Ma ša' je ovo sad, kakav 18+ a pričate 3 stranice... Kad počinje akcija?
Da malo "podmažem" temu.
PEGI 18+
Nudity and/or sexual behaviour or sexual references
I sto bi ode radili u ovoj temi?Mozda stavljali ne primjerene sadržaje ili nesto?
Ma ša' je ovo sad, kakav 18+ a pričate 3 stranice... Kad počinje akcija?
Da malo "podmažem" temu.
PEGI 18+
Nudity and/or sexual behaviour or sexual references
daj još, daj još...
+18
EDIT:Bolje da ja ovo izbrisem za svaki slucaj da nebi bilo kartona
Pretjerali ste naveliko. Od ideje naravno ništa jer je, ako ništa, tehnički neizvediva. A i osobno ne vjerujem da 18.-im rođendanom itko postaje automatski zreliji i pametniji. Ako se netko ponaša nezrelo i time krši pravila foruma (spam, trolanje i sl.) onda će biti kartoniran bez obzira na broj godina. A to možete i vi potaknuti prijavljivanjem poruke.
Dakle, manite se ćorava posla i dobne diskriminacije i vrednujte ljude prema njihovim postovima, a ne godinama. Ja sam susreo puno pametnih i zrelih 16-godišnjaka (i ja sam bio takav :-)) i nevjerojatnu količinu djetinjastih 30-godišnjaka (vid' ovo, i tu pripadam :-)).
Ne zaboravite da kvaliteta rasprave ovisi o VAMA, a ne nekom petom. Pogledajte samo teme u kojima svi ignoriraju ispad nekog idijota i nastavljaju lijepo i kulturno raspravljati o temi (najviše u manje popularnim, specijaliziranim podforumima). A onda pogledajte teme, poput ove, gdje se ljudi zakače oko sitnica, naprave off-topic, spam i na kraju sve završi vrijeđanjem.
Konačno, ako vam netko smeta, ignorirajte ga i nećete vidjeti njegove postove! As simple as that!