johnny depp na stolici? ;D
Hehe , iskreno jesam svojevrsni fan Burtona te je teško tada nešto napraviti, a da nije pod nekim svojevrsnim utjecajem , ali sve u svem nadam se da će konačni proizvod bit zanimljiv, mada iskreno ništa uber posebno.
johnny depp na stolici? ;D
Hehe , iskreno jesam svojevrsni fan Burtona te je teško tada nešto napraviti, a da nije pod nekim svojevrsnim utjecajem , ali sve u svem nadam se da će konačni proizvod bit zanimljiv, mada iskreno ništa uber posebno.
Low poly model checkpoint-a iz drugog svjetskog rata.
612 poligona, jos fale detalji tipa barikada sa strane mozda vrece s pjeskom i natpisi.
Samo jedan detalj... svaka rampa ti na strani gdje je "osovina" oko koje se zakreće ima uteg radi jednostavnog podizanja.
Low poly model checkpoint-a iz drugog svjetskog rata.
612 poligona, jos fale detalji tipa barikada sa strane mozda vrece s pjeskom i natpisi.
Samo jedan detalj... svaka rampa ti na strani gdje je "osovina" oko koje se zakreće ima uteg radi jednostavnog podizanja.
Da znam, sjetio sam se i ja da mi fali komad rampe sinoc :D, hvala svejedno.
Dobro izgleda stavi par slika sa wireframe-om.
Dobro izgleda stavi par slika sa wireframe-om.
Tko, ja?
da
Evo za sad jedne, a ostale kroz par dana, jer mi je komp spor, pa treba to i izrendati.
Hvala Bokyu na pomoci sa Vray-om.
Sketchup+Vray
Najs, samo mi ovo drveće sa lijeve strane izgleda previše flat... prbaj bez njih ili ih malo baci u pozadinu, da ne dolaze toliko do izražaja
Eto moj prvi model auta, jos nije gotov, neke sitnice moram dodati+dosta prepravaka.
kraljuu...stojkana lik napravio..svaka ti dala...tako šta još nisam vidio..odlično izgleda...obavezno postaj kad ga finiširaš i nabudžiš :P
Je*eni uploader delete it
Pošto se ova tema najviše prati, onda ću ovdje postat:
- traži se 3d generalista u Dubaiu
Više informacija i kontakt ovdje:
http://www.3dhr.net/forum/index.php?topic=3616.msg40782#msg40782
Koristim Forest Pack plugin za 3ds max. Besplatna verzija je prilicno ogranicena. Dali postoji neki bolji alat za pravljenje suma/vegetacije, a da je podjednako graficki impresivan.
Hvala
Ja ti inače koristim onyx tree i jako sam zadovoljan,pa ako nisi probao eto...
Evo jedna slika koju sam prije par dana napravio,koristio sam onyx tree,floor generator script,rockgenerator script za kamenje,iray za render...
Bilo bi vam puno boljda sami radite svoju vegetqciju, ako pravite portfolio ili demo reel, izgleda i cini se impresivnije ako je sve napravljeno od vase strane, ali ako se radi o nekakvoj simulaciji li testiranju, onda samo naprijed. te skripte obicno su genericne i linearne
evo mojeg 3D modela
Snimao sam izradu tako da cu objavit ubrzani video izrade tog auta kad sredim video. Ako netko zna radit s video editorima bio bi veoma zahvalan da mi sredi neki video.
http://usa.gte.hr/wp-content/uploads/2010/02/Bel_Air_Front_Driverside.jpg
Nije lose stavi sliku sa checker texturom da vidim jel valja texel density.
evo mojeg 3D modela
Snimao sam izradu tako da cu objavit ubrzani video izrade tog auta kad sredim video. Ako netko zna radit s video editorima bio bi veoma zahvalan da mi sredi neki video.
Misliš, ovaj auto ćeš modelirat? Čisto da ne bi bilo nesporazuma, jer kad ovdje netko posta sliku, onda se podrazumjeva da je postao rend 3D modela.
evo mojeg 3D modela
Misliš, ovaj auto ćeš modelirat? Čisto da ne bi bilo nesporazuma, jer kad ovdje netko posta sliku, onda se podrazumjeva da je postao rend 3D modela.
Nisam bas uber sretan s teksturama ali za danas sam gotov s ovime.
Bodljikavoj žici stavi doublesided teksturu, iako bi ti bolje bilo da imaš Mesh
te žice.
evo mojeg 3D modela
Pratim ovu temu jer stvarno ima radova koji fasciniraju, a znam da je i Berko uvaženi član 3D zajednice u 'rvata, što dokazuje i pristunost na 3dhr forumu. Ovaj auto je prerealističan, tako da razumijem skepsu.
Kako se veli, wireframe or didn't happen.
EDIT: Ne omalovažavam ničiji rad, ali previše je slika(identičnih, i sa istom pozadinom i razinom detalja na Googleu, i niti jedan se ne pojavljuje u kontekstu 3D-a), a i Berko je spomenuo činjenicu da dok ovdje postavljaš sliku da se podrazumijeva da stavljaš svoj rend. Evo link.
EDIT: Isti auto u galeriji slika na blogu, koji datira u 2007.god.
Meni je osobno interesantnije da netko sa takvim skillom nije u stanju sloziti video vec trazi oko takve "banalnosti" pomoc.