F1-IVO, dodijelio si mi žuti karton koji ja nisam zaslužio, nisam ja postao ništa iz privatnih poruka, samo sam upozorio.
Paradoks: piše u pravilima da se moderatorima obratim privatnom porukom, a kod tebe nema gumba za privatnu poruku.
F1-IVO, dodijelio si mi žuti karton koji ja nisam zaslužio, nisam ja postao ništa iz privatnih poruka, samo sam upozorio.
Paradoks: piše u pravilima da se moderatorima obratim privatnom porukom, a kod tebe nema gumba za privatnu poruku.
Da, to sam ja postao, ja sam žuti zaslužio.
Vidiš, Ivo, čovjek lijepo priznao, molim lijepo.
EDIT: Ma zaboravi, neće mi niš bit.
Moja greška. Ispričavam se.
Javit ću nadležnima da ti obrišu karton.
e, da, a zašto ti ne mogu privatnu poruku poslat?
edit: zanimljivo kako čovjek napravi grešku, nikom ništa, ispriča se i odma dobi hrpu TU-ova XD
Pošten čovjek
da slazem se,zasto nema gumba za privatnu poruku?,meni si dodjelio zuti samo zato sto sam previse ispitivao,pa zar ovo nije forum za ispitivanje ako nesto neznam i ako mi nesto nije jasno?