Žao mi je ako otvaram temu koja već postoji, ali (ako postoji) nisam je mogao naći. Upisao sam "ispis" i pretražio naslove, no nije bilo ovakve teme. Zatim sam pretražio poruke i upisao "ispis tema" i dobio više od 500 stranica.
Dakle, prvi prijedlog je da uvedete napredno pretraživanje u kojem bi se moglo odabrati koju kategoriju želimo pretraživati (npr. da možemo iz dropdown boxa odabrati "Ideje, sugestije, prijava problema i pomoć" i da pretražuje poruke samo unutar ove kategorije. Drugi mogući način je da prvo uđemo u kategoriju i onda upišemo traženi pojam i označimo checkbox "Pretraži samo ovu kategoriju" ili tako nešto).
Drugi prijedlog je uvođenje "verzije za ispis". Ispis poruka iz Firefoxa je nemoguć*, a u IE je vrlo neštedljiv na prostoru, pa bi bilo dobro da postoji mogućnost klikanja na gumb koji bi prikazao cijelu temu u čistom HTML-u (bez korisničkih slika, sidebara, gornje trake i ovih ponavljajućih linkova kao što su "hvala", "prijavi", "odgovori", "citiraj"...). Ne možemo čak niti kopirati tekst u word (pogledajte na slici kako to izgleda).
* Točnije, u Firefoxu izgleda ovako: na prvoj strani je samo forumov logo i linkovi sa vrha stranice; na drugoj strani počinju poruke (vidi sliku) i sidebar, ali se ne nastavlja na sljedećoj strani nego se popuni stranica i gotovo; a na trećoj stranici su linkovi sa dna foruma i copyright.
BTW Gdje je sidebar u IE? Imam verziju 6, inače ga ne koristim ali sam ga otvorio da vidim kako izgleda kad bi se išlo printat. Piše mi na statusbaru "Done, but with errors on page."