CompTIA A+ (samo ispit)

poruka: 4
|
čitano: 7.188
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CompTIA A+ (samo ispit)

Pozdrav.

Gdje u Zagrebu mogu polagati CompTIA A+ samo ispit, bez predavanja?

I kolika je otprilike cijena (plus PDV)?

P.S.

Gledao sam Algebru, ali trenutno ne daju polaganje CompTIA ispita do daljnjeg.

Pitao sam Housing i cekam jos odgovor. (editiram pitanje nakon njihovog odgovora)

0 0 hvala 0
17 godina
CompTIA A+ (samo ispit)

CompTIA se polaže u VUE centrima. U Zagrebu su ovi: https://wsr.pearsonvue.com/testtaker/registration/SelectTestCenterProximity/COMPTIA/381134.

Moram priznati da me iznenadilo da Algebra nema.

BTW, koje materijale si koristio za pripremu ispita?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: CompTIA A+ (samo ispit)
Darmarko kaže...

CompTIA se polaže u VUE centrima. U Zagrebu su ovi: https://wsr.pearsonvue.com/testtaker/registration/SelectTestCenterProximity/COMPTIA/381134.

Moram priznati da me iznenadilo da Algebra nema.

BTW, koje materijale si koristio za pripremu ispita?

Ima Algebra.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
14 godina
CompTIA A+ (samo ispit)

Kao sto ti je gospodin gore rekao prijavi ispit preko www.pearsounvue.com jer ti svi ovi nase zaracunaju PDV i neku marzu njihovu i izaci ce te skuplje bar za 700kn ak ne i vise.

Prijavis ispit prek pearson vue i sam se pojavis na doticnoj adresi i sve pet. ;). Oni te ocekuju, pokupit ce ti mobitel, sat, sve sta imas da nemozes varati, kopirat osobnu, vozacku. U sobi te isto snima kamera i inace bude netko sa tobom ili ak nema nitko cekiraju te sa vremena na vreme. 

Uglavnom cim zavrsis dobijes nesluzbene rezultate a tjedan dva kasnije ti posalju na kucnu adresu karticu i cert. 

Sretno, A+ nije tezak kao sto neki misle, dapace knjige debele al ko se bavi PC par godina nema toga sa cim se nije susreo a da ce ga pitat u A+. 

Javi kak si prosa. :)

Za trijumf zla dovoljno je da dobri ljudi ne cine nista.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice