Sapphire HD 7970 (review by hrci24)

poruka: 116
|
čitano: 13.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Sapphire HD 7970 (review by hrci24)
ATiGamer kaže...
=xfact= kaže...

ako nvidia neizbaci nesto konkurento moglo bi ovo lako kod mene (danas- sutra)pod haubu.. i like it.. 1.3ghz??brutalaaaa.. jedino cu morat preljepit onaj mali zeleni amd to me bode..lol

premda nema nis kaj bi moglo iscjedit tu grafu.. upravo prasim b3 na ultra + 2aa i navjerovatno kolko se performanse driverima ispeglale.. ide ko podmazano..

Moooolim? dokly na ATIju????? Hebote, ovo je dobro. hahaha

{#}

{#}

xfact
14 godina
Šta 3d Mark Vantage.Obavezno 3D Mark 11
robimarko@gmail.com
16 godina

jel ima ova grafa backplate? i daj stavi sliku ugrađene grafe u pc(neznam jesi stavio u temu slike vaseg hardvera).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
ATiGamer kaže...
=xfact= kaže...

ako nvidia neizbaci nesto konkurento moglo bi ovo lako kod mene (danas- sutra)pod haubu.. i like it.. 1.3ghz??brutalaaaa.. jedino cu morat preljepit onaj mali zeleni amd to me bode..lol

premda nema nis kaj bi moglo iscjedit tu grafu.. upravo prasim b3 na ultra + 2aa i navjerovatno kolko se performanse driverima ispeglale.. ide ko podmazano..

{#}

{#}

cc

14 godina
neaktivan

Joj meni izletili neki neplanirani troskovi, to znaci jos barem 7 dana cekanja, ne znam kako cu izdrzat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mar123 kaže...

jel ima ova grafa backplate? i daj stavi sliku ugrađene grafe u pc(neznam jesi stavio u temu slike vaseg hardvera).

ima blackplate,mora na nečem stajat ventilator i da se hladi memorija

evo slika

http://www.anandtech.com/Gallery/Album/1599#6

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Monstrum, čestitam na kartici od srca.

Cemetary gates
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

aha,to nema

znam da su imale neke,hd 6970 mislim da imaju?

to se mislim stavlja kad treba ojačat zbog težine PCB i zbog boljeg hlađenja

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
=xfact= kaže...
ATiGamer kaže...
=xfact= kaže...

{#}

{#}

cc

vidim ti si na intelu? {#}

koji scor u vantage-U?

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 21:05 (=xfact=).
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Šta 3d Mark Vantage.Obavezno 3D Mark 11

pa imas 3dm 11 na prvoj strani.. i u benchmark temi ti je isto..

xfact
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

vidim ti si na intelu? {#}

koji scor u vantage-U?

http://img20.imageshack.us/img20/6886/25612.png

17 godina
Leopard_st kaže...

Joj meni izletili neki neplanirani troskovi, to znaci jos barem 7 dana cekanja, ne znam kako cu izdrzat.

Stari, ako te neplanirani troškovi izbacuju iz takta onda ta grafa nije za tebe, i to ti je dobronamjerni savjet da pričekaš... Ako microman i jurky nisu potrčali kupit grafu a plivaju u lovi onda ni ti nemoj... Vjerujem da su sasvim zadovoljni sa 580, ako tebe svrbe frejmovi sa 570 ubodi onda neku polovnu 580 dok se ne pojave polovne ili jeftinije 7970, nema ništa loše u čekanju prave prilike...

clock2much
16 godina
Kako znas da ju microman nema?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ne znam, pretpostavljam jer bi kao i obično bio prvi i ovakva tema bi imala review by microman u naslovu

clock2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

super kartica, vrhunske parformanse, šteta što nije neka nereferentna

micromana je oteo AMD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Microman je neaktivan na forumu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moglo bi se dogodit ko i sa odlicnom 5870 da ovoj kartici god dana ne pada cijena!!! ima kakvih naznaka za konkurenciju iz nvidie?nemogu vjerovat da opet kasne.. umjesto da je vec sve spremno za odgovor.. opet bude drz nedaj..

xfact
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran

Nema Backplate. Pa nije vam to eVGA.

Ni GTX580 referentni ne bi imao da nema eVGA tj nijedan da ASUS na DCII nije kopirao eVGA.

Sta ste mislili da daju jos 5-10e za taj metal. Nema nista.

Bilo na 5870 pa se ne isplati osecam. Ustede 10e na kartici.

1000 kartica i platili su celu smenu radnika.

Vidite da ne smeju da je slikaju sa te strane ni u jednom rewievu.

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 9:06 (Vlada011).
16 godina

i 6950/6970 ima backplate

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...

Nevalja ti ovaj SS sa 3Dčmark 11 kad je grafička clockana, naime na GPU-Z su ti taktovi na default, inaće ok review {#}

evo sada je ispravljeno!

17 godina

Kakva je grafa (vent) u idle/load, po pitanju buke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cele303 kaže...
Leopard_st kaže...

Stari, ako te neplanirani troškovi izbacuju iz takta onda ta grafa nije za tebe, i to ti je dobronamjerni savjet da pričekaš... Ako microman i jurky nisu potrčali kupit grafu a plivaju u lovi onda ni ti nemoj... Vjerujem da su sasvim zadovoljni sa 580, ako tebe svrbe frejmovi sa 570 ubodi onda neku polovnu 580 dok se ne pojave polovne ili jeftinije 7970, nema ništa loše u čekanju prave prilike...

Ma to me carina za SSD izbacila iz takta, ali bit ce sve to ok. Mozda i kepler pricekam.

Da carine nije bilo, ja bih je vec mozda imao.

15 godina

u idle je skoro nečujna no u loadu je naravno glasnija ali ništa strašno. imam i novi cpu coller koji stalno radi na full pa nemogu baš najbolje ocijeniti, ali buka nije nikakv problem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 12:34 (hrci24).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...
Kako znas da ju microman nema?

Možda ima, ali vidim da već nije bio dva mjeseca na forumu...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
dodan test od lost planeta 2 sa overclokanim i7 2600k na 4.2ghz i overclockanom hd 7970 na 1125mhz i 1575ghz.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

i 6950/6970 ima backplate

Samo prve verzije su imale, ja imam referntnu 6970 od xfx-a i nema backplate.

16 godina
neaktivan
hrci24 kaže...
dodan test od lost planeta 2 sa overclokanim i7 2600k na 4.2ghz i overclockanom hd 7970 na 1125mhz i 1575ghz.

Samo da se nadovežem na tvoj post, mogao si si staviti i rezultat na stock postavkama graf i overclockanim procom i sa procom i grafom na stock postavkama pa da vidimo razliku, i oprosti, nemam ništa protiv tebe, al mislim da gluplji review nisam vidio, niš se ne može skužit a i ovo što ima je ko na kapaljku, daj malo "razradi" to, jer sam siguran da sve zanima puno više o ovoj grafi i njenim performansama!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
14 godina
Ivsa kaže...
hrci24 kaže...

Samo da se nadovežem na tvoj post, mogao si si staviti i rezultat na stock postavkama graf i overclockanim procom i sa procom i grafom na stock postavkama pa da vidimo razliku, i oprosti, nemam ništa protiv tebe, al mislim da gluplji review nisam vidio, niš se ne može skužit a i ovo što ima je ko na kapaljku, daj malo "razradi" to, jer sam siguran da sve zanima puno više o ovoj grafi i njenim performansama!?

Kaže čovjek da mu je ovo prvi review,budi zahvalan što je to podjelio s nama!{#}

AUDIOFIL
16 godina
neaktivan

Ma sve je uredu, samo malo kritiziram, super je to što je napravio review, nije morao ni to, a to što mu je prvi review, na BUG-u ih ima tona, nek prekopira neki, ili već nek posluša savjete koje mu daju forumaši i sve bi to bolje izgledalo, i naravno da sam zahvalan, ima i TU i HVALA od mene, al opet, skoro pa bi mi isto bilo da nema review-a, nisam baš nešto konkretno "naučio" iz njega!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice