Evo ovako nedavno sam kupio lineage II i za sada igra mi je odlicna,pa me zanimalo dali netko ovdje igra jos...ako moze nekakav savjet i slicno :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj biti konkretniji :) Muci li te nesto konkretno? Zapeo si na nekom dijelu? Ili jednostavno trazis nekakav opceniti tips & tricks? Sto si precizniji - to ces dobiti bolji odgovor!
sad sam negdje lvl 13 (nije da visim previse na njoj kao nekad na wowu) i zanima me podrucja za lvlanje i to kako ih najlakse naci i znati koja su za moj level recimo...priznajem mapa u igri i nije mi bas naj jasnija sto se toga tice...i putovanje izmedu mjesta...koji su nacini...dali je trenutno jedini nacin trcanje? ili ima nekakav kao flight path kao u wow-u.
Savjeti za n00ba :)
Pozz!
Ja sam Lineage igrao nekih godinu i pol, nažalost više nemam vremena za igranje. :-(
Stranica na kojoj sam našao dosta dobrih informacija i savjeta je
Ovdje mozes naci gdje se na karti nalaze monsteri koji ti dropaju stvari koje te zanimaju.
osim te stranice ima ih još hrpa korisnih.
Samo par savjeta, ni za živu glavu ni za kakvu lovu nemoj prodavati basic matse, pogotovo ne animal bones, enrisa, asofe, crafted leather i slicne, jer ces ih kasnije (kad nabijes jos nekih 30 lvl-a) zaista trebati jakoo puno za kraft B, a jos kasnije za kraft A i S grade opreme.
Ako zelis hrpu korisnih savjeta, javi mi se pa cu te ubaciti na lineage mailing listu mojeg bivseg clana.
Pozz
e hvala puno....vidis bas sam to radio dosta matsa prodavao....hvala na odlicnom savjetu!da ja sam sad free dosta pa igram da ubijem vrijeme a na kraju mi se i svidjela jako hehe.
Startao je hrvatski Lineage 2 Kamael server.
Sve je objasnjeno na http://l2mystery.servegame.org
Server je u razvitku s nekim stvarima jer ima puno toga za balansirati i podesiti.
Leveliranje ide dosta brzo i nije neki veliki problem, oruzje i armor se mora kroz igru zasluziti raidanjem, olimpijada funkcionira normalno, castle siegevi takodjer, TvT eventi svaki dan (Team vs Team), novi weaponi, armori i jewelsi, custom trader i bufferi su napravljeni, subclass quest, nobless quest..... itd
Zasad nema jos puno ljudi jer je server tek startao prije tjedan dana. Server se nalazi u ZG. :)
Dodjite zaigrati.
allo ljudi....... ovak ak dalje netko igra lineage 2 ( sto bi trebali jer je igra i nakon dugo vremena jako super ) posjetite www.l2speed.org
server je bio poprilicno poznat i popularan ( c3 , c4 ) ali nakon nekog vremena otiso je kvragu i tak.....gm-ovi su dosta obecavali a malo realiziranja....uglavnom to se promijenilo dosao je update .... ja sam trenutno clan leader clana LvL 9 sto je poprilicno dobro sa obzirom na server i tak.....server nema toliko puno ljudi al se nadam da ce se to popraviti pa ako je netko zainteresiran neka kaze ...... odnosno...kad uletite u igru sam PM Wufei i to je to :P .... mislim da sam dobar leader sa obzirom da igram l2 preko 5 godina :P
btw. jbga godinu i nesto prekasno vidio post o našem serveru :S
ako netko moze rec da li je još uvijek aktivan ?!
Čuj ja ti znam par ljudi koji igraju na Dragonu! Ili su barem igrali. Budem ih malo propitao.
Uglavnom uputit ću ih da malo pogledaju vaše postove.
meni zanima dali mogu kak slozit da igram normalno a ne moram misem kilikat to mi se uopce ne svida...
meni zanima dali mogu kak slozit da igram normalno a ne moram misem kilikat to mi se uopce ne svida...
Nisam skužio, na što misliš.
Kakvo klikanje??
E deckici moji ova cura ima 5 g iskustva od toga 1 g kao HeadGM :PPP
sala¨¨¨:)
ako netko treba savjet oko necega samo neka se javi!!
pa da se pomicem moram klikat misem ja bi onaj normlan move prek tipkovnice il da na gamepad slozim
Poz :) Igrate li i dalje Lineage 2? :)