Poboljšanje search opcije!

poruka: 3
|
čitano: 770
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Opcija search bi se trebala poboljšati! Kada upišem neki traženi pojam uglavnom izbacuje neke teme koje nemaju veze sa onime sto sam upisao. Npr. tražio sam Call of Duty 2 Windows 7 lag i izađe mi Call of Duty 4 i Call of Duty 6 i Call of Duty 7 i neke glupe teme. Trebalo bi biti negdje ubačeno da se ne pretražuju teme sa nekom riječi.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Poboljšanje search opcije!

ja u takvim situacijama ni ne koristim ugrađenu tražilicu, nego google, i uvijek dobijem ono što tražim. evo konkretno za tvoj slučaj napišeš "Call of Duty 2 Windows 7 lag site:bug.hr" i dobit ćeš ono što si tražio. tako možeš i za sve ostalo. samo moraš na kraju dodati "site:bug.hr" i u većini slučajeva ćeš dobiti željeni rezultat

sad sam neki dan tražio jednu svoju poruku koji sam napisao prije možda godinu dana, ne znam sad točno. i preko tražilice je nisam mogo noć, ali sam zato preko googla našao isprve. samo moraš odabrati dobre "ključne riječi" i sve se da naći

Atomska bubamara
14 godina
protjeran

Sjecam se davnih davnih dana kada je trazilica bila katastrofa,gora od ove 100 puta,zato je ova kolko tolko bolja od one i mogu se neke stvari naci dok ne naprave trazilicu kako spada.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice