Sveučilište Algebra

poruka: 4
|
čitano: 2.090
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Sveučilište Algebra
Koje specijalisticke smjerove je najbolje zavrsit i koje donose najvecu zaradu u Algebri za IT?Koliko se placa tu specijalisticku edukaciju?Svi smjerovi se nalaze na naslovnoj stranici Algebre...Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
17 godina
Sveučilište Algebra

Nemoj gledati zaradu, ona uvelike ovisi i o tvojim sposobnostima nakon završetka studija.

Prvenstveno je naivno, i posve krivo, ulaziti u bilo kakve programe edukacije isključivo po kriteriju novca jer ti to nitko ne može garantirati, čak i uspješni primjeri su toliko jedinstveni da ih je nemoguće ponoviti.

Troškovi studija ovise i o tvojim sadašnjim sposobnostima, i najviše o tvojim ambicijama, volji i na kraju koliko si sretan time što učiš i čime se misliš baviti, jer na kraju ćeš provesti jako puno vremena na savladavanje onog što ti je muka učiti i raditi.

Uzmi u obzir da je IT branša koja ima brze promjene trendova, pa se cijeni snalažljivost u korištenju znanja, samim time bi ono trebalo imati što čvršće temelje.

Moguće je brzo dobiti posao u bilo kojoj branši - programiranje, dizajn, admin - a samim time i neku zaradu, no isto tako to kompletno ovisi o tvojim sposobnostima, jer čak i da imaš neke poslovne sreće/veze sve to ne vrijedi neke sigurnosti ukoliko nemaš znanja i volje zadržati taj posao.

Mislim da si samim postavljanjem ovakvog pitanja veoma pogrešno krenuo u nešto čime bi se trebao baviti većinu života.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Sveučilište Algebra
Ja volim informatiku i pogotovo gaming pa zato pitam koji bi bio najboljii smijer i najbolje placen...samo trazim odgovor na moje pitanje..
14 godina
Re: Sveučilište Algebra

Generalno, vjerojatno programerski smjer.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice