Rezolucija

poruka: 13
|
čitano: 1.909
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Rezolucije

kolku nejveću rezoluciju podržavaju dvije ati 3850 u crossfire (512 mb i 256 bit=jedna)Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Rezolucije
Ovisi o monitoru, koliku ima monitor rezoluciju? I da li pod tim 'podrzavaju' mislis na igranje ili rad na desktopu i sl.?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
RE: Rezolucije
Ovisi o monitoru, koliku ima monitor rezoluciju? I da li pod tim 'podrzavaju' mislis na igranje ili rad na desktopu i sl.?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
protjeran
Rezolucija

mislim za gaming da kupim neki veći monitor ili lcd tv.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rezolucija

Rezolucija(max) jedne grafike ti je 2560x1600,a sa dvije sad neznam,al ovisi o monitoru,meni je max reza monitora 1920x1080 i to pogonim bez problema sa jednom 3850 512Mb...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Rezolucija
Opet ovisi koje igre mislis igrat i koji monitor. Ja bih ti preporucio da uzmes sto bolji i veci, bez obzira na to koju/e graficke kartice imas, jer ce ti u buducnosti dobro doci, graficke ces mozda mijenjat,i a monitor/LCD TV ti ostaje.
15 godina
protjeran

hvala,ak bude para moža kupim koji lcd tv,imam Monitor:Prestigio P392BD i slika mi je već postala sitna u usporedbu sa tak velikim rezolucijama moja je 1280x1024

17 godina
neaktivan
Rezolucija

Danas su barem monitori dosta prihvatljivi glede cijene 22" ili 24" nađeš za cca 1.500Kn i možeš birati koji hočeš(za navedene to što hoćeš nemaš problema 2x3850 tjera bez problema), a ima i jeftinijih za cca 1.200kn sve zavisi za šta koristiš isti ali dobro je vidjeti neki 26" monitor ukoliko ti financije dozvoljavaju.Osmijeh

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rezolucija

podrzavaju takvu na kojoj s njima nista novog ni u najljepsim snovima ne bis mogao normalno igrat

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rezolucija

Da sad ne otvaram novu temu ..pital bi nesto... naime kupil sam pred kojih dva tjedna gigabayte gtx 260 SOC u adm-a imam rezu 1280*1024 i proca pod my pc .. i sad mene zanima dns sam isel igrat sims 3 i reko upalil gpu-z da vidim kolko bude  opterecenje graficke (gpu load) je 99% ...  nerazumijem zasto se tolko opteretila?? isto dok igram crysis ili gta 4 ... pa sad nerazumiej .. moze mi tko objasniti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rezolucija

itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rezolucija

pa neovisno koju igru igraš grafička će ti biti full opterećena, npr. u simsima će grafička sa 99% snage isporučiti više fpsa nego u crysisu, u svakoj igri će biti jednako, maksimalno, opterećena, zato i imaš razlike u broju fpsa u pojedinim igrama.

*n00b us3r*

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
lukavg kaže...

pa neovisno koju igru igraš grafička će ti biti full opterećena, npr. u simsima će grafička sa 99% snage isporučiti više fpsa nego u crysisu, u svakoj igri će biti jednako, maksimalno, opterećena, zato i imaš razlike u broju fpsa u pojedinim igrama.

AHA,hvala ja sam se vec bojao da sam nes  za**** ...Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice