prijavio sam logo za nekakav natjecaj, i admin na tom situ mi govori da "Bitmaps are not accepted, only vectors" pa sam guglo ali nisam dosao do rijesenja...dali netko zna kako da to prebacim u vector!
Hvala
prijavio sam logo za nekakav natjecaj, i admin na tom situ mi govori da "Bitmaps are not accepted, only vectors" pa sam guglo ali nisam dosao do rijesenja...dali netko zna kako da to prebacim u vector!
Hvala
Jednostavnim tracingom u nekom od vektorskih programa kao što su Illustrator ili Corel, a ako ih nemaš, najejednostavnije ti je poslužiti se uslugom ovog sajta koji ti obavi traceanje online ;)
inskcape je još uvijek besplatan, malo proguglaj za tutorijale.
U koje si ga programu crtao
Hvala
oni žele logo koj je napravljen u programu za vektorsko crtanje, tj. žele vektorski crtež. Ako ti to i prebaciš u vektorski format svejedno ti neće priznati jer će biti očito da to nije vektorski crtež. A i to prebacivanje slika u vektore ne radi kak spada.
Hvala
trejsanjem ces unistit kvalitetu. precrtaj u vector i to je to. corel draw ili adobe illustrator.