evo, jedva se i post moze postat. em sporo, em svako malo nedostune stranice i slicni simptomi. ne dao bog sliku uploadat. sve druge stranice su mi OK, tj rade normalno.
jel to mirisi neka nadogradnja?
evo, jedva se i post moze postat. em sporo, em svako malo nedostune stranice i slicni simptomi. ne dao bog sliku uploadat. sve druge stranice su mi OK, tj rade normalno.
več sam mislil da je samo kod mene tak.
otvaral mi je sad ovu temu jedno 40 sek.
I meni je isto užasno sporo danas... jedva sam se uspio prijaviti...
Da, strasno je..sad sam postao dva posta 10 minuta :/ Odustajem dok se ne vrati u normalu..
Nemoze se ni post postavit.. stalno ispise da su nedostupne stranice
A tek TU i TD gumbi.. traje 5 min dok detektira moj klik.
Nisam mogao ništa postati i forum je bio prespor. Ali dobro, bolje da je do foruma nego do mene jer sam se jučer zajeba*ao sa routerom i portovima.
Trebalo mi 3 min da se prebacim u ovu temu
Sad je nes brži do pred 15min ga nisam mogao otvoriti!
Sad je bolje!
Sad je bolje!
jep... sad radi
Očito se nešto nadograđuje, prije 1 mj sve je noramlno radilo. Ali sada postalo je sporo ako da imam najsporiji internet.
EDIT: zakasnio sam
Tako je već 2-3 dana
I meni isto...
Ne znam zašto, ali ja nemam takve probleme.. nadam se da će vam se to što prije rješiti
Ne znam zašto, ali ja nemam takve probleme.. nadam se da će vam se to što prije rješiti
Ni ja nemam :D
da danas mi se forum jako usporio ulazak u temu trajao bi jako dugo... ugl sad znam da nisam jedini :)
donatore :D mozda si doso u krivom trenutku. :D
Forumima se bavim već dosta dugo i primijetio sam na ovome jednu stvar koja ga može jako usporiti. Kod svakog se korisnika bilježi u kojim forumima ima novih objava, te se bilježi svaki post koji nije pročitan. Sada računaj to puta broj korisnika na forumu. Baza podataka se time povečava, a forum usporava. Kad bi korisnici povremeno kliknuli na "označi sve kao pročitano" forum bi lakše radio.
da danas mi se forum jako usporio ulazak u temu trajao bi jako dugo... ugl sad znam da nisam jedini :)
donatore :D mozda si doso u krivom trenutku. :D
Sat vremena na forumu,niti je spor,niti išta
Jutros sam doživio iste probleme, jako usporeni rad foruma no sad je veoma bolje sigurno je opet neš bilo do servera ali eto sada je opet sve OK.
Meni sve radi kao i inače :)
Ja na mobitelu i na kompjeturu sam cekao i do 30-ak sek da bi se ucitala neka tema.A privatne poruke i do minutu,cak i vise
meni se na kompu malo normaliziralo, ali kad god na mobilnom stisnem "Aktivne", dobijem "Stranice su nedostupne".
i ja, zaboravio sam navesti...
možda je bio neki DOS napad