Moderator nedostupan na pm !? zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.524
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Moderator nedostupan na pm !?

Zamolio bih moderatora F1-Ivu da uključi opciju primanja poruka jer se ovako moram javno žaliti na karton koji mi je dodijeljen a to se ne smije.

Mislim da bi moderatori MORALI biti dostupni korisnicima.

Hvala.

Demokracija je kad dva idiota nadglasaju genija !
Moj PC  
8 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemoj samo plakat radi kartona nije vrijedno toga

by Cerina
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ja kad imam probleme javim LUXX ili Danny_HR oni ti imaju privatne poruke?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Primjedbe na administratore i moderatore - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati!

Ivo je odlučia skratit postupak i već u startu odbit primjedbe, jednostavno, žali se na ovu mail adresu.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Moderator nedostupan na pm !?
Okolosam kaže...

Zamolio bih moderatora F1-Ivu da uključi opciju primanja poruka jer se ovako moram javno žaliti na karton koji mi je dodijeljen a to se ne smije.

Hvala.

Ja nisam služba za korisnike a ako ti nešto smeta u pogledu moje malenkosti obrati se na pisma@bug.hr

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
17 godina
moderator
Re: Moderator nedostupan na pm !?
Okolosam kaže...

Hvala.

Potpuno opravdano si opomenut (i to blago!) za vrijeđanje drugog korisnika foruma, pa ne moraš gubiti vrijeme, niti ga uzimati drugima, s nekim žalbama...

Poštuj pravila foruma i sve će biti OK.

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice