BOL i "fanboy" svade zaključana tema

poruka: 65
|
čitano: 8.219
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: BOL i "fanboy" svade
vexx5555 kaže...
ivanoile kaže...

Onda uvest pravilo:Imas post u temi imas i pravo davanja TU i TD,a toliko ima danas ovih sto daju TD jer ih je neki tvoj post razljutio.

Najbolja bi stvar bila-daš TD i automatski ti se otvara editor za novi post.

koliko bi tek onda gluposti bilo na ovim stranicama. Lakse je podnijeti 20 TDova nego procitati neku mudrost onoga ko bezveze dijeli TD. Na PCexp su za zadnji giveaway uveli pravilo da moze sudjelovati samo onaj ko ima min. 50 postova. rezultat toga je nekih 100 nepotrebnih i besmislenih postova u par dana.

16 godina
odjavljen
zbuzz kaže...

koliko bi tek onda gluposti bilo na ovim stranicama. Lakse je podnijeti 20 TDova nego procitati neku mudrost onoga ko bezveze dijeli TD. Na PCexp su za zadnji giveaway uveli pravilo da moze sudjelovati samo onaj ko ima min. 50 postova. rezultat toga je nekih 100 nepotrebnih i besmislenih postova u par dana.

Mislim da ne bi. Sumnjam da bi se nekome dalo pisati nešto samo da da nekome TD. A i da napiše glupost, prijaviš ga i dobije karton. It's payback time!!!!{#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

U zadnje vrijeme nemogu nac jednu apple, android, samsung, firefox itd temu bez svade i off topic rasprave raznih fanboy-eva (ovo se odnosi na sve fanboy-eve bilo cega) i smatram da to vec prelazi svaku granicu te da bi se to trebalo pocet sprijecavat jer takve svade ubiju svaku temu i na bol-u vise nemozes napisat "firefox, apple, android, samsung, avira" ili slicnu rijec bez da cijela tema postane nepotrebna off topic svada.

Bug napise vijest o nekom novom proizvodu i u komentarima nema nijedan konkretni komentar na taj proizvod vec samo prepucavanje jel taj ili apple bolji (primjer), a doslo je i do toga da se cak i oko mp3 playera fanboy-evi prepiru i spamaju.

Ja predlazem da im se cvrsto stane na kraj i omoguci normalna rasprava o tom prizvodu, a vi?

Proči će ih kad uđu u pubertet.

15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
zbuzz kaže...

Mislim da ne bi. Sumnjam da bi se nekome dalo pisati nešto samo da da nekome TD. A i da napiše glupost, prijaviš ga i dobije karton. It's payback time!!!!{#}

Ja se ne slazem sa necijim stilom pisanja, i stavim mu TD, napisem "Ne slazem se sa stilom pisanja", dobijem karton, a uradio sam sve po pravilima.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Ja se ne slazem sa necijim stilom pisanja, i stavim mu TD, napisem "Ne slazem se sa stilom pisanja", dobijem karton, a uradio sam sve po pravilima.

Stilom pisanja?! Pa to je glupost za staviti nekome TD.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 22:49 (vexx5555).
15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
Mentalist kaže...

Stilom pisanja?! Pa to je glupost za staviti nekome TD.

Npr. netko pise o hrvatstvu i napise "bijo" umjesto "bio", TD naravno.

Ovaj forum ima daleko previse tema o politici nego sto bi trebao.

14 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Ovo nije forum Matice hrvatske i neciji stil pisanja ne bi trebao biti razlog stavljanja TD-a. U biti, zasto se toliko nervirate oko TD? Ako te bas zanima zasto ti ga je netko dao pitas ga. ako ti ne odgovori znas (i svi znaju) s kim imas posla.

16 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Zašto si se usudio dirati u zombi ekipu???

Sad će te prijaviti Apple-u preko svojih iČudesa, i Apple će te sad fino tužiti, kao i bug.hr za kršenje patentnih prava.

Si ti svjestan da si svojim anti-Apple fanboy stavom veći fanboy od Appleovaca?

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
16 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Mislim da si promašio smisao TD-a. TD se daje kada se ne slažeš sa smislom i sadržajem posta a ne sa gramatikom. XD

Politika? Gdje?

16 godina
odjavljen
BOL i "fanboy" svade

Iskreno, ja mislim da se Apple hateri svađaju sami sa sobom. Svakog tko kaže bilo što u koristi Applea (bilo da je to činjenica ili ne) nazivaju ga fanboyem. Nikad nisam volio Apple, ali sve više ga branim zbog takvih likova.

Nikad nisu ništa Appleovo probali i onda nađu komentirat protiv njega. Nažalost, takvih je pun forum.

...
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
BOL i "fanboy" svade

Ljudi preozbiljno shvaćaju neke teme.

Dođen na forum da se malo opustin, argumentirano raspravin zašto je to loše/dobro. Evo ovo je primjer posta kakav volin pročitat, bez obzira šta je "protiv" applea post je odličan.

I naravno samo komentira uređaj, ništa više. Onda mi neki počinju spominjat roditelje, moju i njihovu mjesečnu zaradu kako ja sam sebi to ne mogu priuštit itd... izgubin svaku volju za iti malo raspravljat i pričat.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Mentalist kaže...

Mislim da si promašio smisao TD-a. TD se daje kada se ne slažeš sa smislom i sadržajem posta a ne sa gramatikom. XD

Politika? Gdje?

Evo primjera ja sam dao mom prijatelju vexx-u TU jer je rekao odliččan smisao i pravu stvar(istinu) te se slažem s njime a ne da fali jedno slovo i moram dat odma TD(glupost)

15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
Mentalist kaže...

Mislim da si promašio smisao TD-a. TD se daje kada se ne slažeš sa smislom i  sadržajem posta a ne sa gramatikom. XD

Politika? Gdje?

So you are saying that I am allowed to right in English? Good, my spell checking is in English too.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 23:15 (Mentalist).
16 godina
odjavljen
dragec0 kaže...

Evo primjera ja sam dao mom prijatelju vexx-u TU jer je rekao odliččan smisao i pravu stvar(istinu) te se slažem s njime a ne da fali jedno slovo i moram dat odma TD(glupost)

To je to. ;) Ali mislim da ova tema nije o tome kako naučiti Mentalista uporabi foruskih opcija (ma kako li mu samo uspije to da okrene temu na sebe?)  nego o fanboyima i svađanju.

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

So you are saying that I am allowed to right in English? Good, my spell checking is in English too.

Nadam se da si ovo namjerno napisao {#}

a.k.a. T R 1 P L 3 X
16 godina

nevalja ti spellchecking, pisati se kaže write, a ne right

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

So you are saying that I am allowed to write in English? Good, my spell checking is in English too.

Kvragu, opet sam ispao grammar nazi.

15 godina
neaktivan
BOL i "fanboy" svade

Gle ako te neka vijest ne zanima nemoj ju niti pogledat a pogotovo nemoj komentirat uuu kome to treba ili sad ce appleovci stajati u redu za to i sl. pi*darije... 

ovo je općenito tj nije nikome osobno upućeno

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 23:19 (Agent Rico).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...
Mentalist kaže...

Nadam se da si ovo namjerno napisao  {#}

Bas ti hvala.

Mislio sam uhvatiti par TD-ova jer sam pretpostavio da ce ljudi ovako razmisljati:

1. Uh, idiot Mentalist troll-a.
  2. Mentalist se bahati.
  3. Greska! Evo mu TD za ono sto bi on dao TD.
  4. Ja SS-am, i kazem, pogledajte njih, i oni daju TD na pravopis. 
14 godina
Mentalist kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
Mentalist kaže...

Nadam se da si ovo namjerno napisao {#}

Bas ti hvala.

Mislio sam uhvatiti par TD-ova jer sam pretpostavio da ce ljudi ovako razmisljati:

1. Uh, idiot Mentalist troll-a.
  2. Mentalist se bahati.
  3. Greska! Evo mu TD za ono sto bi on dao TD.
  4. Ja SS-am, i kazem, pogledajte njih, i oni daju TD na pravopis. 

ovaj forum nebi bia zanimljiv bez tebe {#}

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Iskreno, ja mislim da se Apple hateri svađaju sami sa sobom. Svakog tko kaže bilo što u koristi Applea (bilo da je to činjenica ili ne) nazivaju ga fanboyem. Nikad nisam volio Apple, ali sve više ga branim zbog takvih likova.

Nikad nisu ništa Appleovo probali i onda nađu komentirat protiv njega. Nažalost, takvih je pun forum.

sirka666 kaže...

Ljudi preozbiljno shvaćaju neke teme.

Dođen na forum da se malo opustin, argumentirano raspravin zašto je to loše/dobro. Evo ovo je primjer posta kakav volin pročitat, bez obzira šta je "protiv" applea post je odličan.

I naravno samo komentira uređaj, ništa više. Onda mi neki počinju spominjat roditelje, moju i njihovu mjesečnu zaradu kako ja sam sebi to ne mogu priuštit itd... izgubin svaku volju za iti malo raspravljat i pričat.

Takve stvari se pocinju pricati u nedostatku gluposti koje mozes napisat (i sam sam ih nekoliko puta rekao), ali realno, sta cu ja razgovarat o pozitivnim/negativnim stvarima sa nekim tko nesto nije probao a komentira to kao negativno... dakle, njegov stav je unaprijed negativan, pa ga nikakvim argumentima ne mogu razuvjerit kad je on to negdje vec "procitao" i tako 1000 puta...

ja dakle mogu komentirat neki proizvod sa mac korisnicima, njegove prednosti ili mane, ali sta ces komentirat sa nekim tko nije ruku stavio na to (ili je, 2 minute i bas mu se sve gadi).

dakle, oni koji nesto mrze od pocetka, ne mozes ni razuvjerit u nesto jer to nisu probali, niti mu mozes pojasnit pozitivne stvari (to kao da pesimistu objasnjavas da je sretan), i tu rasprava ode u ......

inace, deux je totalno realan u svemu, ja iskreno obozavam apple zbog user frendly stvari, a da ne bude zabune, imam i HTC desire HD koji mi je takoder super, tako da ces me rijetko vidjet da pljujem po androidu, iako ga znam, kao i po winu jer ga koristim i dobar mi je

potpis :D
16 godina
odjavljen
BOL i "fanboy" svade

Ok vratimo se temi-bez trolanja molim.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
vexx5555 kaže...

