Zamolio bih moderatora F1-Ivu da uključi opciju primanja poruka jer se ovako moram javno žaliti na karton koji mi je dodijeljen a to se ne smije.
Mislim da bi moderatori MORALI biti dostupni korisnicima.
Hvala.
Zamolio bih moderatora F1-Ivu da uključi opciju primanja poruka jer se ovako moram javno žaliti na karton koji mi je dodijeljen a to se ne smije.
Hvala.
nemoj samo plakat radi kartona nije vrijedno toga
Pa ja kad imam probleme javim LUXX ili Danny_HR oni ti imaju privatne poruke?
Primjedbe na administratore i moderatore - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati!
Ivo je odlučia skratit postupak i već u startu odbit primjedbe, jednostavno, žali se na ovu mail adresu.
Hvala.
Ja nisam služba za korisnike a ako ti nešto smeta u pogledu moje malenkosti obrati se na pisma@bug.hr
Hvala.
Potpuno opravdano si opomenut (i to blago!) za vrijeđanje drugog korisnika foruma, pa ne moraš gubiti vrijeme, niti ga uzimati drugima, s nekim žalbama...
Poštuj pravila foruma i sve će biti OK.