Da, evo probat ću vam pomoć! ;)
Hrvatski developeri
- poruka: 516
- |
- čitano: 95.802
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
evo i ja ću vam se pridružiti ... radim u 3ds max-u
Evo ja se javljam za održavanje bloga na blogeru...
Znam čak i nešto koda u html-u tako da mi nije problem. Ponudio bih i svoje 3ds max znanje ali je ono jako siromašno, a vidim da ih se dosta ionako već ponudilo u vezi toga.
Također se javljam za dopunjavanje glavne priće, opisa likova itd...
i ja cu pomoci u reklamiranju, formiranju likova,zapleta i slicno.
Ja isto mogu pomoći,u pon počinje škola pa mogu pitati nekoga iz škole.Sutra skidam UDK tak da mogu nešto probati.
Pa može,ja također u ponedjeljak krećem u školu i od onda neću imati previše vremena,ali najvjerojatnije ću svaki dan raditi sat ili dva,znači ne morate se žurit ako imate obaveze,polako, malo po malo i napravit ćemo sigurno bolje nego da nešto sklepamo za 1mj.
EDIT: neka još netko od vas kontaktira neke programere koje pozna neka nam pomognu ipak nam oni sad najviše trebaju
ispricavam se svima iz zekida gamesa, ali evo da ja stavim link da meni i frendu neko pomogne. Ovo tu vam nije puno posla, a vidim da tu ima PUNO ekipe koja dosta koristi PS i slicno.
http://www.bug.hr/forum/topic/obrada-fotografija/izmjena-slike-svrhu-jedne-igre/51290.aspx
kada ovo pocne trebali bi odrediti programe s kojima cemo svi raditi.
Ja cu isto prevesti na talijanski i na engleski igru, a mogo bi sa frendom prevesti i na svapski( niti taj frend nije programer Kiki ).
To, ima nas!
Evo ajde sad svi koji su u timu neka daju thumb up da znam broj(da ne moram brojat)iako će nas vjerojatno biti još više,ali da znam trenutno stanje u timu(koliko nas ima)
Evo neka netko tko zna raditi u photoshopu napravi malu ikonicu 16x16 koja će predstavljati blog koji je u izradi...
ZeKiDa Games, i znači uređuješ ga,nadam se da će ti netko tko zna u ps-u pomoć :D
imam ideju:
Nesto kao zorov znak.
Z neka bude narancaste boje i urezan u plavi gumb.
ako znas u PS ajd pliz idi na onaj link iznad koji sam bio stavio i pomozi mi.
EDIT: http://www.bug.hr/forum/topic/obrada-fotografija/izmjena-slike-svrhu-jedne-igre/51290.aspx
p.s. sutra najvjerojatnije neću biti cijeli dan kod kuće,ali probat ću nešt napravit,radit možemo kad još kojeg programera nađemo i probajte smislit koju ideju.
neka ti pomaže.
mogli bi već sutra lagano s poslom krenit :-)
Ja sam nasao nasu "recenicu":
Zekida Games:
Life is a game.
Sta kazete?
Isto Kiki sutra mi se javi na pm pa cu ti reci pricu igre i imam drugo ime za igru.
Ja cu raditi scenarij igre.
Se slazete ljudi?
Ja sam nasao nasu "recenicu":
Zekida Games:
Life is a game.
Sta kazete?
Isto Kiki sutra mi se javi na pm pa cu ti reci pricu igre i imam drugo ime za igru.
Ja cu raditi scenarij igre.
Se slazete ljudi?
Može.Ali budete onda prihvatili onaj moj prijedlog?