OK malko sam tražio na netu (vemil,hg spot itd...) ali nigdje ne mogu naći takvu kartice pa me zanima dali ima netko na forumu ima neki link za neku trgovinu koja je prodaje ili dali ima netko neku rabljenu koju bi mi prodao?? naime pošto več posjedujem jednu spojio bi ih u sli polje!! ovu svoju sam kupio pred nekih 1,5 g i ne mogu vjerovat daje više nema za kupit!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OK malko sam tražio na netu (vemil,hg spot itd...) ali nigdje ne mogu naći takvu kartice pa me zanima dali ima netko na forumu ima neki link za neku trgovinu koja je prodaje ili dali ima netko neku rabljenu koju bi mi prodao?? naime pošto več posjedujem jednu spojio bi ih u sli polje!! ovu svoju sam kupio pred nekih 1,5 g i ne mogu vjerovat daje više nema za kupit!!!
Jel to fortron bluestorm II 500W napajanje koje imaš?
je,znam da nisam dobro napisao ali ne da mi se mijenjat!
tnx1! živio phil anselmo!!!!!
Imam ja jednu polovnu 8800gtx sa accelero extreme coolerom sjedi tu negdje...Kolko para nudis? Nije xfx doduše al to nema veze.
je,znam da nisam dobro napisao ali ne da mi se mijenjat!
Kak ti očekuješ da će blue storm II 500W takve dvije žderačice struje upogonit?
nisam siguran da je to od xfx-a? jel koliko sam ja razumio kartice u sli polju moraju biti iste!!
nisam siguran da je to od xfx-a? jel koliko sam ja razumio kartice u sli polju moraju biti iste!!
Moraju biti iste kartice znači u tvom slučaju dvije 8800gtx, a ne iste marke.
ne očekujem da će upogonit jer ova troši nekih 220 W pod opterečenjem tako da mi je jasno da moram mijenjat struju! napajanja sam već neka pogledao ali mi je bilo čudno da nema nove kartice za kupit, pa sam se zaputio na bugov forum da mi neka dobra duša pomogne!
reci ti meni koliko tražiš.
ne očekujem da će upogonit jer ova troši nekih 220 W pod opterečenjem tako da mi je jasno da moram mijenjat struju! napajanja sam već neka pogledao ali mi je bilo čudno da nema nove kartice za kupit, pa sam se zaputio na bugov forum da mi neka dobra duša pomogne!
Inače Corsair VX550 ili TX650 su napajanja za tebe ako misliš crossfire radit. Akcija u hgspotu ti je bila prije par mjeseci "999kn za 8800gtx" i imali su samo par komada.
reci ti meni koliko tražiš.
S obzirom da je gore ovaj hladnjak: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=103 Trazim 600kn. A ako ti treba SLI mostic. To nemam.
to što je bilo prije par mjeseci u hg spotu mi sa baš i ne vrijedi, jel tako. bez uvrede
zainteresiran sam ali reci mi koliko ti je stara ta grafulja i jeli bila OC? i molim te reci mi odakle si jer me zanima npr. da je odlučim kupiti kako da se uvjerim da je ispravna itd. jer ja sam ti sa paga i ne mislim putovat negdje da se uvjerim da radi!!
Trenutno sam u Zagrebu. Grafa stoji kod kuce u Osijeku u ambalazi od nove grafe koju sam uzeo. Odlucio sam zamijenit jednostavno 8800gtx za ovu koju sada imam. Grafa je OCana 2-3 puta i odvrtio sam par benchova kada sam uzeo novi hladnjak i to je to. Inace je radila na stock postavkama stalno. Inace taj novi vent je uzasno dobar posto vrlo vrlo dobro odvodi toplinu. Grafu sam kupio bio u Osijeku kada sam sago konfu. A cuj sad kako cu ja tebe uvjerit da li je ona ispravna ili ne. Ja kada sam je izvadio iz kompa ona je bila potpuno funkcionalna, mislio sam je stavit u bratovo racunalo ali jednostavno nisam stigo dosad pa evo kada neko trazi bolje prodat.
Inace bi to riješili ja to upakujem i posaljem pouzecem na 600kn ti ih daš poštaru i to je to.