kolku nejveću rezoluciju podržavaju dvije ati 3850 u crossfire (512 mb i 256 bit=jedna)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim za gaming da kupim neki veći monitor ili lcd tv.
Rezolucija(max) jedne grafike ti je 2560x1600,a sa dvije sad neznam,al ovisi o monitoru,meni je max reza monitora 1920x1080 i to pogonim bez problema sa jednom 3850 512Mb...
hvala,ak bude para moža kupim koji lcd tv,imam Monitor:Prestigio P392BD i slika mi je već postala sitna u usporedbu sa tak velikim rezolucijama moja je 1280x1024
Danas su barem monitori dosta prihvatljivi glede cijene 22" ili 24" nađeš za cca 1.500Kn i možeš birati koji hočeš(za navedene to što hoćeš nemaš problema 2x3850 tjera bez problema), a ima i jeftinijih za cca 1.200kn sve zavisi za šta koristiš isti ali dobro je vidjeti neki 26" monitor ukoliko ti financije dozvoljavaju.
podrzavaju takvu na kojoj s njima nista novog ni u najljepsim snovima ne bis mogao normalno igrat
Da sad ne otvaram novu temu ..pital bi nesto... naime kupil sam pred kojih dva tjedna gigabayte gtx 260 SOC u adm-a imam rezu 1280*1024 i proca pod my pc .. i sad mene zanima dns sam isel igrat sims 3 i reko upalil gpu-z da vidim kolko bude opterecenje graficke (gpu load) je 99% ... nerazumijem zasto se tolko opteretila?? isto dok igram crysis ili gta 4 ... pa sad nerazumiej .. moze mi tko objasniti ?
itko?
pa neovisno koju igru igraš grafička će ti biti full opterećena, npr. u simsima će grafička sa 99% snage isporučiti više fpsa nego u crysisu, u svakoj igri će biti jednako, maksimalno, opterećena, zato i imaš razlike u broju fpsa u pojedinim igrama.
pa neovisno koju igru igraš grafička će ti biti full opterećena, npr. u simsima će grafička sa 99% snage isporučiti više fpsa nego u crysisu, u svakoj igri će biti jednako, maksimalno, opterećena, zato i imaš razlike u broju fpsa u pojedinim igrama.
AHA,hvala ja sam se vec bojao da sam nes za**** ...