ako ju misliš kupit, kupi je odmah. ja sam je kupio unazad 2 mjeseca, nakon toga ih neko vrijeme nije bilo. ako idući tjedan slažeš komp, ja ti predlažem da je kupiš sutra
Pošto kupujem novi komp, vjerojatno sljedeći tjedan, pa sam mislio kupiti ovu grafu.
Čini mi se da ih sve manje ima na lageru, ili sam stekao krivi dojam, pa ne znam da li mi je bolje čekat ili da odem kupiti sutra-preksutra, di ima.
Šta mi predlažete?
sad sam baš gledao na netu i mislim da ih više ni nema za uzet al probaj poslat par upita shopovima
http://www.supernet.hr/graficke-kartice-ati_3
http://www.playcom.hr/product.asp?product=grafi%20ka-kartica-vtx-hd7870-2gb-gddr5-black&code=0901608
http://www.instar-informatika.hr/graficka-kartica-vtx-hd7870-2gb-gddr5-black-sleeping-dogs/0901625
u jednom mora biti bar još jedna
Pozdrav!
Nisam vlasnik 7870 ali me zanima, ako je kloknem do maximuma i počnu se pojavljivati artefakti za stalno čak i kad vratim na staro, hoće li mi uvažiti garanciju? (naravno da im neću reći da sam je klokao,nego me zanima dali postoji mogućnost da oni otkriju dalli je kloknuta ili ne)
Zahvaljujem 
probaj ju izvadit van iz kučišta, resetirat bios i vratit pa onda vidi jel još baca artefakte
al u svakom slučaju ak na stocku baca artefakte to ide pod garanciju i dobivaš novu
nikako oni nemogu dokazat klokanje
Pozdrav!
Nisam vlasnik 7870 ali me zanima, ako je kloknem do maximuma i počnu se pojavljivati artefakti za stalno čak i kad vratim na staro, hoće li mi uvažiti garanciju? (naravno da im neću reći da sam je klokao,nego me zanima dali postoji mogućnost da oni otkriju dalli je kloknuta ili ne)
Zahvaljujem 
Vrijedit će garancije 100% - garanciju gubis ako se na servisu sa dokazom zakljuci da si graficku karticu namjerno mehanicki ili softwareskii osteti ili modificira (mjenjanje biosa - ili montoranje kojekakvih nekompatibilnih hladnjaka)
Pošto kupujem novi komp, vjerojatno sljedeći tjedan, pa sam mislio kupiti ovu grafu.
Čini mi se da ih sve manje ima na lageru, ili sam stekao krivi dojam, pa ne znam da li mi je bolje čekat ili da odem kupiti sutra-preksutra, di ima.
Šta mi predlažete?
Kupi odmah - ioanko ces ju kupit, s ovom temom se ta grafa popularizirala na forumu a i opcenito mnogi pocinju uviđati koja je ovo zapravo Graficketina, ja isto odmah nisam skuzio koliko je ta grafa zapravo jaka.
Pozdrav!
Zahvaljujem 
Vrijedit će garancije 100% - garanciju gubis ako se na servisu sa dokazom zakljuci da si graficku karticu namjerno mehanicki ili softwareskii osteti ili modificira (mjenjanje biosa - ili montoranje kojekakvih nekompatibilnih hladnjaka)
Šta mi predlažete?
Kupi odmah - ioanko ces ju kupit, s ovom temom se ta grafa popularizirala na forumu a i opcenito mnogi pocinju uviđati koja je ovo zapravo Graficketina, ja isto odmah nisam skuzio koliko je ta grafa zapravo jaka.
I ko za vraga nema je nigdje. Nadam se da će doći negdje sljedeći tjedan, pa da ju piknem.
šta ni u jednom od ona tri shopa nema?
rekli su mi da nema. kaže mi lik da je zadnja prodanoa 1-2 sata prije nego sam ih kontaktiro
baš gledam, čini mi se da ih još ima. trk u futuru- it. http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=0901625
... jutros je bila sad je više nema u ponudi. idu ko halva ...
grga
Imam ja novu HD7950 XFX DD, pa ako netko kupuje Blakicu, mislim da mu je bolje od mene uzet. Nis ga skuplje nece kostat :).
Imam ja novu HD7950 XFX DD, pa ako netko kupuje Blakicu, mislim da mu je bolje od mene uzet. Nis ga skuplje nece kostat :).
Garancija, i pošto ju cijeniš, mogo bi CF past?! :)
||| Intel Core™ i7 inside |||
Nemam ti ja pojma niš o tom, al valda će mi na PM poslat!?
ja sam se malo poigrao sa svojom i došao do 1250/1600, gdje su se počeli pojavljivat artefakti i trzanje. posljednje stabilne vrijednosti su 1200/1600. far cry3 (temp 76) i valley benchmark(temp 74). fan na manual control 50%.
Jel to stock ili clockana ??
uzeo sam VTX 7870 2gb-a i sad problem, od utora ima DVI-I Dual Link a meni je monitor na VGA, jel to znači da moram kupit adapter sa DVI-I za VGA ili bilo koji DVI ZA VGA? Pliz pomozite..
Samo adapter DVI to VGA i dobar si.
Samo adapter DVI to VGA i dobar si.
jesi ziher da može bilo koji? npr DVI-A u VGA za 20kn ?
Da.
igro sam fc3 15min i grafa mi se zagriala nešto neobično mnogo.. kako mogu vent kontrolirat?
speedfan, msi afterburner, CCC, ...
edit: vatafak? igrao si fc3 na ati 9600? 
hvala, i sta da ti postavim kolko posto fan na kolko posto load-a?
nee haha na 7870 Black, to mi je stara konfa, sad cu to ispravit :)
A koliko je stupnjeva tvoje tumačenje "neobično mnogo" ?
hvala, i sta da ti postavim kolko posto fan na kolko posto load-a?
nee haha na 7870 Black, to mi je stara konfa, sad cu to ispravit :)
vako je meni na gtx660. s obzirom na krivulju, grafa je dosta tiha.
nisam izmjerio, sad idem probat malo gejmat a ovako sam postavio afterburner (fan speed wtf?)
Do 85 'C je prihvatljivo.
VTX 7870 black, igram bezbrižno 20min i igra mi se freez-a i ugasi, a grafička se grije do max 63 C.. fan speed mi uopće ne sluša grafu i bučna je jako, neznam šta da radim sad? čitao sam o tome sličnom na forumu tu i kažu da je problem u neispravnoj grafičkoj..vaše mišljenje?
Fan speed postavi u MSI Afterburneru , ak bu kaj pomoglo ! Si probao vise igara igrati ili ti se to događa samo u jednoj ? Dal je grafa OC-ana ? Si probao druge drivere ?
Fan speed postavi u MSI Afterburneru , ak bu kaj pomoglo ! Si probao vise igara igrati ili ti se to događa samo u jednoj ? Dal je grafa OC-ana ? Si probao druge drivere ?
sliku sam zaboravio stavit, evo dole..
2 igre sam probo ali ovako zahtijevnu samo jednu Metro LL i u njoj se to događa..
nije ocana, mislim da imam zadnje drivere, koje druge da probam?
Ma bilokoje starije ( npr. 13.1 , 13.2 ... ) nebi bilo lose isprobat grafu i u nekom drugom kompu , npr. kod frenda nekog , da vidis jel bi se i onda smrzavala !