Reakcije modova na "spoilanje"

poruka: 3
|
čitano: 1.343
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Reakcije modova na "spoilanje"
Dosta ljudi uopce nije niti svjesno da prepricavanjem nekog djela filma ili serije mogu nekome umanjiti dozivljaj iste,tako da niti ne pomisljaju o koristenju stila "spoiler", a mozda za njega niti ne znaju.

Moj prijedlog jest da modovi na prijave takvih postova reagiraju editiranjem posta (stavljanjem stila spoiler) i dodijeljivanjem bijelog kartona ili nekom slicnom akcijom kojom bi autora posta uputili na buduce kroistenje spoilera.
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Reakcije modova na "spoilanje"
DamageHigh kaže...
Moj prijedlog jest da modovi na prijave takvih postova reagiraju editiranjem posta (stavljanjem stila spoiler) i dodijeljivanjem bijelog kartona ili nekom slicnom akcijom kojom bi autora posta uputili na buduce kroistenje spoilera.

Dosta mi je što kratim citate od pola strane a ne da još i maskiram dio teksta da nebi nekom otkrio kraj filma.

Prijavi pa ću takve postove brisat a autor nek drugi put koristi blagodati ˝spojler˝ opcije:)

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
15 godina
Re: Reakcije modova na "spoilanje"
Moze i tako...jos bolje..;)
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice