Poklon za vjernost i produženje ugovora

poruka: 4
|
čitano: 7.697
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pretplatnik sam desetak godina i imam fiksni telefon, flat internet i MaxTV i koristim Tmobile mobitel (službeni ali je ipak THT mreža). Uredan sam platiša, svaki račun podmirim prije isteka roka. Istekle su mi 2 godine ugovora i sad bih htio produljiti ugovor, ali bih htio pošteni mobitel a ne ovo što nude (trenutno Samsung Galaxy 4 ACE).

Prema vašem iskustvu, koji je najbolji način da pregovaram s njima za bolji mobitel? Ne tražim najnoviji uređaj, samo nešto kulturno da mogu ugodno surfati a da nije cigla. Ne mora biti besplatan, mogu i doplatiti ali samo da ne platim punu cijenu. Probao sam preko telefona jer me zovu svaki tjedan ali operateri mi ne mogu ništa dodatno pružiti. Da li ima neki odjel u kojem se mogu direktno razgovarati s ljudima koji mogu odlučiti o ovako nečemu? Stalno čujem priče kolega da su se dogovorili za besplatne mobitele, 50% manje tarife i slično - sve je doduše vezano za njihove firme, ali sam siguran da i moja vjernost nešto znači, da imam osnove za pregovaranje za bolji mobitel.

0 0 hvala 0
16 godina

Taj odjel je save desk, oni ulijeću kada želiš prestati koristiti njihovu uslugu. Možeš probati nazvati službu za korisnike i tražiti da te prespoje, reci da želiš isključiti liniju.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Poklon za vjernost i produženje ugovora

Tenks! Da li ima smisla probavati nešto po njihovim T-Centrima ili samo zvrcnem pa prijetim prelaskom na drugog operatera?

13 godina

Meni su prekojučer nudili LG Joy  ili  neki prijenosni hdd  za 100kn ,ali moram imat trajni nalog i racuni da mi dolaze na mail :S

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice