VGA Cooler

poruka: 10
|
čitano: 1.735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
VGA Cooler

Ovako, sad cu uzet najjeftiniju HD4890, tj. XFX HD4890 od 1375 kn u ADM-a.
I mislio sam je malo držat bez coolera, pa kad nakupim malo para da uzmem cooler, sad na umu si mi najviše ova dva:

Scythe Musashi i AC Accelero Twin Turbo

Sad evo par testova ali ne sa HD4890:
Musashi na HD4870
Musashi na HD4850

Twin Turbo na HD4870

Meni se čini dosta bolji Musashi, al malo je skuplji, a cuo sam da je odlican i AC S1, sad da malo sacekam i uzmem Musashija ili neki lijevi ili ovog Twin Turbo!

Imam Antec 300, a ta bi grafa isla na Gigabyte MA790X-UD4, to govorim radi S1 jer neznam može li stat, i neznam jeli AC S1 dođe sa ventilatorima!

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 14:29 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: VGA Cooler

Ako misliš crossfire, onda možeš jedino staviti Scythe musashia, uprotivnom isto ti savjetujem Scythe Musashia. AC S1 je pasivaci to jedan od boljih i na takvoj kartici je jedino je pametno staviti na AC S1 120mm vent, ali onda to zauzima dosta slotova na ploči. Ovaj AC TT isto zauzme 3 mislim slota

Meni Musashi drži Gainwardicu na dosta niskim temperaturama i nemam problema (je da dva venta pušu u prostor gdje su grafičke), pa čak i u CF-u se ne grije puno (više se zagrije sapphirka)

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
VGA Cooler

vidi temu "XFX 4830 vs 4770",tamo smo ja i Hyperion nešto o tome pisali,uzmi Musashi-ja

written by pod009

2 0 hvala 1
17 godina
VGA Cooler

Znam da S1 zauzima dosta mjesta, al za TT nisam znao, samo jel se to odnosi na slotove PCI Utore ?

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VGA Cooler

Ja imam musahsija na 9800gt i grafa je poprilično hladna (ma da je to dosta i do bočnog 230mm venta koji ju hladi)Mislim da nećeš pogriješit ni sa jednim coolerom al za bolje hlađenje je preporuka imat bočni vent koji upuhije hladan zrak.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Da. Obična 4870 zauzme 2 slota (svoj PCIe 16x i susjedni PCI port). Sa musashiem zauzme isto dva slota, ali i malo 3., ali isto taj slot ionako iskoristiš da staviš potenciometar pa tako da nema beda

fotoforum.forumotion.net
16 godina
protjeran
VGA Cooler

e sad ovako imam gigabyte hd4850 temperature su dosta velike 50-65 C a vent je na vise od 40%prebucan,a ja jos imam garanciju iz adm-a na tu karticu pa ako bi mogao zamjeniti hladnjak da ne otiđe garnacija (il da oni zamjene),a Scythe Musashi bi isto kupio u adm-u..

pa ako je to izvedivo 

:D be happy i da treba delat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
VGA Cooler

dajte ajde trebam pomoc valjda je netko kupovao u adm-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

e sad ovako imam gigabyte hd4850 temperature su dosta velike 50-65 C a vent je na vise od 40%prebucan,a ja jos imam garanciju iz adm-a na tu karticu pa ako bi mogao zamjeniti hladnjak da ne otiđe garnacija (il da oni zamjene),a Scythe Musashi bi isto kupio u adm-u..

pa ako je to izvedivo 

sve što tvornica nije ugradila na grafu ne spada u garanciju pa tako ako ti ugradiš drugi kuler na grafu gubiš garanciju

I Jadantisi
16 godina
protjeran
VGA Cooler

a jel moguce da to oni ugrade pa da vrjedi jer sam cuo da to ima nesto takvo kod njih nisam siguran pa zato pitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice