Napredno pretraživanje i verzija za ispis

poruka: 5
|
čitano: 1.247
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Žao mi je ako otvaram temu koja već postoji, ali (ako postoji) nisam je mogao naći. Upisao sam "ispis" i pretražio naslove, no nije bilo ovakve teme. Zatim sam pretražio poruke i upisao "ispis tema" i dobio više od 500 stranica.

Dakle, prvi prijedlog je da uvedete napredno pretraživanje u kojem bi se moglo odabrati koju kategoriju želimo pretraživati (npr. da možemo iz dropdown boxa odabrati "Ideje, sugestije, prijava problema i pomoć" i da pretražuje poruke samo unutar ove kategorije. Drugi mogući način je da prvo uđemo u kategoriju i onda upišemo traženi pojam i označimo checkbox "Pretraži samo ovu kategoriju" ili tako nešto).

Drugi prijedlog je uvođenje "verzije za ispis". Ispis poruka iz Firefoxa je nemoguć*, a u IE je vrlo neštedljiv na prostoru, pa bi bilo dobro da postoji mogućnost klikanja na gumb koji bi prikazao cijelu temu u čistom HTML-u (bez korisničkih slika, sidebara, gornje trake i ovih ponavljajućih linkova kao što su "hvala", "prijavi", "odgovori", "citiraj"...). Ne možemo čak niti kopirati tekst u word (pogledajte na slici kako to izgleda).

* Točnije, u Firefoxu izgleda ovako: na prvoj strani je samo forumov logo i linkovi sa vrha stranice; na drugoj strani počinju poruke (vidi sliku) i sidebar, ali se ne nastavlja na sljedećoj strani nego se popuni stranica i gotovo; a na trećoj stranici su linkovi sa dna foruma i copyright.

BTW Gdje je sidebar u IE? Imam verziju 6, inače ga ne koristim ali sam ga otvorio da vidim kako izgleda kad bi se išlo printat. Piše mi na statusbaru "Done, but with errors on page."

Firefox Print Preview Firefox Print Preview
IE Print Preview IE Print Preview
Word Word
Baš je fora imat neki fora potpis u potpisu. Ja ga nažalost nemam.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 20:41 (andy0101).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Napredno pretraživanje i verzija za ispis

podržavam obadva prijedloga

posebno pretraga. jer mi fali ono kad smo mogli odabrati samo ovu temu, samo ovaj forum, sve forume (slika). a bilo bi dobro da postoji mogućnost, da kad smo na nečijem proflu da postoji i pretraži poruke samo ovog autora ili nešto slično

a nije na odmet ni ovo sa verzijom za ispis

stara pretraga stara pretraga
Tkojesmojetipkovniceukraorazmaknicu(Space),nekamijehitnovrati.
16 godina
neaktivan
RE: Napredno pretraživanje i verzija za ispis
nisam znao kako je prije izgledala pretraga (nedavno sam se uključio na BOL forum), ali uglavnom, to je to što sam mislio. bilo bi dobro da to vrate.
Baš je fora imat neki fora potpis u potpisu. Ja ga nažalost nemam.
16 godina
neaktivan

Evo još jedna ideja: prosječno otvaranje jedne stranice foruma ždere 2 MB. za one koji moraju štedjet (kao ja koji imam mobilni internet od 3GB mjesečno), da li biste mogli napraviti nekakvu "light" verziju foruma koja bi manje trošila (na štetu dizajna)?

<no signature>
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se slažem s idejom da se stavi "light" HTML verzija(imam flat i nije mi baš važno,ali zbog printa)

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice