Opcija search bi se trebala poboljšati! Kada upišem neki traženi pojam uglavnom izbacuje neke teme koje nemaju veze sa onime sto sam upisao. Npr. tražio sam Call of Duty 2 Windows 7 lag i izađe mi Call of Duty 4 i Call of Duty 6 i Call of Duty 7 i neke glupe teme. Trebalo bi biti negdje ubačeno da se ne pretražuju teme sa nekom riječi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja u takvim situacijama ni ne koristim ugrađenu tražilicu, nego google, i uvijek dobijem ono što tražim. evo konkretno za tvoj slučaj napišeš "Call of Duty 2 Windows 7 lag site:bug.hr" i dobit ćeš ono što si tražio. tako možeš i za sve ostalo. samo moraš na kraju dodati "site:bug.hr" i u većini slučajeva ćeš dobiti željeni rezultat
sad sam neki dan tražio jednu svoju poruku koji sam napisao prije možda godinu dana, ne znam sad točno. i preko tražilice je nisam mogo noć, ali sam zato preko googla našao isprve. samo moraš odabrati dobre "ključne riječi" i sve se da naći
Sjecam se davnih davnih dana kada je trazilica bila katastrofa,gora od ove 100 puta,zato je ova kolko tolko bolja od one i mogu se neke stvari naci dok ne naprave trazilicu kako spada.