Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.048.959
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Vaši 3D modeli

Ne moraš se bojati, već je sve spremno. Samo se traži neko tamno drvo. ;)

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Vaši 3D modeli
Pranja kaže...

Ne moraš se bojati, već je sve spremno. Samo se traži neko tamno drvo. ;)

Odes na "file/import" i stavis neku texturu koju prethodno skines sa "CG-textures" stranice. Samo kod importa slike oznaci "as texture". I kod rendanja u Kerky, zavrsni rend stavi na "high AA 0.3" da ti nisu rubovi tolko ostri i onda takve rendove mozes staviti kao reklamu na web-u. Na YT korisnik "hogrefal" ima 4 videa o Kerky, pa pogledaj.

daniel
13 godina
odjavljen
Vaši 3D modeli

Hvala ti. Budem se s tim pozabavio. Doduše,za oštre rubove je kriv Bug uploader-na slikama ih inače nema.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Uspio ubaciti Dota 2 modele u Cinemu pa se malo igram, ništa posebno.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

"pranja" evo pa skini neke plugine, dobro ce ti doci, a pogotovo onaj za zaobljavanje rubova.

http://www.mediafire.com/?wznic58eaxrh7cn

I jedna...

daniel
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Vaši 3D modeli

Čini mi se da je ovaj bolje ispao. {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Vaši 3D modeli

I jedan malo stariji, kojega sam prestao raditi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo jedan mali savjet u vezi uploada, možda i znate već... ugl... nemojte forumu pustit da vam resize-a slike jer će totalno uništit kvalitetu. Radije ih sami smanjite na nešto tipa 900 pixela za dulju stranicu, ne znam koliko je točan limit ali tu negdje je.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 18:40 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Ja ne kuzim kak Pranji upload tak zezne rubove?! Moji modeli su obicno 2300×1000, pa je sve OK?!

Nego, evo jedan novi...

daniel
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Vaši 3D modeli

Meni je reza 1360x630. Vjerojatno zbog tog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

A kod rendanja, na koji mod stavis? Evo vidi, pa probaj na ovim postavkama, samo stavi AA na 0.5.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
daniel.hajdinjak666 kaže...

A kod rendanja, na koji mod stavis? Evo vidi, pa probaj na ovim postavkama, samo stavi AA na 0.5.

Jedine postavke koje sam dirao je Thread. Misliš da će mi ovo pomoći kod uploadera?

13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Ne samo kod uploada, nego ce ti preporoditi svaki rend. Znaci kad nesto isprobavas, pod "settings" stavis na "quick" da vidis texture i sl., a onda kad hoces finalni rend, stavis na "PhotoMap high AA 0.3". Naravno, "thread" kolko god imas i rezoluciju koju hoces. To su ti osnovne postavke, a na Kerky forumu imas pdf "quick start" ili tak nest za skinuti, gde ti je sve napisano i ilustrirano.

Evo, skini http://www.kerkythea.net/joomla/index.php?option=com_remository&Itemid=42&func=fileinfo&id=89

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 19:40 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Vaši 3D modeli

{#}Thx,budem onda probao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

A350 stariji rend..

B787 trenutno stanje

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 18:24 (Bravo).

21 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Par screen shotova jedne zgrade.

Teksture jos nisu gotove, rasjekao sam prst pa me sad to malo usporava pa sam koristio neke teksture koje sam imao otprije.

Osvjetljenje u igri je koma i ubija me u pojam, na prozorima se vidi kako su lightmape u banani.

6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Nadam se da je kvaliteta OK, jer mi se nije vise dalo cekati.

daniel
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Vaši 3D modeli

wip

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Molil bi nekoga ko ima iPhone, da poslika i okaci u temu onaj konektor gde se puni. Hvala unaprijed.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Molil bi nekoga ko ima iPhone, da poslika i okaci u temu onaj konektor gde se puni. Hvala unaprijed.

Koji iPhone? 5 ima drugaciji.

Al nije tesko na netu naci.

U google samo ukucaj iphone connector i stavi trazenje i po slikama.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 0:10 (CyberDemonVZ).
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Ma 4, ili 4s isti su, ali ne mogu naci detaljnu sliku. Posto sam na modelu izmodeliral cak i "grill" od slusalice i zvucnika, hocu i konektor. Hvala na slici, budem po tome nest napravil.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma 4, ili 4s isti su, ali ne mogu naci detaljnu sliku. Posto sam na modelu izmodeliral cak i "grill" od slusalice i zvucnika, hocu i konektor. Hvala na slici, budem po tome nest napravil.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Nakon duzeg vremena i ja sam se ufatio nekog modelovanja za fax XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

ako se u ovoj temi moze znat u kojem programu to sve radite,modelirate gledam evo skoro svaki rad stvarno odlicno crhunac mene odusevilo. Pa ako mi mozete rec u kojem programu radite i koliko ste ucili raditi hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Sketchup, "buterino" i Kerkythea render. Par mjeseci samoukog igranja i to je to.

daniel
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Nakon duzeg vremena i ja sam se ufatio nekog modelovanja za fax XD

Jesi ovo iz glave izvukao ili si imao referencu.

14 godina
neaktivan

Sketchup, "buterino" i Kerkythea render. Par mjeseci samoukog igranja i to je to.

sick bro <3

Zan klo van dam
13 godina
neaktivan
buterino kaže...

ako se u ovoj temi moze znat u kojem programu to sve radite,modelirate gledam evo skoro svaki rad stvarno odlicno crhunac mene odusevilo. Pa ako mi mozete rec u kojem programu radite i koliko ste ucili raditi hvala unaprijed.

Ja koristim Blender, najviše zbog toga što je besplatan. Dosta se mjenjao i neki stariji tutoriali su praktički neupotrebljivi, ali službene dokumentacije ima uvrh glave pa se lako snađeš. Kad pohvataš kako to sve funkcionira, postaje puno lakše. Ja radim mjesec dana u njemu, i naučio sam većinu rada s meshevima (nisam još svladao baš sve), ali teksturiranje, osvjetljenje, UV mape i ostalo još nisam ni taknuo.

BTW, odustah od onog modela, previše grešaka sam imao na njemu. Bacio sam se na modeliranje ruke za jedan FPS projekt na kojem radim. 

The world is your playground.
13 godina
Vaši 3D modeli

Medikus ne izgleda lose,pokazi nam wireframe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Teksture su malo bljuv al nema veze, ionako ce pol njih do kraja biti totalno promjenjeno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 11:39 (Tyberius_Prime).

10 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice