Sprema se kataklizma zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.049
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Sprema se kataklizma
EE ljudi da li je moguće da Nvidiina nova kartica GTX 380 ima 200-350 fps-a na crysisu ja sam čuo da Tri Way Crossfire HD 5970 neće biti kao single GTX 380 da li je moguće da počinje kataklizma????
,samo najjači opstaju AMD and ATi forever together
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sprema se kataklizma
LightRush kaže...
EE ljudi da li je moguće da Nvidiina nova kartica GTX 380 ima 200-350 fps-a na crysisu ja sam čuo da Tri Way Crossfire HD 5970 neće biti kao single GTX 380 da li je moguće da počinje kataklizma????

A jesi li cuo i vidio da tema o nVidijinoj seriji 3xx postoji ovdje?!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
RE: Sprema se kataklizma

1. stvar: ne može 3 way 5970 jer ima samo jedan crossfire konektor i jer ati može do max 4 gpu-a

2. stvar: mislim da treba dva i7 @ 3GHz za nahraniti te zvijeri

3. srvar: isplatljivost.....

stvarnost: nvidija nema (još uvijek) proizvod koji će porazit nove radeone, ati bere pare, tsmc ima problema s 40 nm proizvodnim procesom, 3 milijarde tranzistora na 600 i više MHz treba nahranit struje što zanči da će trošit ko luda, cijena jednog ogromnog čipa je.....ogromna, a isplatljivost upitna, konkurencija je velika....i tako dalje da ne filozofiram

Nvidijini fanboji fantaziraju, misle da će dobit boga od kartice (i to jeftinog), a opet, čemu sve to?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice