Svidja mi se. Samo mala primjedba. Ako crtas dorski stup, a crtas sudeci po kapitelu onda promijeni bazu stupa, ovako malo bode u oci. Svidja mi se kako izgleda, u nedostatku bolje rijeci, masivno.
Svidja mi se. Samo mala primjedba. Ako crtas dorski stup, a crtas sudeci po kapitelu onda promijeni bazu stupa, ovako malo bode u oci. Svidja mi se kako izgleda, u nedostatku bolje rijeci, masivno.
Nisam baš skužio šta ti smeta... radio sam prema ovome, znači nije iz glave... LINK
Aha to je prema nekom objektu radjeno, super izgleda onda. Mislio sam da ovak iz glave radiš nešta, promakao mi post sa referencom izgleda. Sve u svemu onda odlicno.
Eh nako dugo vremena evo novi WIP...
Ovako radim na nekoj staaroj tvornici u kojoj živi jedan starac, u njoj ću napraviti krevete i sve kako bi stekao dojam da netko živi unutra... Za sada imam jako malo (radim oko 1,5h), moram dodati još puno sitnih detalja a i oni velikih stvari (krevet, cijevi žice) ... Komentari i Kritike za trenutno stanje rada su poželjni
Evo konačno zavrpih spomenik, dosta posla :P
To si radio prema tutorijalu na CG Tuts?
Koji render koristiš?
znam, to sam i mislio popraviti, jel ima jos nekih gresaka?
Totalno su krive proporcije, nema se baš šta drugo za rec. Probaj uzet sliku stavit je u pozadinu programa u kojem radiš i preko nje izvlacit volumene.
drzac onaj je prevelik jelda?
Koji render koristiš?
Su Podium
Dobar tutorial. Ne izgleda mi loše ta cinema, nacin na koji se radi.
Evo wip...
Moj buster kojeg planiram staviti u neku scenu wild west-a kako visi na vješalima... Slika će se zvati "Just hanging around"
Hope you like it!
zivjela ragdoll xD
sad reaktor u ruke i napravit tabachinu xD
mali preview kako sto funkcionira. sveukupno oko 8 sati rada. kad uhvatim vise vremena slozim neku kratku animaciju.
Preguba..=)
mali preview kako sto funkcionira. sveukupno oko 8 sati rada. kad uhvatim vise vremena slozim neku kratku animaciju.
Odlicno! Hocemo neku animaciju 10ak sekundi nije bitno, samo da se malo prošece
bit ce uskoro, bude malo duza :D
sam da rijesim stvari oko vocnjaka pa sjednem na miru i odradim.
evo i slika kako ce u animaciji sve izgledati.
render je obicni scanline, za koji kazu da je smetje, al meni super izgleda ponekad mi je drazi i od vraya, naravno meni nije smetje :D
Zakon izgleda :)
Odlicno! Hocemo neku animaciju 10ak sekundi nije bitno, samo da se malo prošece
bit ce uskoro, bude malo duza :D
sam da rijesim stvari oko vocnjaka pa sjednem na miru i odradim.
evo i slika kako ce u animaciji sve izgledati.
render je obicni scanline, za koji kazu da je smetje, al meni super izgleda ponekad mi je drazi i od vraya, naravno meni nije smetje :D
Ajde napravi Worm-a iz Mayhem-a...ODLICAN JE KAD NAPRAVI :D
Ja i frend crkavamo kad se nasmije