Ok vratimo se temi-bez trolanja molim.

hahahahaah di si izvuka sliku ahahaaahahahhahahhaahah predobro

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina
neaktivan
Neki ovdje previše uzimaju k srcu važnost TD-a koji je,prema mom mišljenju,vrlo trivijalan.Ako mi netko da TD baš me briga da li će to argumentirati ili ne.

Ovo je forum,malo dođete da se opustite,zezate,raspravljate,dopisujete,pomognete nekome.Sve ostalo je nebitno.
alrighty then
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

ovaj forum nebi bia zanimljiv bez tebe {#}

Tu se slažem prijatelju ja sam bio tužan dok je on bio suspendiran jer obožavam čitat njegove postove i pratim ga kao autora{#}

{#}Živio Mentalist{#}

14 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
.....

Koji ce ti Q 5 mobitela? to su samo telefoni koje mozes nositi okolo. pretpostavljam da ne placas 5 pretplata pa samo sebi kompliciras zivot. Sto se tice appleovog "user friendly" sucelja ne bi ga naveo kao neku prednost (nista vise ni manje user friendly od win, android...). ono sto apple cini boljim od drugih je optimiziranost, pa kvalitet izrade, pa opet optimiziranost (estetski design je besmisleno spominjati, u pravilu mi se svidja). ono sto im nikako ne mogu oprostit je nemogucnost ikakve ozbiljnije nadogradnje. imam iMac i usprkos misljenju mnogih to nije skupo racunalo. ako zbrojis cijenu komponenti, 27" IPS monitora, kvalitetne periferije (iako za moju profesiju apple mis ne dolazi u obzir pa je u ladici od pocetka) i operativnog sistema dodjes do veoma slicne cifre sa PC alternativom. problem nastaje kad za 2-3 godine odlucim kupiti novi comp moram ponovo placati periferiju i monitor. e tu apple bezobrazno dere a i nije bas u skladu sa ocuvanjem prirode. ako zelis kupiti monitor posebno onda placas puno vise nego sto vrijedi.

Sad ocekujem par TD-ova od apple hatera i par od apple fanboya :)

17 godina
neaktivan
zbuzz kaže...

Koji ce ti Q 5 mobitela? to su samo telefoni koje mozes nositi okolo. pretpostavljam da ne placas 5 pretplata pa samo sebi kompliciras zivot. Sto se tice appleovog "user friendly" sucelja ne bi ga naveo kao neku prednost (nista vise ni manje user friendly od win, android...). ono sto apple cini boljim od drugih je optimiziranost, pa kvalitet izrade, pa opet optimiziranost (estetski design je besmisleno spominjati, u pravilu mi se svidja). ono sto im nikako ne mogu oprostit je nemogucnost ikakve ozbiljnije nadogradnje. imam iMac i usprkos misljenju mnogih to nije skupo racunalo. ako zbrojis cijenu komponenti, 27" IPS monitora, kvalitetne periferije (iako za moju profesiju apple mis ne dolazi u obzir pa je u ladici od pocetka) i operativnog sistema dodjes do veoma slicne cifre sa PC alternativom. problem nastaje kad za 2-3 godine odlucim kupiti novi comp moram ponovo placati periferiju i monitor. e tu apple bezobrazno dere a i nije bas u skladu sa ocuvanjem prirode. ako zelis kupiti monitor posebno onda placas puno vise nego sto vrijedi.

Sad ocekujem par TD-ova od apple hatera i par od apple fanboya :)

1. imam 5 mobitela koje sam prvo sam testirao a onda kasnije podijelio... imam ih vise od 5 koji su u top klasi ali zato jer me dode povoljnije a ajmo rec da mi ti telefoni trebaju za firmu (visak ih je u posjedu radnika, ali sam ih ja imao neko vrijeme :D )....

2. potpuno se slazem i za mis (ja imam srecu pa je kod cure a ne u ladici) a i monitore (iako ih imam 4)...

za ocuvanje prirode bas i ne marim previse (gledajuci ukupni dojam u cjelini)

3. kad imas mac ionako barem si 2 godine na miru, a kasnije ako ti je posao i dalje isti, opet ostajes na macu, a ako se odlucis na promjenu, to ce te kostat ovisno u koji rang "promjene" ides...

16 godina
neaktivan
zbuzz kaže...
Hacker-ri kaže...

Nije vam dosta hrpa tema nego i ovdje morate svoje prepucavanje nastavit?!

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
17 godina
F1-IVO kaže...

Nije vam dosta hrpa tema nego i ovdje morate svoje prepucavanje nastavit?!

Zaustavi ih onda...

Ipak si moderanator zar ne?

Living in a world of dreams...
17 godina
neaktivan
BOL i "fanboy" svade

mislim da bi svima trebalo malo chilla...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice