Vector Images

poruka: 6
|
čitano: 3.246
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vector Images

prijavio sam logo za nekakav natjecaj, i admin na tom situ mi govori da "Bitmaps are not accepted, only vectors" pa sam guglo Cool ali nisam dosao do rijesenja...dali netko zna kako da to prebacim u vector!

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Vector Images

Jednostavnim tracingom u nekom od vektorskih programa kao što su Illustrator ili Corel, a ako ih nemaš, najejednostavnije ti je poslužiti se uslugom ovog sajta koji ti obavi traceanje online ;)

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
16 godina
neaktivan

inskcape je još uvijek besplatan, malo proguglaj za tutorijale.

16 godina
neaktivan

U koje si ga programu crtao

14 godina
neaktivan
veki160 kaže...

prijavio sam logo za nekakav natjecaj, i admin na tom situ mi govori da "Bitmaps are not accepted, only vectors" pa sam guglo Cool ali nisam dosao do rijesenja...dali netko zna kako da to prebacim u vector!

Hvala

oni žele logo koj je napravljen u programu za vektorsko crtanje, tj. žele vektorski crtež.  Ako ti to i prebaciš u vektorski format svejedno ti neće priznati jer će biti očito da to nije vektorski crtež. A i to prebacivanje slika u vektore ne radi kak spada.

14 godina
neaktivan
veki160 kaže...

Hvala

trejsanjem ces unistit kvalitetu. precrtaj u vector i to je to. corel draw ili adobe illustrator.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice