Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 612.735
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel to photoshopirano?
jel to photoshopirano?
aj pogodi
Nije, to ti je vojni model laptopa,...Nexsus x17military
ima dva 17" ekrana da dodir.
proc je i9 sa 5.6 GHz-a, ram ddr5 24GB
Nije, to ti je vojni model laptopa,...Nexsus x17military
ima dva 17" ekrana da dodir.
proc je i9 sa 5.6 GHz-a, ram ddr5 24GB
ma lol... znam ja, samo sam zaboravjo stavit iksDe (xD)
kaj vi zujite? kakav photoshop? Kao, zato kaj se tema zove photoshop image sve mora bit photoshopirano? ma dajte! pih! photoshop...
kad se tema bude zvala Corel ili Picasa onda će sve biti Corelizirano ili Picasazirano..ovako se družimo da bi jedan drugom olakšali lutanja bespućima Photoshopa
ej! pa čemu odmah TD? Pa zafrkavam se, fotošopirano se veli za bilo kaj obrađeno, naravno da je obrađeno. slučajno je u fotošopu. ovo gore sam govorio da, kao, nije obrađeno
ma nije ti taj TD ništa strašno, neboj se..evo ti TU pa si na nuli..
ali, ali... NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! XD
ali, ali... NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! XD
smiri hormone, rascvijetali su ti se previše
Šta si ti tu točno radio, osim uzeo background i stavio natpis?
Šta si ti tu točno radio, osim uzeo background i stavio natpis?
Da stavio tekstualni efekt..
Evo moj najnoviji rad.
jbt jesi ti onaj Forbs koji igra SA-MP?
vječno te negdje susretnem xDDD
Evo napravio novi bachground za youtube channel(stari je isto bio dobar) samo sam stavio losiju verziju, jer ona bolja je u najlosijoj kvaliteti 1 mb.
Evo link do channela.
(Sliku nestavljam iz jednostavnog razloga)
kak ono napravim da kad napišem neš po slici zida s fontom za grafite to stvarno izgleda onak kao da je na zidu
znam da je neko već negdje rekao ali ne mogu naći
kak ono napravim da kad napišem neš po slici zida s fontom za grafite to stvarno izgleda onak kao da je na zidu
stavi text na overlay
aha a di je to
tek se učim
našao
Evo napravio novi bachground za youtube channel(stari je isto bio dobar) samo sam stavio losiju verziju, jer ona bolja je u najlosijoj kvaliteti 1 mb.
Evo link do channela.
nemoj se ljutit al stvarno mi idu na zivce tvoji kineski crtici :D
Evo link do channela.
Japanski*
Neljutim se, u tom sta gledam ima i korisnog.
Razlog mjenjanja backgrounda je sto cu uskoro stavit novi AMV(Anime Music Video), s dosta visokim stupnjom edita.
Ma komu to Anime ide na živce?
ANIME FTW!
Evo link do channela.
Japanski*
Neljutim se, u tom sta gledam ima i korisnog.
Razlog mjenjanja backgrounda je sto cu uskoro stavit novi AMV(Anime Music Video), s dosta visokim stupnjom edita.
Hahaha...moj najbolji frend isto gleda te anime, i stalno me ispravlja da su japanski, a ne kineski crtići...
Sry na OT!
Evo link do channela.
Misliš na ovu sliku:

Mozilla:
otvoris njegov chanal, desni klik i prikaži info o stranici/ multimedija/ 2. ili 3. slika
lol