Nogometne teme

poruka: 4
|
čitano: 1.131
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nogomet na forumu

U zadnje vrijeme vidim porast broja tema o nogometnim klubovima, ima ih već nekoliko i pune prostor aktivnih tema. Sad sam ih našao 4 u stupcu sa temama.

Off topic su od cijelog foruma i mjesto za trollove. Nek se otvori tema "Nogomet" i nek se tamo priča o klubovima.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
odjavljen
Nogometne teme

Neka se općenito ukinu teme o sportu. Ovo je informatički forum.

Neznanje nije opravdanje za glupost.
Moj PC  
1 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nogomet na forumu
Unix kaže...

U zadnje vrijeme vidim porast broja tema o nogometnim klubovima, ima ih već nekoliko i pune prostor aktivnih tema. Sad sam ih našao 4 u stupcu sa temama.

Off topic su od cijelog foruma i mjesto za trollove. Nek se otvori tema "Nogomet" i nek se tamo priča o klubovima.

:D

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
15 godina
neaktivan
Nogometne teme

@Unix

Mislim da nije potrebno ukidat takve teme. One su tu da se ekipa malo opusti, porazgovara o sportu i sl.

Mislim da je i dobro što su takve teme aktivne, jer vidi se da ljudi vole nogomet i ne troše svoje oči i kosti samo pred računalom.

A i teme su ionako bezopasne, ne možeš dobiti zvjezdicu ako postaš samo tamo, jer je HVALA button, hvala Bogu (i modovima) izbačen.

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
Moj PC  
5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice