Pozdrav svima...kupio sam nedugo rx 6600(8gb) i kad sam prvi put upalio PC i igru , nakratko se pojavio black screen i opet vratilo, instalirao sam nove drivere i nisam imao problema sve do danas.. u 2 navrata opet mi se pojavio black screen na koju sekundu i opet natrag,u igri i na desktopu čak mislim da sam i čuo zvuk u pozadini..kartica prije koju sam imao rx 570 8 gb,također mi se u par navrata pojavio Black screen ALI kod paljenja racunala, i morao sam restartati puno puta da bih opet iz nekog razloga dalje radila normalno (rx 570 -ventilatori su radili) i dala mi sliku, u normalnom radu ili kod igre mi se to nije događalo... sad sam updejtao BIOS , skinuo sam neki Intel managment,GPU driver je updejtan na zadnjeg ali nisam stigao duže koristiti da vidim hoče li opet...pošto imam PSU 500w možda je do napajanja?
Na netu sam u kalkulator upisao svoje komponente i komp trosi oko 340 +/- W,ima dosta viška ,a sad još i više kad sam staru grafu zamijenio novom koja manje troši...mišljenje bih molio,oprostite na dugom postu