Pozz ljudi, otvaram ovaj topic jer me zanima na koji faks ili visoku skolu(da nije apsurdno skupa) mogu upisat nakon trogodisnje skole? Inace sad zavrsavam za elektromehanicara, prijasnje 2 godine sam zavrsio s odlicnim uspjehom kao sto cu i ovu ako to nesto znaci. Zelio bih zavrsiti neki IT faks posto me to oduvjek zanimalo i posto imam vrlo opsirno predznanje u vezi software-a i hardware-a.
Gdje nakon zavrsene trogodisnje skole?
- poruka: 10
- |
- čitano: 20.261
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz ljudi, otvaram ovaj topic jer me zanima na koji faks ili visoku skolu(da nije apsurdno skupa) mogu upisat nakon trogodisnje skole? Inace sad zavrsavam za elektromehanicara, prijasnje 2 godine sam zavrsio s odlicnim uspjehom kao sto cu i ovu ako to nesto znaci. Zelio bih zavrsiti neki IT faks posto me to oduvjek zanimalo i posto imam vrlo opsirno predznanje u vezi software-a i hardware-a.
Sa trogodišnjom školom ne možeš upisati faks. Morat ćeš si platit 4. godinu u nekoj školi (morat ćeš razliku predmeta polagati ispite...) i nakon toga možeš na maturu i faks.
Da u ovoj zabiti kod mene se jedino moze doskolovati za komercijalista i to u mjestu udaljenom 60km od mene. Neka druga solucija?
Da u ovoj zabiti kod mene se jedino moze doskolovati za komercijalista i to u mjestu udaljenom 60km od mene. Neka druga solucija?
Nema druge, ništa bez 4 godine srednje škole
Koja glupost, i onda se cude zasto sve vise i vise studenata seli van drzave, kad se ovdje nemogu ni posteno skolovat.
Možeš besplatno nastaviti srednju školu, jednu godinu polažeš razliku predmeta za zanimanje koje želiš i onda drugu godinu ideš u 4. razred. Neznam da li se to može u svim školama i kakav izbor imaš, ali najbolje ti je da to pitaš u školi.
Evo ja sam isto zavrsio trogodisnju skolu, za vozaca i sad idem redovno za tehnicara cestovnog prometa, trenutno polazem razliku predmeta i tek onda iducu godinu mogu redovno ici u 4 razred. Malo je glupo to sta izgubis 2 godine al jbg tako je to za sad i jos te profesori neki tlace ako nemas srece.
To je istina, a gdje si ti zavrsio trogodisnju?
U Rijeci
Zna mozda netko dali se moze npr. upisat politehnika u Puli(oni primaju trogodisnje) i zatim dogodine se prebacit na neki drugi faks npr. informatika u Rijeci?