Daljnji status TU / TD zaključana tema

poruka: 223
|
čitano: 28.928
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Daljnji status TU / TD

Po meni bi najbolje bilo da se umjesto TU i TD dugmadi stavi +1 i -1 dugme. Klikom na +1 daješ korisniku 1 pozitivni bod a na -1 negativni, međutim da se bodovi međusobno poništavaju. Dakle ako je forumaš dobio tri +1 i jedan -1 ocjena njegovog posta je +2. I naravno da se vidi nick forumaša koji su ocjenili post te bude u klikabilnoj formi i vodi na njegov profil.

Ovako bi se stalo u kraj onima što doživljavaju neku bizarnu satisfakciju stiskajući TD jer jedan naprema mnoštvu nema nikakvih šansi! {#}

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
4 5 hvala 0
16 godina
Re: Daljnji status TU / TD
Osim ako hejter ne napravi desetak multi acc i opici ti vise - nego +
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
protjeran
djigibao kaže...

kao i dosad..{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Pa zato se vremenski blokira IP adresa sa koje se registrirao da nemože ponovno. A ako mu se isplati svaki puta resetirati router i čekati pa se svaki put prijavljivati i tražiti post pa stiskati - onda nek ide kvragu.

http://deridownload.comze.com/
14 godina
Ako nekome nije problem ići 100+ stranica unazat kako bi podjelio TD, kakav bi mu to problem bio resetirati router?
14 godina
neaktivan
Daljnji status TU / TD

Gubimo kompas...... {#}

Moj PC  
1 3 hvala 0
11 godina
Ne gubimo kompas, davno smo ga izgubili
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
11 godina
Daljnji status TU / TD

postajete malkoc paranoični

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Daljnji status TU / TD

Dobro, kad je dobar dio teme o tome, sad me već zanima...

o kojem se broju tih TD troll accounta radi? Mislim, jel to neka epidemija zbog koje se zbilja iskrivljuje red veličina podijeljenih TD ili se radi o malom broju ljudi koje jako smeta da im neki osnovnoškolac kvari perfect score sa TD pa sad imaju priliku žaliti se i isprazniti pravednički bijes?

iddqd

1 3 hvala 0
16 godina
badmad kaže...

Dobro, kad je dobar dio teme o tome, sad me već zanima...

o kojem se broju tih TD troll accounta radi? Mislim, jel to neka epidemija zbog koje se zbilja iskrivljuje red veličina podijeljenih TD ili se radi o malom broju ljudi koje jako smeta da im neki osnovnoškolac kvari perfect score sa TD pa sad imaju priliku žaliti se i isprazniti pravednički bijes?

To je najmanji problem.

Postoje dosta veći nedostaci NEvidljivosti nicka forumaša prilikom davanja - TU/TD, pročitaj temu ljudi su ih naveli u više navrata. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
10 godina
protjeran
Daljnji status TU / TD

Jesam li ja jedini koji je toliko lijen da ne daje uopće TU i TD?

Radi sve dok ti se idoli ne pretvore u konkurenciju.

0 3 hvala 0
16 godina
moderator
Daljnji status TU / TD

OK, više manje sve je jasno, dovoljno smo informacija prikupili.

Evo, još jedne male ankete, inspirirane pojedinim komentarima u dosadašnjoj raspravi.

Pitanje je - da li ostaviti sadašnje simbole za slažem se / ne slažem se ili ih zamijeniti s nečim drugim?

88 ostaviti palac (gore/dolje)
19 staviti plus i minus
1 samo napisati tekst
7 nešto drugo
...
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 21:14 (Miro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
KerFlorijan kaže...

Pa tu si pet tjedana, nisi bio tu kad su oni nešto značili.

10 godina
protjeran
Onjegin kaže...
KerFlorijan kaže...

Pa tu si pet tjedana, nisi bio tu kad su oni nešto značili.

Svejedno,ako mi se nešto sviđa,komentirat ću,ako mi se ne sviđa,produžim....

10 godina
protjeran
Daljnji status TU / TD

I još jedan prijedlog od mene:
Ukinite TD,ne samo iz razloga što ga pojedinci udaraju bez veze,nego zbog tema ''Sklapanje konfiguracija do ______kn'' jer se netko zbog 2td-a može predomislit misleći da nešto nije dobro složeno,a ta 2 td-a su zapravo dala 2 beživotna lika.LP 

6 10 hvala 2
16 godina
KerFlorijan kaže...

Ukinite TD,ne samo iz razloga što ga pojedinci udaraju bez veze,nego zbog tema ''Sklapanje konfiguracija do ______kn'' jer se netko zbog 2td-a može predomislit misleći da nešto nije dobro složeno,a ta 2 td-a su zapravo dala 2 beživotna lika.LP 

pa baš zato bi trebali vratiti da se vide nickovi, jer npr ako par kvalitetnih forumaša na toj temi stisne TU, vidit će se da je dobra konfiguracija, a briga me što će neki random likovi stiskat TD. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 23:11 (Balvan8).
12 godina
neaktivan
KerFlorijan kaže...

Upravo zato je najbolje ukinuti anonimnost kod TD/TU.

Ako se netko stvarno zanima za bilo što,temu će krenuti pretraživati stranicu,2,ili više prije.

Osoba koja se zanima uočit će da iste osobe daju TD,te će te iste ignorirati.

DamageHigh je rekao sve što se treba napraviti. Ova 4 TD je dobio od osoba koje su radile scroll na mobu i slucajno stisnule TD (osobno mi se dogada,ponekad ispravim ponekad ne).

http://www.bug.hr/forum/post/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/daljnji-status-tu--td/4325877.aspx

1 cijela i pola zvijezdice za DH,zaslužio učestalim pomaganjem. Mislim da je vrijeme da dode na tih nedodirljivih 5 zvijezda.

Raspravljanje je suvišno pošto je sve DH rekao.

DamageHigh ZA PREDSJEDNIKA!

EDIT:

Morate shvatit da "kvalitetni","dobri","iskusni" forumasi kod pocetnika ne postoje.

Zamisli,prvi dan na forumu i odma znas "ko je pro,ko je njub".

Ako planirate napravit "vodič za početnike" u kojem će pisat tko je pro,tko je njub-ok.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 23:29 (Paradox1).
16 godina
neaktivan
Daljnji status TU / TD

već je netko ovo spomenul, ali da ponovim.trebalo bi se isto tak napraviti da netko ko je dobil crni karton da se od njega brišu TU/TD i hvala.

i još jedan prijedlog,kad se otvori tema i kad se vide moderatori(gore pri vrhu) koji su zaduženi za tu temu ne bi bilo loše da onaj moderator koji je online ima pokraj svojeg imena zelenu točkicu da vidimo da je tu.znal sam par put trebati nekog koji je zadužen za tu temu i onda se mora svako ime od moderatora stisakti da se vidi jel online ili nije.možda nekome nebitno , ali bi bilo ok.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
7 1 hvala 1
16 godina
Daljnji status TU / TD

Možda ne bi bilo loše dodati u profile opciju nešto kao što je ikonica za "pretplatnički status" prikaži/sakrij TU - TD, pa neka korisnici sami odluče.

Lijenčina je sam sebi na putu.

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Daljnji status TU / TD
Zasto da mu se brisu hvala ako je covjek u proslosti nekome pomogao, taj dio mi nema smisla...:)lp
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Daljnji status TU / TD

a onda nema smisla ni brisati TD/TU ako se čovjek u prošlosti s nečim slagal ili nije

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Daljnji status TU / TD

Treba zbrisati sve TDove, možda mi se i ta polovična zvjezdica napuni lol

1 5 hvala 0
12 godina
Daljnji status TU / TD

Mene jedino nerviraju osobe,koje bez razloga ljudima lupaju TD.Npr,ja sam pljuvao po DayZu i ako se netko nije slagao sa mojim postom,neka mi lupne TD radi tog posta.A ne kasnije,kada npr izbacim obican komentar,koji iznosi pozitivnu stvar kod igre ili necega,lupa se ponovno TD...Bez ikakvog razloga.Mislim da vecina ljudi lupa TD,ne iz ne slaganja sa komentarom,nego zato sto neka osoba ima totalno drugacije misljenje o svemu ili zato sto mu se ta osoba ne svidja...Zato radije anonimno da ostaju TD...Oni meni lupaju i ja cu njima lupat i kada napisu i najobicniji komentar...

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Mene jedino nerviraju osobe,koje bez razloga ljudima lupaju TD.Npr,ja sam pljuvao po DayZu i ako se netko nije slagao sa mojim postom,neka mi lupne TD radi tog posta.A ne kasnije,kada npr izbacim obican komentar,koji iznosi pozitivnu stvar kod igre ili necega,lupa se ponovno TD...Bez ikakvog razloga.Mislim da vecina ljudi lupa TD,ne iz ne slaganja sa komentarom,nego zato sto neka osoba ima totalno drugacije misljenje o svemu ili zato sto mu se ta osoba ne svidja...Zato radije anonimno da ostaju TD...Oni meni lupaju i ja cu njima lupat i kada napisu i najobicniji komentar...

Baš zbog takvog ponašanja bi bilo dobro da se vrati lista TU/TD-ova prije toga nije bilo u tolikoj mjeri jer je sve bilo javno i ljudi nisu imali takav osječaj zaštićenosti kao sada.

Uvlačiti se u dječje igre ti i nije baš najpametnija ideja :/

--------------------------------------------------------------------------------------------
16 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Treba zbrisati sve TDove, možda mi se i ta polovična zvjezdica napuni lol

nemaju TU/TD veze s zvjezdicama

12 godina
protjeran
Daljnji status TU / TD
Osobno bi volio vidjeti neki napredniji nacin prikaza koliko je neki forumas pridonio forumu a ne samo zvijezdicama! O cemu se radi; ja sam tu 2godine i imam tonu što svojih tema što tudih pod mojim imenom jer sam dao prvi komentar, dok s druge strane frend koji je takoder na forumu 3godine ima dvije pune zvijezdice a samo 2posta u te 3godine???wtf? Ili recimo kolega forumas 19x7 ima hrpu tema a za pola zvijezdice samo vise nego netko tko je tu za pola godine dulje od njega..totalno zbunjujuce za sve pridoslice! Ja sam da se i to odma sredi!lp
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...
Osobno bi volio vidjeti neki napredniji nacin prikaza koliko je neki forumas pridonio forumu a ne samo zvijezdicama! O cemu se radi; ja sam tu 2godine i imam tonu što svojih tema što tudih pod mojim imenom jer sam dao prvi komentar, dok s druge strane frend koji je takoder na forumu 3godine ima dvije pune zvijezdice a samo 2posta u te 3godine???wtf? Ili recimo kolega forumas 19x7 ima hrpu tema a za pola zvijezdice samo vise nego netko tko je tu za pola godine dulje od njega..totalno zbunjujuce za sve pridoslice! Ja sam da se i to odma sredi!lp

Isto tako imaš hrpu kartona koji su poništili zvjezdice koje bi inače imao...

Tako da je ovdje problem isključivo u kršenju pravila foruma.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

pa to bi bilo čista glupost da se zvjezdice dobivaju po broju komentara,postanja i ostalih glupih baljezganja po forumu.ima npr.kaladont tema ako se ne varam i sad netko ko je unutra napisal tisuće postova taj bi trebal imati 5 zvjezdica?

nije bitna kvantiteta nego kvaliteta postova.

i o tim zvjezdicama je već bilo rasprava i mislim da formula koju imaju bugovci za dodjelu je dobra i nema smisla opet o zvjezdicama raspravljati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 11:29 (jura).
11 godina
Daljnji status TU / TD

Ja bi da se stavi neko drugo još uvijek nepoznato rješenje. Zvuči kao najbolje...rješenje. {#}

idk za palčiće i ostale ego dugmadi.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Daljnji status TU / TD
Ma nisam mislio na glupa baljezganja, naravno da s "hvala" dobivas zvijezdice no trebala bi biti neka bolja vizualna prezentacija i razlika toga onih koji pomazu i nesto znaju ocigledno, ne da s stazom od 5g s 3posta imas 4 pune zvijezdice kao i onaj koji je dobio 300 hvala na pomoci a tu je takoder 5godina ima jednu vise...i znam da s kartonima rejiting pada;) pa nisam od jucer!
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice