlo skupo za prokletu igricu koju odigram za evuntualno 7 dana i onda skuplja prasinu ili je prodam.
Nisam naveo da nemam PS3 (imam PS2), no nebih ga kupio ako se nemože dekodati.
Može li mi netko reći dali, gdje i kako dekodirati PS3???

Moguče je igrat pržene igre na njemu. Ne smijem na ovom forumu pisat kak,ali guglaj i sve će ti biti jasno.

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice